Pepenasi de iulie-august 2008 (40)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Moni...daaaa, sa ne traiasca zic si sa fie sanatosi

Mitrey, eu n-am aici calciu lactic deci branzica doar cand trimite maman pachet...pana atunci, cereale de orez, cereale de soia, papaia, avocado...din astea...daca faci din lapte degresat nu iasa sau...

Ankule, in timp ce tu infuleci FARA JENA amandinele din frigider, ti-am admirat comorile...Asta mica e atat de scumpa, un vis de fata, pare ca seamana muuuult cu tine.Iar Eliza e o scumpete cu palariutza si cu ponchoul...

Iisus i-a zis - Eu sunt calea, adevarul si viata.Nimeni nu vine la Tatal decat prin Mine - Ioan 14:5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

Citat:
citat din mesajul lui boticelina

Faceti loc ca vin si io sa mai incarc putin atmosfera

La multi ani Didi! sa traiesti multi ani fericiti alaturi de Cristi si Aiduta, pupicani grasani si de la Nancy

Raportam o noapte cu doar 2 treziri Ce am facut: am imbracat-o mai subtire si dimineata in loc sa ma duc sa ma pish m-am dus direct la pompa si am muls sanul stang ca pocnea, de, altetzele sale obisnuite sa presteze des noaptea...

Parca ma incurajati sa mut si eu fata la ea in camera. Nu vreau sa scap de ea sau sa nu se mai trezeasca, vreau sa-i fie ei bine, poate intradevar o deranjez si io, ca poate mai sforai, ma mai foiesc. Eu n-o strivesc fiindca de obicei pe partea pe care ma culc pe aia ma scol...

Si acum... ta-naaa-na... am cumparat caise confiate si le-am rehidratat 5 minute in apa la MO sunt GENIALE!, dulci, bune, miam-miam... si de-asemenea am facut exerimente de preparat branzica calcica, azi am facut-o din lapte batut si e buna-buna, sa dai cu caciula-n caini. Din lapte sau din formula nu e asa de gustoasa. Plus ca e mai "vie" adica fermentii aia din lapte cred ca sunt mai activi in asta din lapte batut...

Revin, plange cinev
a...

Monica si gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

boti tocmai am citit ca nu au voie sa pape lapte batut si smantana pana la un an,acum mai informeaza-te si tu

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">votati-ma la miresici pe DC-anax1&anax2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

am vazut pozici

narci superbe poze cred ca am sa folosesc si eu ideea si seamana cu tine bebelica

am vazut-o si pe maya ciufulici

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

am culcat copilul,sunt pe frecventa

ok ,deci ce s-a intamplat cu SUN?

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">votati-ma la miresici pe DC-anax1&anax2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

maitreyi, aici se zice ca laptele de vaca contine prea multe proteine si de aia nu e indicat, ca ridichii lor sunt micuti si bla, bla. Branza, iaurt, ii dai ca sa ii dai si alt produs lactat, nu ca sa ii dai alt lapte ...

Cu dormitul in pat cu bebe, inainte de nastere am zis Nu, si Nu si brrr. Si apoi am adormit o data cand ii dadeam sa suga ... si de atunci, daca dimineata se scoala prea devreme si nu mai vrea sa doarma o mai iau cu mine; in rest doarme in camera ei, in patul ei. La pranz e lege dormim amandoua :).
Aaa si sa va povestesc ce a facut mama denaturata : Maya se juca in patul ei, asa ca eu m-am gandit sa ne jucam impreuna in patul ei :); ook, m-am urcat , ne-am jucat un pic ca fata era cam dezorientata, apoi am zis hai sa o culc, ca e cam ora, asa ca m-am intins (patutul ei e de 140), si am culcat-o langa mine. BAi nu va spun ce dezorientata era, si a inceput sa planga: ea stia ca patutul e al ei si numai al ei .

Cu statul in fundulet, da mai sta in fundulet ca ii face placere si tot incearca sa se ridice.

