Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (8)
Raspunsuri - Pagina 22
_irina_ spune:
Fetele, ma duc si eu la biserica sa imi citeasca molifta. cat se da la popa?
fericita de
- Andreea
bitza2008 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui _irina_ Fetele, ma duc si eu la biserica sa imi citeasca molifta. cat se da la popa? fericita de - Andreea |
Eu n-am dat nik, asa a zis preotul la botez- ca e inclus.
CD eu il dau cu glicerina si tot ii curge. Oare cu cat timp inainte de aparitia dintilor incepe salivatia asta excesiva? Lucas tot de la 2 luni a inceput si nu se vede nici un semn ca ar apare dintii.
Alina bine c-ati mai scapat de o grija.
big sister Alexa.FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)
AlexaM spune:
Ma mai bag si eu in seama...
Intreba cineva de preparat lapte cu apa plata. Trebuie tinut cont de faptul ca prin fierbere se distrug mineralele continute de apa plata. Asa ca daca folositi apa plata, incalziti-o decat. Daca o fierbeti pt o siguranta mai mare nu mai beneficiaza de acele minerale.
Apropo de vaccinuri:
Am ales schema de la Glaxo cu Infarix pe care l-am facut la 2 lui (mai avem putin si facem trei acum
) Nu a avut nici o reactie adversa si a avut doar o intepatura.
Rotarix nu vom face pt ca mi se pare ca are cam multe riscuri si ,in plus, pana la 3 ani nu va intra in comunitati..asa ca nu prea are sens.
Prevenarul il vom face dupa 6 luni ca sa fie doare 2 intepaturi. Tot pt ca nu va intra in comunitati prea devreme.
Vigantol ni s-a recomandat 2 pic/zi, sticluta schimbata la o luna.
Altceva nimic.
Diversificare: recomandat de la 6 luni (este alaptat la san, cu mici completari cand ma duc la munca-2 ori/sapt) sau cand vrea mai mult /NAN 1 - caca normal de la 1 la 3 ori pe zi)
Cam atat parca se discuta. Ma mai uit si revin.
Daca vreti sa vedeti un roshcatzel frumushel:
Matei Gabriel 24.08.08 foto
Matei Gabriel povestea nasterii
alexa si mami spune:
bitza, o sa-i dau pupicii alexei:) eu zic ca e devreme sa vb de dinti. alexei i-a iesit primul iepuras la 8 luni.
alexa, ce roscovan e matei!!! il prinde nuantza:) de unde a mostenit culoarea?
alexa, cipri si mami
nikolici spune:
| citat din mesajul lui preety Nikolici si eu sunt singurica si stau aproape (tineretului). Daca vrei luam maine piticii si mergem impreuna la baby expo... Si eu as vrea sa ajung si sper ca fiind in cursul saptamanii poate e mai liber decat sambata sau duminica. |
Pb este ca vreau sa merg dar nicidecum cu bb...doctora ne a interzis marsupiu pana la 2 luni, iar cu carutzul de abia ma descurc in cartier, zici ca sunt haotica pe strazi, nu am o directie, am impresia ca toata lumea vrea sa-mi faca rau, o ciudatzenie in capul meu.Poate voi ajunge sambata sau duminica si sa o las cu tati in parc.Dar la urmat expo sigur merg cu ea in marsupiu.Mi ar fi facut placere sa mergem asa impreuna, dar ramane pt data viit.
Pupu
MAMY IN EXTASY TOTAL DUPA MAIMUTZICA KARINA
povestea nasterii
bebe Karina
cocutica spune:
Fetelor m-am gandit ca v-ar prinde bine sa vedeti asta:
http://blogs.northlandchurch.net/2008/08/11/the-mom-song/
Sper sa va placa!![]()
babytza spune:
Hello mamici 
Irina eu am dat 50 Ron la preot. Mi-a fost jena sa ii dau mai putin ca il cunosc.
Mimi,Alexa eu nu pot sa vad pozele....
Vigantol noi luam 3 pic/ zi ca avem fontanela f mare.
Vaccin- vom face varianta de la stat. Nu stiu daca facem si ceva suplimentar, o sa vorbim joi cand mergem la vaccin.
La laptic si eu pun doar apa plata si doar incalzita, nu o fierb ca isi pierde din proprietati.
Cocutica referitor la vaccinul de 2 ani jumatate. Tina nu a fost asa de traumatizata de vaccinul in sine de la acea varsta.Ei ii este frica oricum. Dar nici nu o mint cand mergem la dr. Ii spun mereu ce ne asteapta acolo ca sa nu fie surprize. Ii spun daca urmeaza sa faca vreo injectie si ca o sa o doara putin, dar ii promit ca o duc dupa aceea undeva unde ii place ei mult sau ca ii iau ceva care ii place. Ii dau o recompensa. La noi functioneaza sistemul asta cu adevarul. Si cand plecam de acasa si o lasam cu mama , ma duceam mereu sa ii spun pa. Sunt unii parinti care sunt nevoiti sa se ascunda si aproape fug din casa fara sa fie vazuti ca sa evite plansul copilului. La noi nu a fost nevoie , din fericire...
Aaaa si i-am explicat Valentinei ca trebuie sa facem vaccin, ca altfel nu putem sa mergem la gradi. Si ea era foc sa mearga sa se joace cu copiii de acolo. Am fost cu ea in vizita la gradi inainte sa o dau si i-a placut foarte mult. Asa ca a acceptat mai usor ideea ca va merge sa o intepam...
Sper ca ti-am fost asa putin de ajutor ![]()
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
poze
poze David
nikolici spune:
| citat din mesajul lui _irina_ Fetele, ma duc si eu la biserica sa imi citeasca molifta. cat se da la popa? fericita de - Andreea |
Eu am dat 30 ron cand mi a venit acasa sa-mi citeasca de 8 zile.Acum vezi si tu cum ti-o face, mai cu foc mai fara...
MAMY IN EXTASY TOTAL DUPA MAIMUTZICA KARINA
povestea nasterii
bebe Karina
babytza spune:
Musette tu ce carusel ai ? Stiu ca ai luat unul nou de care erai foarte incantata. ce model e ? Maine se duce mama a targ sa se uite dupa un patut de lemn. Vrea sa puna pt bebe si la ea in camera pentru cand doarme cu ea. Si daca la noi in dormitor nu am pus carusel ca avem tarc si se gaseste un singur model sa se potriveasca, la ea putem sa punem ce model vrem...![]()
Soricelul meu iubit
poze
poze David
babytza spune:
| citat din mesajul lui cocutica Fetelor m-am gandit ca v-ar prinde bine sa vedeti asta: http://blogs.northlandchurch.net/2008/08/11/the-mom-song/ Sper sa va placa! Cocutica, mami de Elena (4 iunie 2006) si Maria (5 septembrie 2008) |
Foarte interesant !!! M-am amuzat putin si greu am tinut pasul cu ea
Soricelul meu iubit poze
poze David