Pepenasi de iulie-august 2008 (40)
Raspunsuri - Pagina 4
Chuny spune:
Boti, eu imi inchipui ca ti-e tare drag sa dormi cu gargaritza. Eu am o prietena ce inca doarme cu fiica ei ce tocmai a implinit 13 ani
. Si imi spunea ca e sigura ca fiica-sa va pleca din patul ei doar cand s-o marita :-)) Si mie imi place sa dorm cu Anna, Vladi nu poate dormi cu nimeni, asa ca ma consolez cu Anna.
Sun, o sa incerc si eu reteta ta de gogosi si daca-mi iese cred ca ma ia sotzu de nevasta inca o data, ca mie nu mi-au iesit niciodata, tot timpul aruncam aluatul.
Sibylle
Nasterea ariciului junior *****POZE ***** Cum a intrat Anna in viata mea
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">SONIA ARE NEVOIE DE AJUTOR! UN CONT PAYPAL VA STA LA DISPOZITIE
boticelina spune:
da mai Sibby imi e tare drag sa dorm cu ea, mai ales ca io nici n-am vreun sot de izgonit pe vreo canapea desfundata. Mi se pare asa aiurea sa dorm io singura la mine in camera si ea singura la ea in camera
Fostii mei cumnati au dormit amandoi cu fata in pat pina la 12 ani apoi au ramas in patul conjugal doar cumnata si nepoata, lucru care se petrece si acum cand fata are 19 ani! a zis fata ca si cand s-o marita il aduce pe respectivul sa doarma in pat cu ea si mami, ca mami e moale si calda 
De aia si intreb fetele ce sa fac sa nu mai ceara tzitzi asa des noaptea, daca ar dormi legat as avea inima s-o las la ea, dar asa, cand ea ma bate pe umar din 2 in 2 ore ca io sa ma intorc si dansa sa se mufeze...
Monica si gargaritza
Nancy
"If you are unware of your choices, then you have none"
atb spune:
Hello trupa vesela!
Io mi-s taaare obosita si lipsita de chef... as dormi una intr-una, am noroc ca noaptea Nicholas doarme legat cel putin 7 ore, fara sa se trezeasca deloc, adica de la 10 seara pana pe la 5-6 dimineata, papa tzitzi, apoi adoarme la loc pana la 8-8:30. Si mie tot mi-e somn!
Weekendul asta am fost la cursuri, Sibylle parca intreba ce studiez, sunt in ultimul an la stiinte economice, finante banci, la invatamant la distanta, adica asta inseamna un fel de frecventa (foarte) redusa
, cate 2 weekenduri pe luna.
Ana_a, Tecky, Flo, Turtu, Maytrei, multumesc de complimentele legate de culoarea parului
, oricum eu tind spre un blond mai deschis, asa, incetul cu incetul sper sa ajung la ceea ce-mi doresc.
Rontzy, ce a fost pe B1 ca eu nu eram pe faza?
Vazut muuuuulte poze noi, cu pepenasi si pepenase super dulci si scumpi: Denisa, Mihaita, Sara Alexia, Alexandra, Radu Mihai, Flavius Casian + Theona, Andreea Maria de Ladymina, Matei, Ana Sofia, Miruna, Tudor Milan, Ana Raluca, Amira+Arianna. Doamne cat pot fi de scumpi!!! Vicky, unde-s pozele Mayei??
Fug acum la culcare, insa pt. ca pana la 12 mai sunt doar cateva minute, imi permit sa-i urez de pe-acum lui Didi LA MULTI ANI!!! Multa sanatate, fericire si iubire alaturi de Aiduta ta scumpa si de sotul tau, sa aveti parte de o viata frumoasa plina de bucurii si impliniri!!! 
La multi ani !!! cu intarziere si pt. Pica si Mobriq!
Pupici la toata lumea, noapte buna! Sa ne tineti pumnii, maine mergem la vaccin! 
Adriana mamy de
Nicholas Cristian 19.07.2008
boticelina spune:
vicule, scuze, am dat linkurile dar le mai pun o data:
Doar Baby Einstein:
http://filegetty.com/69770/
Si Baby Einstein, Brainy Baby, Dora the Explorer, Fifi et les Fleurs si altele mistoace:
http://www.mp3portal.hu/viewtopic.php?f=73&t=3853&st=0&sk=t&sd=a
Acolo sunt mai multe arhive .rar. Se downloadeaza intr-un folder toate arhivele din filmuletul dorit si apoi se dezarhiveaza. Eu le am aproape pe toate.
Si pt Moni_or, Baby Einstein e o colectie de filmulete facute special pentru copii, care-i invata culorile, numerele, animalele, mie-mi par usor stupide dar no, io vad cu ochi de adult toata treaba.
Monica si gargaritza
Nancy
"If you are unware of your choices, then you have none"
irolf1 spune:
Buna seara si de la noi!
Madamultumim ca ne-ai adaugat pe lista si cand ai tu timp sa completezi 17.04.1982 data mea.
Multumesc tuturor fetelor pt primirea calduroasa
Rontzy legat de pampersi o schimb cam de 5-6 ori pe zi, depinde daca face si kk in ziua respectiva ca ea face doar o data pe zi cam la 2 zile. Noaptea nu o mai schimb.
Anka poate imi poti spune unde merge Eliza la inot, bine oricum din ce stiu eu voi stati prin Tei, noi in Berceni, dar ma gandeam la un bazin mai aproape pt Alex, sunt in cautare.
Boti la primul si eu am facut la fel, am dormit cu el, ba ca ii e frig, ba ca e putin racit, tot timpul cautam motive, dar de fapt eu vroiam sa dorm cu el si ce-mi placea. asa ca eu dormeam cu bebe si dincand in cand faceam carari la tati in pat
. Acum am zis sa incerc si altfel, eu cu tati si ea in patut si merge ba mai bine nici nu se mai trezeste de n ori pe noapte pt titi. A avut o perioada cand se culca pe 23.30 si pana la 08-09 nu se trezea, acu mancam pe la 5 ca e fata mare.
Fetele care urmeaza schema obligatorie (gratuita) ati auzit ca s-ar schimba? Ca mie asa mi-a spus dr azi, a ramas sa mai sun eu lunea viitoare sa-mi spuna exact.
pica1 spune:
Multumesc fetelor care mi-ati urat la multi ani. VA pus si va urezi si eu la randul meu sa fiti sanatoase si fericite.
Eu abi acum am reusit cit de cit sa citesc cite ceva din urma, caci eu de ziua mea am plecat la Vaslui. Sincer cind am facut prigramul nici nu mi-am dat sema ca azi e ziua mea... dar asta e... am petrecut jumatate de zi in masina conducand, pe un drum de cacat cu o dacie care sa rasucit de 2 ori in fata mea, de am zis ca intru in plin in el, cu altul care era sa dea peste unul din stanga lui de ala s-a dus pe contrasens... si asta tot in fata mea, si alti nenumarati soferi care intorc pe banda dubla continua. 

Sunt foarte suparata si altercata de modul de sofat al romanilor. Am ajuns la concluzia ca poti sa ai cea mai cea masina si sa sofezi cum trebuie, dar daca ceilalti sunt sifilitici nu te ajuta cu nimic masina ta....
SEBASTIAN (31.07.08)
Marina_1609 spune:
Anka, in cat timp ajunge la tine o comanda de la LAREDOUTE ? m-am riscat sa fac si eu o comanda asa de proba dar nu am gasit nicaieri in cat timp se livreaza. si inca ceva.... la posta ai mai platit ceva?
_
Marina
de ANA SOFIA 05.08.08
POZE
Copil crescut din suc de morcovi
pica1 spune:
Scutece de schimbat eu i le schimb lui Sebi inainte de fiecare masa ( are 5 mese /zi si nici una noaptea) si ori de cite ori mi se pare ca miroase a pipi si il mai spal la fund de cel putin 2-3 ori / zi in ciuveta.
Copii trebuie sa fie invatati sa folosesca olita cit mai repede posibil, asta e parerea mea. Mi se pare o comoditate din partea parintilor care lasa copii cu scutece pina la virste inaintate.
Vacanta de iarna la soare. Tecky, daca nu ma insel tu ai descis subiectul... Eu as incerca Caraibe. In Tenerife eu am mers 1 data si va fi singura din motive de banalitate.
Spatiul din bucatarie eu inca mai am spatiu in bucatarie. Cind m-am mutat nu reusisem sa umplu toate dulapurile... Acum ... mai am libere doar 2 dulapuri, care au fost comandat eulterior muatrii ![]()
.
Steamer eu am luat unul de la Tefal, dar sa nu ma intrebati de care ca habar nu am. Cum l-am cumparat, asa l-am pus in cutie intr-un dulap. O sa il desfac cind o sa ii fac lui Sebi de mincare. Mai am un mixer vertical care l-am luat sa il inlocuiesc pe cel vechi, care oricum era in stare buna, care zace in cutie pe jos in mijlocul garajului.
Acum citeva zile am scapat la cumparaturi in Cora. Astia sunt niste criminali 

... au facut citeva standuri pline cu jucarii...si bineinteles ca nu am putut sa ma abtin...si am cumparat cam multe ![]()
![]()
. Ma simt cam vinovata ca am luat asa de multe, dar am zis ca o parte i le pun sub bradul de Craciun
.
Statul in fund Sunt de acord ca medicii recomanda "pusul in fund intre perne" de la 5 luni, dar cu Sebi eu nu pot sa urmez sfatul asta din momentul in care tinut de miini el se ridica in picioare...Nu va ganditi ca exagerez cu copilul si il fortez, dar e genul de copil care il pui intre perne si isi tine spatele drept, daca intelegeti ce vreau sa spun.
Dana 81, Herghelegiu mi-a zis din saptamina 12 ca este baiat si a avut dreptate
SEBASTIAN (31.07.08)
pica1 spune:
Uite ce www.sparkability.net/sqbafodisp.html" target="_blank">lingrita am luat. Nu am incercat-o inca. Ma gindesc cind ajung acasa sa incerc sa ii dau niste ceai cu ea sa vad cum functioneaza. I-am mai luat si o jucarie cu ventuza cu care sa se joace cit timp maninca. Am mai vazut www.bloomingmarvellous.co.uk/product.aspx?ProductID=81711&CategoryID=practicalproducts&language=en-GB&EmailCode=awinBM" target="_blank">astea, dar inca nu am gasit de nde sa le aiu de aici.
SEBASTIAN (31.07.08)

Maya (27.06.2008)