Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (145)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonab

Fetelor sunt in extaz!!!!!!!!!
Razvi umbla singur!!!!!!!!! Scriam reteta de la Ellenuta si numa ce il vad ca vine in picioare din dormitor, jur fetelor ca a facut vreo 15 pasi fara sa cada.Si de atunci tot asta face.Se ridica paseste, cade iar se ridica.Exerseaza la greu.Si nu o data i-au iesit pasii multi.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 10 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL

FELCITARI RAZVAN !!!! LA CATI MAI MULTI PASI SINGUREL

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)

Album poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

YEEEE!!!!!
BRAVO!!!!!

Citat:

Razvi umbla singur!!!!!!!!! Scriam reteta de la Ellenuta si numa ce il vad ca vine in picioare din dormitor, jur fetelor ca a facut vreo 15 pasi fara sa cada.Si de atunci tot asta face.Se ridica paseste, cade iar se ridica.Exerseaza la greu.Si nu o data i-au iesit pasii multi.

RAZVANICI LA 10 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

Uite si la voi..intra omul la pranz sa spuna buna dimineata si da de una rece si mai multe calde.

Cea rece: ma faceti sa-mi dau o palma ca l-am pomenit pe Habarnam ca de aici a inceput totul. Eu zic sa va mai ganditi ca e pacat sa se ajunga la asa ceva. Ce va faceti cand va veti intalni?! O sa va ignorati?? De la mine multi pupici si ganduri bune.

Cele multe calde: retete delicioase, Razvanel care merge singurel fara probleme .

Elle tin pumnii pentru dieta . Cand simti ca ai nevoie de incurajari striga si sarim sa te ajutam.

Ereena gand la gand dar fara bucurie. Si eu sunt varza cu raceala, ma doare gatul de mor si behai in draci. Sunt curioasa cat mai rezista tati. Multa sanatate!

Am vazut poze si filmuletze..toate sunt grozave!!

Ma duc sa ma mai intind un pic ca efectiv simt ca pic din picioare. Uff

Pupici

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:

RAZVANICI LA 10 LUNI

BRAVOOOOO RAZVI SCUMP!! are mami baiat mareeee acum, sa te tii cotrobaieli!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

ca vorbim de retete, azi stefan are in meniu pulpe de pui la cuptor si cartofi copti. adica maninca din mincarea noastra...
simbata a papat spanac, facut ca pentru noi, cu lapte si usturoi. cu galbenus de ou. i-a placut foarte tare...nu reuseam sa-i dai atit de repede pe cit ar fi vrut el.
miine cred totusi ca revenim la supa-pireu de legume cu carnitza.
oricum, eu zic ca deja sint mari bebelusii nostri si putem incerca sa le dam din mincarea noastra...bine, fara condimente in exces, farar sare etc...

aaa...si am uitat sa va zic ca ii place piinea...maninca cite o felie de franzela cind apuca la ea...dupa cre nu mai vrea nimic pina la cina...

am uitat sa va zic bilantul la 10 luni...tot in categoria grea sintem: 76 cm si 11,5 kg.

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

sa mai si radem ..

Cu ce va pot servi?
- Doua kilograme de cartofi, dar fiecare impachetat separat.
Urmeaza o moaca expresiva a vanzatorului.
- Altceva?
- Un kilogram de portocale. Dar fiecare impachetata separat.
Vanzatorul ii indeplineste dorinta vizibil nemultumit.
Omul se uita prin aprozar si la un moment dat intreaba:
- Ce este aia alba acolo?
- Fasole, cretinule, dar nu-i de vinzare.

Reclama la o agentie de turism din Germania:
- VIZITATI ROMANIA - MASINA DUMNEAVOSTRA ESTE DEJA ACOLO!

Ion si Maria in vizita la gradina zoologica vad la un moment dat cusca leului deschisa. Se uita in stanga, se uita in dreapta si vad in cele din urma pe ingrijitor:
- D-le unde-i leul?
- La leoaica.
Maria curioasa intreba:
- Si... cat sta la leoaica?
- Cam o ora.
- I-auzi Ioane sta o oraaaa!!!
- De fa Marie, eu nu sunt leu.
Merg ei ce mai merg si vad cusca tigrului deschisa. Aceeasi poveste la care Maria i-l intreaba pe ingijitor:
- Si cat sta acolo la tigroaica?
- Doua ore.
- I-auzi Ioane... 2 oreeee!!!
- De fa Marie, eu nu sunt tigru.
In fine ajung la cerb si afla de la ingrijitor ca sta la ciuta doar 5 minute. Aunci Ion spune:
- Vezi fa Marie ca sta 5 minute!
La care Maria raspunde:
- Bine mai Ioane, dar si ce coarne are!

