Pepenasi de iulie-august 2008 (40)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Maitrey, multumim...acu iau si eu albumele la rand ca n-am mai intrat de un car de ani...Uite ca si Ale e cheliutza.Ce frumoasa e poza cu strabunicile si ce binecuvintare si pentru ele si pentru Ale

Xeno nu stiu ce-i cu Sunisor...O fi plecat iar pe undeva??

Iisus i-a zis - Eu sunt calea, adevarul si viata.Nimeni nu vine la Tatal decat prin Mine - Ioan 14:5

Mergi la inceput

Danuta, ridurile si firele albe le-am sters cu photoshop....hehehe

Kamelya ce frumoasa e poza in care puiutzul se uita la tine peste umar.E de la intalnire...Aproape toate erati imbracate in culori neutre, ea in rosu si roz!Aaaa, si fularul Dianei in plan secund e roz...Minunata

Ankule, baizauei, cate amandine ai in frigi??

Boti, deci merge si cu iaurtel si cu zeama de lamaie?Nu trebuie lactic?????????Cu cioco eu m-am scos ca aici e nashpa cioco dar in schimb au niste produse de patiserie...de alea de zici tu ca-i bati pe catzei cu caciula

Iisus i-a zis - Eu sunt calea, adevarul si viata.Nimeni nu vine la Tatal decat prin Mine - Ioan 14:5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

narcisa super tari pozele!!!!!

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">votati-ma la miresici pe DC-anax1&anax2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

La multi ani, Didi!

Am pazut poze noi si frumoase cu Maya (Vicky), Anais (Narcisa), Andreea (ladymina).

Anka, de ce-i dau fier? Nu stiu, asa mi-a zis doctorita si eu m-am executat. Ii dadeam o doza foarte mica, nu cred ca de la fier are mucozitatile. L-am intrerupt oricum sa vedem daca mai face.

Mergi la inceput

Xena, uite, pentru depresie...uita-te la poza Theei, aia cu esarfa si cu semnul in frunte...Din pacate Sunisor a scos-o pe aia cu sssst, imi creste parul care e o alta geniala!!!Pe mine ma ajuta...sunt atat de haioase si de pozitive!!!!

Mona, pupam...Pe mine sa sti ca ma ajuta orice spuneti.De la tine invat mult, de la Vicky, de la ana_a, de la ariadna, de la Madutz ce sa mai zic, de la Ankule...de la fiecare invat cate ceva...Oricum, ce am invatat pana acum e ca fiecare copil are propriul lui ritm de crestere si nici unul nu e ca altul.Normal, din moment ce Dumnezeu ne-a facut pe toti deosebiti...

Mergi la inceput

Xeno, pai stii ca de la tine am invatat...La modul cel mai serios.

Mergi la inceput

narcisa m-ai intaratat la facut poze baietelului meu cu pasarica,macar ma mai destresez
deci maine la poze cu ea...

monalac nu te mai supara,pe de-o parte ai dreptate dar nimeni nu s-a referit la tine

de exemplu mie a inceput sa-mi fie frica sa va zic ceva,ca poate ma judecatzi

cu ocazia asta va spun ca al meu copil are premergator de 2 sapt si e tare fericita

www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">votati-ma la miresici pe DC-anax1&anax2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

cand ai scris narci de chelbosila al meu tocmai vroiam sa iti spun ca nici noi nu avem par...si pe langa ca nu avem ne mai si cade deci stai calma ca vine el parul si la noi

boti am 'nteles. cand m-oi apuca sa ii fac am sa o intreb si pe pediatra. de la ce varsta se da branzica? eu ma gandeam sa mai astept...citisem somewere ca se da intre 5 si 6 luni. eu as mai sta vreo 2 saptamani.

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

narcisa Maria e blonda si nu are mult par,deci intram si noi la categoria cheliutza,dar are cercei in urechi,muulte haine roz,carutz roz,biberon roz si toata lumea ma intreaba :si ala micu ce mai face?

Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Marimar, sa mai pui citate zic...Mi-am cumparat si eu Kay Kuzma.Toate 3 aparute...ce tandra e Romana cu bb.ce frumosi sunteti toti

Mergi la inceput