Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (145)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Silvia ! Ai dreptate sa fii suparata. Eu nu voi uita gestul tau de a ne invita la lansarea studioului lui Dani. Ai o familie frumoasa rau dar tu stii asta! Sa fiti sanatosi si fericiti pana la adanci batraneti!

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Multumesc de mesajele de aici, de pe pm si de pe mess.

Adevarul este ca poate vi se pare ciudat ca renunt la tot forumul pentru cateva replici spuse aiurea. Dar, momentul in care ti se ataca copilul si in care esti jignita, este momentul in care trebuie sa renunti.

Am spus-o tot timpul, uneori cuvintele scrise pot genera semnificatii la care nu te-ai gandit cand le-ai pus in mesaj, datorita faptului ca nu se aud intonatiile si inflexiunile vocii, si astfel se pot crea confuzii.

Am inteles intotdeauna toanele si micile "iesiri" datorate hormonilor in exces din sarcina sau oboselii si frustrarii de dupa. Nu astea ma deranjeaza. Fiecare are momente bune si momente proaste si ar fi total gresit din partea mea sa judec o iesire la nervi sau la oboseala. Dar cuvinte gandite si asternute intr-un mesaj inutil, neprovocat... asta nu pot intelege.

Am mai spus si alt lucru tot timpul: nu trebuie sa ne iubim toate, e imposibil, ca suntem peste 100, dar macar nu trebuie sa ne jignim! Un minim de respect si buna-crestere, zic eu, e necesar unei convietuiri virtuale si nu numai.

Acesta este singurul motiv pentru care am si scris mesajul anterior. Nu ca sa par victima, sa ma transform in Ioana D'Arc sau mai stiu eu cine. Nu ca sa divizez forumul in doua: o tabara care imi da dreptate si una care crede ca am facut un gest extrem. NU! Puteam sa ma retrag in liniste si sa nu mai scriu pur si simplu. In schimb, am ales sa va impartasesc si voua din ceea ce simt, pentru ca, in ritmul acesta, vor mai fi si alte replici usturatoare si trebuie sa invatam din greselile noastre. Iar persoanele incomode vor renunta, nu pentru a da satisfactie "atacatoarelor", ci pentru a arata ce inseamna sa ai bun-simt, respect si corectitudine.

Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> NOU!! Filmulete Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

'Neata!

Mai vedeti ca n-am chef sa nu-mi mai scrie cuscra pe forum, dah??? sau Ereena...io le iubesc pe amadoua si pe toate celelalte asa ca nu va mai intzepati..., iar Creatza, felul in care pui problema acum este gresit, parerea mea!...nu tzin partea nimanui!!! recunosc cu mana pe inima ca si pe mine ma mananca destele de multe ori sa scriu cate o replica , dar incep sa numar oi, sa ma gandesc la lucrurile frumoase la care vreau sa raspund si uit de replicile pe care voiam sa le dau...

Deci trec la lucruri frumoase:

Mathias - frumos sa-l pape mama pe el cu ochii lui albastru marin!!!
Evita - sa o mananci, nu alta, cum merge ea in tarc!
Stefanel si Razvan - felicitari pentru primii pasi!

Despre noi...Stefania ma capiaza cu plansul noaptea, nu vrea sa manance, i s-au umflat iar gingiile, dar merge singurica...ieri a mers vreo 10 pasi legati de mai multe ori, azi insa nu vrea...se pare ca la noi mersul e o zi da, o zi ba . Acum incerc sa va mai pun niste poze cu galustile mele si ma pregatesc sufleteste ca in WE merg la socrii...
Voiam sa merg la sala, cel putin asa era planul, dar am la cuptor o budinca de paste cu branza si stafide si ...nu e gata asa ca nu prea mai am sanse sa ajung...