Un jurnalist intreaba directorul unei case de nebuni, care este testul ce se efectueaza pentru a externa un bolnav.
- Umplem cada cu apa, punem alaturi o lingura si o cana. Si ii propunem bolnavului sa goleasca cada de apa. Jurnalistul, zambind, spune:
- Orice om normal ar lua cana...
- Nu, - spune directorul, - un om normal ar scoate dopul de la cada. Doriti pat langa geam sau langa usa ?

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EliaElia spune:

Ellenuta, eu am vazut si in carrefour carticele din alea cu blanita, dar nu au mereu. Acolo se schimba cartile cu o viteza ametitoare.Creata, mie imi placeau mesajele tale, imi pare sincer rau ca ai luat hotararea asta. Cand se mai "racesc" lucrurile sper sa revii.Camelia si Laura (06.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Citat:
citat din mesajul lui monicaa

Ereena gand la gand dar fara bucurie. Si eu sunt varza cu raceala, ma doare gatul de mor si behai in draci. Sunt curioasa cat mai rezista tati. Multa sanatate!

Am vazut poze si filmuletze..toate sunt grozave!!

Ma duc sa ma mai intind un pic ca efectiv simt ca pic din picioare. Uff

Pupici

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi

Eu, pt ca sunt cobza, beau ceai cu miere si mi-amluat o richie neagra,am scobit-o si am pus zahar; am lasat-o de aseara si dimineat am baut sucul ala; diseara fac iar: scobesc ridichea si mai pun 1-2 lingurite de zahar.

Eu amgatul plin de "sarma ghimpata" - ma doare de mor

Si, am uitat sa psun: sanatate Calrei; e mai bine acum, nu?!

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui EliaElia

Ellenuta, eu am vazut si in carrefour carticele din alea cu blanita, dar nu au mereu. Acolo se schimba cartile cu o viteza ametitoare.
Creata, mie imi placeau mesajele tale, imi pare sincer rau ca ai luat hotararea asta. Cand se mai "racesc" lucrurile sper sa revii.

Camelia si Laura (06.02.2008)

multumesc mult, o sa caut!!

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

sa mai si radem ..

Cu ce va pot servi?
- Doua kilograme de cartofi, dar fiecare impachetat separat.
Urmeaza o moaca expresiva a vanzatorului.
- Altceva?
- Un kilogram de portocale. Dar fiecare impachetata separat.
Vanzatorul ii indeplineste dorinta vizibil nemultumit.
Omul se uita prin aprozar si la un moment dat intreaba:
- Ce este aia alba acolo?
- Fasole, cretinule, dar nu-i de vinzare.

Reclama la o agentie de turism din Germania:
- VIZITATI ROMANIA - MASINA DUMNEAVOSTRA ESTE DEJA ACOLO!

Ion si Maria in vizita la gradina zoologica vad la un moment dat cusca leului deschisa. Se uita in stanga, se uita in dreapta si vad in cele din urma pe ingrijitor:
- D-le unde-i leul?
- La leoaica.
Maria curioasa intreba:
- Si... cat sta la leoaica?
- Cam o ora.
- I-auzi Ioane sta o oraaaa!!!
- De fa Marie, eu nu sunt leu.
Merg ei ce mai merg si vad cusca tigrului deschisa. Aceeasi poveste la care Maria i-l intreaba pe ingijitor:
- Si cat sta acolo la tigroaica?
- Doua ore.
- I-auzi Ioane... 2 oreeee!!!
- De fa Marie, eu nu sunt tigru.
In fine ajung la cerb si afla de la ingrijitor ca sta la ciuta doar 5 minute. Aunci Ion spune:
- Vezi fa Marie ca sta 5 minute!
La care Maria raspunde:
- Bine mai Ioane, dar si ce coarne are!

Un jurnalist intreaba directorul unei case de nebuni, care este testul ce se efectueaza pentru a externa un bolnav.
- Umplem cada cu apa, punem alaturi o lingura si o cana. Si ii propunem bolnavului sa goleasca cada de apa. Jurnalistul, zambind, spune:
- Orice om normal ar lua cana...
- Nu, - spune directorul, - un om normal ar scoate dopul de la cada. Doriti pat langa geam sau langa usa ?

Eva creste mare
Eva

papa bun

Geniale, mai ales ala cu fasolea!

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput