Pepenasi de iulie-august 2008 (40)
Raspunsuri - Pagina 5
Marina_1609 spune:
pica, de unde lingurita din aia? ca vreau si io
_
Marina
de ANA SOFIA 05.08.08
POZE
Copil crescut din suc de morcovi
M&M spune:
NU stiu ce e cu mine, dar de vreo saptamana ma trezesc tare devreme!!!

SI fiindca azi e o zi speciala pt o mamica, DIDI, LA MULTI ANI!!! SA fii sanatoasa si sa ai parte de multa fericire alaturi de Aida si Cristi!!!
NU am citit nimic din urma....sper sa reusesc sa recuperez...
Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)
Marina_1609 spune:
DIDI la multi ani!

_
Marina
de ANA SOFIA 05.08.08
POZE
maitreyi spune:
neata 
LA MULTI ANI DIDI! 
-------
Ana-Maria
de iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
Yael spune:
| Citat: |
| trebuie sa va arat ce-am cumparat! www.learningcurve.com/product/detail/Y2959?locale=en_GB" target="_blank">AICI -e super; se pune la tocul usii; e funny-funny, ii place la nebunie! AICI alte modele... sa si vedeti, cititi mai multe amanunte! Poop |
'Neatza!
Ramasesem datoare fetelor interesate in achizitia mea. Bufi, parca si tu intrebai? Ce sa va zic decat ca e super, e recomandat sa-l pui pe bebe de la 4 luni, TB. sa-si tina singur caputzu (eu as zice ca de la 5 luni ar fi perfect). Eu deja am pus-o, insa n-o las mult in el... Ii place, isi impinge piciorusele in podea si... sare asa... Sau se 'plimba' asa dintr-o parte in alta... (atarna...). Si mai ales poate studia casa... Produsul l-am luat de pe ebay, daca vreti linkul cu seller-ul imi ziceti. Acuma, poate cele de la Lindam sunt mai bune... si asta e f. bun, dar face un 'zgomot' asa usor, poate inca nu e rodat

In leg. cu diversificarea, eu prima lingurita de morcovel i-am dat-o la 10 sapt. 1 LINGURITA, da? Acum, la 4 luni deja mananca 2 borcanele/zi (la 3 mese) si mananca de toate (legume, fructe). Lapte mai bea sa zic vreo 600 ml. (stiu ca minimul e 700 ml.) -problema este ca nu a luat in greutate cum ar fi trebuit si mi-au spus sa-i dau mai multa mancare... (altfel ii dadeam doar 1 borcanel/zi -la 2 mese). La 5 luni deja o sa primim carnita. Si uite asa, la varsta la care altii incep diversificarea noi deja putem mesteca, mancam bucatele (nu pasat), mancam de toate si muscam, mancam pufuleti
Si nu i-am fortat, nu i-am obligat sa faca nimic din ce n-au vrut, n-au simtit... La 1 an si 2 luni i-am dat la gradinita, program scurt, doar pana la 12 (asta pt. ca sa se integreze, sa invete limba + ca e bine sa se socializeze, sa fie printre alti copii). Mergeau, mancau singuri... De pampers am scapat la primul la 2 ani & 4 luni, celalalt (baiat fiind) aproape de 3 ani. Atunci au fost ei pregatiti. Ia uite cat am scris...
Revin, ca vreau sa o intreb ceva pe Anka.Edit: Vroiam sa va zic ca avem si noi primul dintisor (jos) de la 3 luni & 3 sapt. Saracutza, si eu nu stiam de ce nu vrea sa bea laptic, de ce nu lua cum trebuia in greutate... Si acum ii plange si pe ceilalti

CAPRI, multumim de urarile pt. 4 lunite.
Poop
I, J
5v, N
3.6v & E
4kk--------------------------------------------------
"One who knows languages feels home everywhere."
(Dutch saying)
kamelya spune:
LA MULTI ANI !!!

FLAVIUS CASIAN (the andreea)
DENIS ALEXANDRU (Kla 78)
LUCA (bubuleana)
MIRUNA ( Ralu 79)
buburuza mea
de Daria 14.07.2008
Marina_1609 spune:
yael ce sistem de prindere de tocul usii are acel leagan? nu pot sa inteleg cum asputea. am impresia ca la mine nu se poate![]()
_
Marina
de ANA SOFIA 05.08.08
POZE
flo1980 spune:

Didi 
Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de minunata printesa si de sotz!
O zi perfecta sa ai!

Revin...
noi
un fulguletz
un pepenash

Maya (27.06.2008)