Mie nu mi se pare ca e nu stiu ce atmosfera nesanatoasa. E ok, asa trebuie sa fie :), fiecare o sa faca cum crede ca e cel mai bine, toate ne spunem parerea, e ok, nimeni nu da cu pietre.

Eu cred Mona, ca de fapt tie ti se pare ca s-au aruncat cu pietre in tine. Dar nu e deloc asa. Daca nimeni nu ar fi reactionat la ce ai povestit tu, ai fi zis ca esti invizibila. De fapt, eu cred, ca tu nu esti de parere ca ai vre-o problema cu Cris. Tu ai povestit ca pe un fapt divers, si cand am "sarit" cu "sfaturile" tie nu ti-a picat deloc bine. Acelasi lucru s-a intamplat si anul trecut, si apoi o perioada nu ai mai povrestit nimic de Cris. Dar ar trebui sa te gandesti ca daca toata lumea spune ca ceva e in neregula, poate nu chiar toti se inseala. Si nimeni nu zice ca nu sunteti voi parinti buni, sau ca nu va iubiti copiii sa fie clar. Dar ca sa il puteti ajuta pe Cris, Voi trebuie sa ACCEPTATI ca ceva e in neregula. Eu nu stiu ce, si nici o fata de la odisee nu poate sa stie ce e. Noi nu cunoastem decat povestile tale, nu v-am vazut niciodata impreuna. Cel mai bine ar fi sa va intrebati prietenii (si sa va acceptati riscul de a va spune lucruri neplacute), pentru ca ei va cunosc pe toti, si sunt sigura ca v-ar spune lucruri interesante. Dar repet, mai intai trebuie ca tu si sotul tau sa luati putin recul, si sa va puneti niste intrebari ...

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

AnnaBaby, in poza cu mielutul roz Ioana e de mare angajament iar de aia cu dipari nenea, ce sa mai zic!!!Cine era nenea?

Mey, eu ma stresez...cred ca fie-mea e cea mai cheliutza din odisee...Deja astia imi spun pe strada vai ce baiat frumos...Am inceput sa fac obsesie si o imbrac DOAR in roz...Poate ajung saptamana asta sa-i pun si cercei...sau acum ca vine vara o tin numai in putza goala sa fie clar ca e fata...

Boti, mda, eu zic sa incerci sa pui Gargaritzuca sa doarma singurica, mnca-o-ar mama pe ea

Iisus i-a zis - Eu sunt calea, adevarul si viata.Nimeni nu vine la Tatal decat prin Mine - Ioan 14:5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

MCOCA,de data asta n ai ghicit.nu era vb de mine....nu eu am discutat despre pus la olita,despre pampers,despre dormit cu copilul in pat etc.daca ai fi citit mai bine ai fi vazut ca unele mamici s au simtit jingnite at cand au fost acuzate de anumite lucruri,ca de ex,de comoditate.

cat despre sfaturi legate de cris,eu cred ca nimeni nu mi cunoaste copilul mai bine decat il cunosc eu.da,ai dreptate,am o problema,il culc cu mine n pat,i am dat mancare pasata pana la 2 ani jumatate si i am scos pampersul tot atunci...nici nu dorm cu barbatul in pat,sunt cam grasa si deci,sunt neglijenta,nu mi duc copilul la gradinita si nici la psiholog.
e vreo problema?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Maitreiy de ce zici ca e prea grasa daca faci branzica din lapte de vaca? Ai din ala de la tarani? Oricum, bebe nu trebe sa faca cura de slabire Grasimea asta hraneste neuronu, e buna la copii.

Branzica asta se poate face in muuulte feluri, din lapte normalizat (cel cu 1,5% grasime) sau din formula. Pediatra mea zicea s-o fac din formula daca vreau sa-i dau de la 4 luni, daca astept pina dupa 5 luni cu introdusul branzicii mi-a zis c-o pot face din lapte de gostat.