Gata am pus poze la semnatura :)

Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Numai spun neata ca e tarziu, sa vedeti ce am patit am stat mai bine de o ora, pana pe la 10:15 sa citesc , sa vad poze si filmulete, si sa raspund pe o alta pagina deschisa, cand vine cacatul (scuze) ala de consul cu sticul sa-i imprim ceva, dar sticul era virusat la respins calculatorul meu si sa restartat singur , pe langa asta am pierdut si un document pe care il scriam numai pot de nervi, si de la 10:15 nu mai respir deloc, acum incerc sa fac o reconstituire:

Shose, felicitari pentru dintisori

Ramona, traiasca Razvanelu speedy gonzales, are vointa cu viteza si mai stie sa se si dezbrace singurel, mai face si cucu bbau ca yasmin. Eh si pana dupa amiaza iata ca Razvanelu umbla singur felicitari

Anca stiu cum sutn barbatii, niste bebei mai mari, si al meu acum 2 ani ma asteptat pe mine dupa ce ii intrase un cui in picior, pana am venit eu a dato si in frisoane, nu-ti poti imagina cum am condus pana la ploiesti

creato, e bine ca Mariuca are astfel de interese, eu lui Yasmin i-am luat colectia Disney de la deagostini editie de colectie cu 24 de nr, eu am deja 17 , dar ce vroiam sa zic este ca Yasmin momentan sa multumeste sa rupa gatul vedelor in revistele mondene, si sa rupa oferte marilor magazine

LalaD, mancalar mama pe el de pletos matematician, promite promite

Ceska, eu am crezut ca Yamin e singura terorista de animale dar se pare ca ami are prieteni de genul care terorizeaza bietele vietati oricum e tare haios

Elle, daca incepi regimul trebuie intarcata Eva ca oricum lapticul nu va mai avea aceleasi proprietati. si te rog daca se poate imi poti regimul tau sa vad cum este, daca se poate, ca ma-r interesa sa ma duc la cucoana asta ca e la colt fata de unde lucrez eu si chestia cu mancatul de 5 ori e buna mi-a mai zis cineva. Ah si bafta multa, vointa sa ne tii la curent

Laura, nu stiu ce sa zic de peste, dar cel putin pastrav din comert nu-i da ca e crescut in pastravarii fortat si plin de toate rahaturile

AM mai uitat eu ceva nu va suparati revin

L o u i z a d e Y a s m i n - E l e n a {09 Ianuarie 2008} adica 10 luni +

Y a s m i n - E l e n a
uite cat am crescut
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

fetelor imi pare rau de ce se intampla pe forum, eu zic sa incercam si sa fim mai bune cu toate dintre noi , sa nu lasam pe sa-si bage cornitele pe aici( el sadeste raca intre noi ) pe forumul nostru mai cu seama ca este postul craciunului si deci ispita este mare de tot , sa ne bucuram unele de altele si sa asteptam cu mare bucurie sarbatorile de iarna .
Deci haide-ti sa fim mai bune si sa nu ne mai atacam intre noi , va pup si aveti grija de voi .
Avem multe motive de bucurie : bebei care au inceput sa mearga singurei , bebei carora le apar dintisorii , deci sunt multe lucuri de care trebuie sa fim bucurosi
O zi buna va doresc .
ginette multumesc din suflet

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)

Album poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

Citat:
Citat:
citat din mesajul lui monicaa

Ereena gand la gand dar fara bucurie. Si eu sunt varza cu raceala, ma doare gatul de mor si behai in draci. Sunt curioasa cat mai rezista tati. Multa sanatate!

Am vazut poze si filmuletze..toate sunt grozave!!

Ma duc sa ma mai intind un pic ca efectiv simt ca pic din picioare. Uff

Pupici

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi

Eu, pt ca sunt cobza, beau ceai cu miere si mi-amluat o richie neagra,am scobit-o si am pus zahar; am lasat-o de aseara si dimineat am baut sucul ala; diseara fac iar: scobesc ridichea si mai pun 1-2 lingurite de zahar.

Eu amgatul plin de "sarma ghimpata" - ma doare de mor

Si, am uitat sa psun: sanatate Calrei; e mai bine acum, nu?!

