Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (8)
Raspunsuri - Pagina 24
claudinna spune:
pai mai, daca iei medical si se iau in cons ultimele 12 luni inaintea solicitarii CIC, tot asha e, ca luanaia cu medical e impozabila. daca se iau in cons ultimele 12 luni dinaintea nasterii copilului nu te afecteaza dupa 1 ianuarie, ca alea oricum sunt trecute. singura problema ar fi ca iai in dec 6 mil...
poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan
andy_galro spune:
preety dar de ce nu incerci sa-i dai numai san daca refuza laptele praf?daca nu se satura pui pe bebe la celalalt san si tot asa pana se satura ...si tu bea multe lichide chiar si in timp ce alaptezi
Andreea
de
Andrei(18.08.2008)
Povestea bobocelului nostru
Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu
claudinna spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui preety Voiam sa va mai intreb ceva. Apa de la robinet e mai tot timpul galbena... chiar dak o fierb tot naspa mi se pare. ![]() Pot face bibe cu apa plata??? ![]() |
eu fac biberonul numai cu apa plata, de fiecare data aceeasi marca, o fierb si o racoresc
poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan
claudinna spune:
despre salivare: am citit ca apare cu 2-3 luni inaintea aparitiei primilor dinti
poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan
claudinna spune:
sa fac capitol nou?
hai ca-l fac si cine se pricepe mai bine aduce corecturi dupa
poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan
_giulianna_ spune:
Gata, ne-am intors de la expo. Si cum nu puteam sa ne intoarcem cu mana goala...ne-am intors cu un carucior nou-nout! Mi-a placut foarte mult asa ca...l-am luat. Nu este "de firma" dar este minunat! O sa fac poze dupa ce-l asambleaza tati.
Bebe a stat cumintel acasa cu mama iar noi ne-am delectat. Era aglomeratie dar nu ca altadata, cred ca Sambata si Duminica o sa fie mai mult. As mai vrea sa ma mai duc o data pentru scoica sau scaun auto...acum am fost mai mult pe fuga...barbata-miu trebuia sa fie inapoi in Buftea.
Am vazut si centru de joaca la fel ca al lui Babytza...era 270 RON. Am luat un pliant, au si site daca vreti sa va uitati, au jucarii "inteligente" www. t i n y l o v e.ro
Pup ca tre' sa schimb mana, mi-a amortit pe bibe ![]()
Mamica fericita de
www.flickr.com/photos/31848759@N02/2981077022/in/photostream/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
bitza2008 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui claudinna despre salivare: am citit ca apare cu 2-3 luni inaintea aparitiei primilor dinti poze noi cu bebelushull mamica de Florin Razvan |
Al meu saliveaza\ de aprox o luna..deci nu mai e mult pana la primul dintisor
emotionant, zau asa!FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)

ce a crescut Ania !!!
) . Sugem pumnul sau degetul mare spre disperarea lu' mama. Mi-e frica sa nu se obisnuiasca cu degetul, preferam suzeta dar n-a vrut-o neam. Am inteles ca degetul strica mai rau dintii decat suzeta, dar ce pot sa-i fac ?? Si eu am supt degetul mult timp si ma consolez cu ideea ca nu am dintii asa urati...
Eu stiu ca iei 85% din veniturile tale nete din ultimile 12 luni dinaintea nasterii copilului.
Alexandru