Deci, se face din lapte (de vaca sau formula) + calciu lactic, lapte + un iaurtel, lapte + lamaie, care te tenteaza mai mult. Uite, io am facut-o azi din lapte batut de la Milli, cu 2% grasime si e yummmi, yummi

Dulciuri eu am ajuns la performanta de a manca o ciocolata pe zi, cel putin, musc din ea ca din sanvis, in viata mea nu am crezut ca voi putea face asa ceva, aveam un coleg care putea si mie mi se facea rau doar cand il vedeam... Acum am fost si la Carrefour si am in frigi si doua bucati uriase de rulada de cioco, umpluta cu crema de cioco, of course

Xena, te pup cu drag si te felicit pentru reusita, dar cred ca ar fi foarte binevenita o mica pauza. Trebuie neaparat sa va faceti un program fix, care sa includa si saloanele, dar mai putine ore pe zi, imediat incepeti diversificarea pe bune, trebuie timp pentru preparat mancarurile. Trage aer in piept si regandeste un program zilnic pentru urmatoarele 5 luni si stick to it! Uite, pe mine m-a ajutat foarte mult rutina fetei, cu ore cat de cat fixe de masa, cu somn la fiecare 2-3 ore, cu plimbare la o anumita ora. Uneori n-am chef dar ma straduiesc si e mai bine. Sper sa te fi ajutat cu ceva experienta mea Si mie mi-e greu uneori doar eu cu fata dar programul ma salveaza.

Moni_or nu pot aduce patul fetei in camera mea fiindca n-am loc, si nu mint, totul e gandit la milimetru si daca mut o veioza deja imi sta in drum. Ea are patul ei super fain la ea in camera, deasemenea pictata a mano saptamani in sir de mine dar no, inca n-am reusit s-o folosim pe deplin. Poate ma vezi ca o sa folosim camera direct cand trecem la pat mare de domnisoara

cadita eu am din aia cu "geografie" si deja devine tricky spalatul, de vreo saptamana ca s-o spal pe cap o tin in fund in partea fara suport. Mai stau asa vreo luna dupa care trecem la cada mare. Am cumparat o aeroterma de baie si fac deja de vreo 3 saptamani cald in baie cand ii fac baita si e foarte bine. Doar ca la noi e mai ciudat, daca e de seviciu centralista, apa e calaie , daca e de serviciu centralistu' e fierbinte, se face numa' buna cand umpli cada

Monica si gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

si nu,n am povestit despre cris ca fapt divers,ca nu sunt radio sant.
am spus ca exista niste probleme,poate la noi sunt putin mai mari ca la altii,dar uite ca 2 fete,ana a si ralirali au spus ca si copiii lor fac la fel.dar ele nu povestesc,ca probabil sunt mai destepte ca mine si au vazut ca pe aici e mai usor sa condamni decat sa intelegi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

BUBU pai e cam asa..primele 3zile numai carne de orice fel in orice cantitate, urmatoarele 3 lactate, la fel in orice cantitate la orice ora...si iar 3 zile fructe si legume..si apoi de la capat...La mine a tinut acum vreo 2 ani, am slabit 6 kg in 3 sapt..partea proasta e ca daca nu esti perseverenta imediat pui la loc
Narcis am vazut un ingerash apetisant si un moshulica Craciun la felIar tu ma enervezi rau...aia e fatza de peste 30?
Bai fata mea a adormit singura in patutz acum, cu suzeta in gura(premiera) si cu muzica la maxim poate isi face un obicei..Doamne Ajuta!!!
ANKA Erika e bucatica taiata maicasa
ANAXENA am vazut la Euforia "fata" ta, suuuper, megaaa FELICITARI..lasa depresia, ce faci tu acolo e...genial, cand vin la Pitesti vreodata te caut
Apropos de sot..al meu e exemplu...el face cumparaturile..el imi ia rujuri, parfumuri, chilotzi, ii ia Clarei hainutze, jucarii...il iubesc tare pt asta

MAMI de CLARA ANDREEA

06.08.08

Mergi la inceput