Pepenasi de iulie-august 2008 (40)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

si intradevar seamana fffoarte mult cu tine(norocoasoo)

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">votati-ma la miresici pe DC-anax1&anax2

Mergi la inceput

am o mica problema
vreau sa deschid cap dar nu mai shtiu parola,cine-mi trimite un PM cu parola?

www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">votati-ma la miresici pe DC-anax1&anax2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

mno...clubul chelioaselor, cu mine, cu Mitrey, ca Mariuca.Cine mai doreste, cred ca si Thea se baga...ala micu ce mai face....ce tareeeeee...cu premergatorul si pe mine ma bate un gand de cumparat pe ma doare ingrozito coloana.cu daaa, si vrem poze cu putza, devin voayor cu voi...si noi nu criticam cum zicea Sibylle.Noi tragem concluzii...hehehe...baga fata aici...

Iisus i-a zis - Eu sunt calea, adevarul si viata.Nimeni nu vine la Tatal decat prin Mine - Ioan 14:5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Xena si merge Maria cu premergatorul, semnul intrebarii.Sa pui poze

ATB, ce revista i-ai dat la Nicolas sa vada...ce scump eeeee

Iisus i-a zis - Eu sunt calea, adevarul si viata.Nimeni nu vine la Tatal decat prin Mine - Ioan 14:5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irolf1 spune:

Anka ai putea sa intrebi tu cand te duci cu Eliza, ca nu ma grabesc f tare.
Mona eu desi nu scriu demult, va citesc de prin feb. si sa stii ca de multe ori cand scriai despre Cris si de felul in care se poarta il si vedeam pe Alex al meu care si el tipa, tranteste usi, il apuca cantatul fix cand o culc pe Andreea, daca nu-i convine ceva se mai arunca pe jos, este agitat nopatea si face cate si mai cate. Este adevarat ca eu o am pe mama care mai sta cu el si se joaca, coloreaza... cat eu sunt cu cea mica si tot are momente cand il simt ca e gelos atunci imediat ii acord toata atentia lui. De cand am nascut s-a schimbat mult, dar cred eu ca s-a acomodat destul de bine si cand vrea el este un copil exemplar. Este plin de energie nu sta locului nici un pic, dar daca are o activitate care ii place petrece si ore intregi.

Mergi la inceput

narcisa nu merge,ALERAGA!!!e foarte incantata,si apasa pe butoane vine la mine ca un catzelush...poate pun o filmare

Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Narcisule, si Aida se inscrie fara discutie in clubul cheliutelor

Mona, sa nu mai fi suparata. Stiu ca se mai intampla sa facem cate un comentariu mai rautacios uneori, dar sunt convinsa ca nu e cu intentie. Eu nu vreau sa ajungem sa nu mai spunem unele lucruri de teama sa nu ni se dea peste nas; scopul acestui forum e sa ne simtim ca intre prietene in primul rand, si daca uneori spun ceva ce nu ar trebuii (sau dimpotriva, nu spun nimic), iertare.

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Jos kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul-aug2008 spune:

va ashteptam cu drag si buna dispozitie la capitolul 41

Mergi la inceput