Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (8)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Citat:
citat din mesajul lui Boo

Mmimi foarte dragute pozele, aratati super amandoua !! Imi pare tare rau de ce ai patit, sper sa fie bine pana la urma si sa se rezolve repede !

Nausica ce a crescut Ania !!!

Raluca eu ma plangeam mereu de kk verde la Alex, a fost o perioada cand numai asa facea. Sau facea o zi intreaga verde, pe urma de 2 ori galben si pe urma iar verde. Mi-a zis si mie o dr ca nu are nici o problema, ca sunt nu stiu ce enzime sau acizi (sau nu mai stiu ce) pe la el prin burta si de aia face asa. Ma rog, deci nimic de ingrijorat. Acum de vreo 2 saptamani nu a mai facut asa. Am citit si eu pe net si unele teorii spun ca cica n-ar manca suficient cand face vrede, dar eu nu cred asta.

Noi cu temperatura din casa stam cam prost, adica la noi e cald, stiu ca sunt eu defecta, ca mie mi-e frig daca nu am vreo 23 de grade, asa ca asta e. Dar caciula nu i-am pus niciodata si nici cu foehnul nu il usuc. Il sterg cu prosopul si gata.

La capitolul mancat maini suntem pe locul 2 daca pe 1 e Carla (vazut poze cu somnorici frumos ) . Sugem pumnul sau degetul mare spre disperarea lu' mama. Mi-e frica sa nu se obisnuiasca cu degetul, preferam suzeta dar n-a vrut-o neam. Am inteles ca degetul strica mai rau dintii decat suzeta, dar ce pot sa-i fac ?? Si eu am supt degetul mult timp si ma consolez cu ideea ca nu am dintii asa urati...

Claudinna si eu stiu ca tine, daca intru acum in CIC pe dec iau 6 mil, pe urma 85 %. DAR intrebarea era daca as putea sa sar peste dec, adica sa imi iau medical in perioada asta si sa intru in CIC din 25 dec sa spunem .. fara sa pierd cei 85% . Asta nu mi-e mie f clar. Pe de alta parte as intra in CIC si nu as risca nimic. Dar pierd cam multi bani... uffff Eu stiu ca iei 85% din veniturile tale nete din ultimile 12 luni dinaintea nasterii copilului.

Mami de Alexandru

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

pai mai, daca iei medical si se iau in cons ultimele 12 luni inaintea solicitarii CIC, tot asha e, ca luanaia cu medical e impozabila. daca se iau in cons ultimele 12 luni dinaintea nasterii copilului nu te afecteaza dupa 1 ianuarie, ca alea oricum sunt trecute. singura problema ar fi ca iai in dec 6 mil...

poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

preety dar de ce nu incerci sa-i dai numai san daca refuza laptele praf?daca nu se satura pui pe bebe la celalalt san si tot asa pana se satura ...si tu bea multe lichide chiar si in timp ce alaptezi

Andreea de Andrei(18.08.2008)

Povestea bobocelului nostru

Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui preety

Voiam sa va mai intreb ceva.
Apa de la robinet e mai tot timpul galbena... chiar dak o fierb tot naspa mi se pare.
Pot face bibe cu apa plata???

eu fac biberonul numai cu apa plata, de fiecare data aceeasi marca, o fierb si o racoresc

poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan

Mergi la inceput

despre salivare: am citit ca apare cu 2-3 luni inaintea aparitiei primilor dinti

poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan

Mergi la inceput

sa fac capitol nou?
hai ca-l fac si cine se pricepe mai bine aduce corecturi dupa

poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Gata, ne-am intors de la expo. Si cum nu puteam sa ne intoarcem cu mana goala...ne-am intors cu un carucior nou-nout! Mi-a placut foarte mult asa ca...l-am luat. Nu este "de firma" dar este minunat! O sa fac poze dupa ce-l asambleaza tati.
Bebe a stat cumintel acasa cu mama iar noi ne-am delectat. Era aglomeratie dar nu ca altadata, cred ca Sambata si Duminica o sa fie mai mult. As mai vrea sa ma mai duc o data pentru scoica sau scaun auto...acum am fost mai mult pe fuga...barbata-miu trebuia sa fie inapoi in Buftea.
Am vazut si centru de joaca la fel ca al lui Babytza...era 270 RON. Am luat un pliant, au si site daca vreti sa va uitati, au jucarii "inteligente" www. t i n y l o v e.ro

Pup ca tre' sa schimb mana, mi-a amortit pe bibe

Mamica fericita de www.flickr.com/photos/31848759@N02/2981077022/in/photostream/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sept-oct2008 spune:

Capitolul 9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui claudinna

despre salivare: am citit ca apare cu 2-3 luni inaintea aparitiei primilor dinti

poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan

Al meu saliveaza\ de aprox o luna..deci nu mai e mult pana la primul dintisor emotionant, zau asa!

FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)

Mergi la inceput