Roxana si Adela - 09.12.2007 !

Off Roxana si tu !! Ceai cu miere beau si eu la greu, sug lamaie cu miere si am ceva pastile de supt dar sunt apa de ploaie. Si la mine la fel...sarma ghimpata e bine spus..si cred ca sunt pe putin 10 ani de cand nu am mai avut asa ceva.

Ridiche neagra n-am sanse sa gasesc pe aici dar am retinut tipul.

Clara e mai bine, a dormit azi-noapte non-stop, inclusiv antibioticul l-a supt in somn. Acum doarme iar si sper ca asa se va reface repede. Mucii are inca la greu si e mai tot timpul cu ei in gura si urla cand vreau sa o sterg. Oricum ma "uraste" ca tot timpul ii fac cate ceva (ba picaturi, ba crema in ochi etc etc). Cand vine tati acasa efectiv rasufla de usurare.

Multa sanatate si tie si pupici Adelutei plimbarete!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Eu va spun doar atat:

Imi sunteti dragi toate si sufar sa vad ca s-a ajuns asa...

Cretulina, sper din suflet sa te razgandesti!
Eu n-am sa uit mesajul tau primit inainte de a o naste pe Ana. Mi-a dat multa putere si-ti multumesc inca o data!

Ooooffff...

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Citat:
citat din mesajul lui danybv

fetelor imi pare rau de ce se intampla pe forum, eu zic sa incercam si sa fim mai bune cu toate dintre noi , sa nu lasam pe sa-si bage cornitele pe aici( el sadeste raca intre noi ) pe forumul nostru mai cu seama ca este postul craciunului si deci ispita este mare de tot , sa ne bucuram unele de altele si sa asteptam cu mare bucurie sarbatorile de iarna .
Deci haide-ti sa fim mai bune si sa nu ne mai atacam intre noi , va pup si aveti grija de voi .
Avem multe motive de bucurie : bebei care au inceput sa mearga singurei , bebei carora le apar dintisorii , deci sunt multe lucuri de care trebuie sa fim bucurosi
O zi buna va doresc .
ginette multumesc din suflet

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)

Album poze

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

Natalia ptiu sa nu fie de deochi ce fete frumoase ai!!
Si ce imi place mie ce dragutz arata astia mititei in combinezoanele astea de iarna..iti vine sa-i papi de frumosi ce sunt!

Pupici multi de la noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Fetelor, va rog eu hai sa ne impacam, sa nu mai existe astfel de chestii, credetima, ieri mi s-a facut rau, au chemat astea la serviciu salvarea, am avut un puseu de tensiune de la oboseala, stres suparari si altele stranse si adunate, cand am citi ma apucat si acum cat va scriu am lacrimi in ochi ca sincer ma-m saturat de rautati si de cuvinte aruncate si de jigniri, creato te inteleg ca si eu ca orice mama cred am face orice pentru copii nostri, si sa stiti ca nu acuz si nu iau apararea nimanui, dar hai sa trecem sa incercam sa uitam ca e pacat, traim intr-o lume atat de rea ca nu va puteti imagina, mie mi-a demonstrato fratele sotului meu (ca acum intru in altele) ne-a tras o teapa de 5000 ron, nici acum nu ne-am revenit, credetima ca creditul de la brd care il am la-m platit din indemnizatia copilului, deci va dati seama cum sunt asa ca fara comentarii, o sa ne revenim dar loviturile acestea te dor cel mai tare. Asa ca fetelor hai sa incercam sa fim unite, chiar daca nu ne cunoastem, cu toatele, dar eu zic ca tinem una la alta, chiar cu miciil esuparari ca si eu am fost la un moment dat suparata dar mi-a trecut. Of incheui acest mesaj sper ca nu am spus prea multe aberatii

L o u i z a d e Y a s m i n - E l e n a {09 Ianuarie 2008} adica 10 luni +

Y a s m i n - E l e n a
uite cat am crescut
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput