Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (145)
Raspunsuri - Pagina 19
EliaElia spune:
De acord cu danybv.Creata, nu stiu daca schimba ceva faptul ca tu scrii ca pleci sau cum zici tu posibil unele fete dispar fara sa scrie. Pana la urma deznodamantul e acelasi si pierde toata lumea.Pentru mine forumul asta e mana cereasca, mama e departe, soacra nu am, doar eu, sotul si un copil fara instructiuni de utilizare.Asa ca haideti sa ramanem in formatie completa
. Nu scriu eu prea mult, doar unde mai stiu si eu sa raspund ceva dar imi place sa va citesc.Camelia si
Laura (06.02.2008)
monicaa spune:
Louiza off..mai sunt si zile din astea. Pupici si o
de la noi sa iti treaca necazul.
EDIT: acum am vazut si mesajul urmator. Tu fata incearca sa te linistesti si ai grija de tine. Cand ai asa necazuri mari gandestete ce minunatie ai acasa si o sa vezi ca iti va merge mai bine. La mine functioneaza trucul asta
. Poate suna gen telenovele dar iubirea mea pentru Clara face ca orice altceva sa dispara din peisaj..mai ales cand e de rau. 
Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
monicaa spune:
S-a trezit copilu si tuseste de mama focului. Se aude cum se rupe ceva pe acolo si se tot inneaca. E de bine sau de rau??!!
I-am dat inainte sa mearga la nani Sinupret 15 picaturi.
Uff..sper sa nu ajung iar la medic cu ea.
Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
danybv spune:
fetelor va dau eu motiv de mare bucurie : uitandu-ma acum pe la datele de nastere ale clopoteilor am vazut ca in nici mai putin de o luna ( mai exact de pe data de 6 Dec ) vom avea deja clopotei care fac un an de viata !!! va dati seama ce bucurie imensa va fi in randul nostru ???
Eu deja ma bucur din suflet de pe acum 
danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
Album poze
alina023 spune:
Monica, eu stiu ca e bine cand se aude rupand tusea. E semn ca merge spre vindecare. Daca are accese de tuse incearca sa le calmezi cu ceiut cald. 
Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan 
poze Ana mica 
Povestea nasterii Anei 
laura_dimitris spune:
Ma alatur LaleiD voi pune si eu foarte multe emoticoane....

mi-era tare frica sa nu se ajunga la asa ceva!
nu vreau 2 tabere!!!!
si nu vreau sa plece nimeni din grup!!!
of, sunt tare necajita si nu pot sa mai spun nimic....
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
laura_dimitris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danybv fetelor imi pare rau ![]() ![]() sa-si bage cornitele pe aici( el sadeste raca intre noi ) pe forumul nostru mai cu seama ca este postul craciunului si deci ispita este mare de tot , sa ne bucuram unele de altele si sa asteptam cu mare bucurie sarbatorile de iarna .Deci haide-ti sa fim mai bune si sa nu ne mai atacam intre noi , va pup si aveti grija de voi .Avem multe motive de bucurie : bebei care au inceput sa mearga singurei , bebei carora le apar dintisorii , deci sunt multe lucuri de care trebuie sa fim bucurosi O zi buna va doresc .ginette multumesc din suflet ![]() danybv Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)Album poze |
Dani, Bine ai spus !!!

Dumnezeu sa ne dea intelepciune tuturor sa stim ce cuvinte sa folosim!!!
Ramona, felicitari lui razvanel pentru reusita !!!!!
Cred ca esti in al 9-lea cer!!!

Ellenutza, super bancurile de la tine!!!
Roxanici, monicaa, of, sanatate multa!!! Din pacate, raceala asta nu trece cu una cu doua...
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
laura_dimitris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui EliaElia De acord cu danybv. Creata, nu stiu daca schimba ceva faptul ca tu scrii ca pleci sau cum zici tu posibil unele fete dispar fara sa scrie. Pana la urma deznodamantul e acelasi si pierde toata lumea. Pentru mine forumul asta e mana cereasca, mama e departe, soacra nu am, doar eu, sotul si un copil fara instructiuni de utilizare.Asa ca haideti sa ramanem in formatie completa . Nu scriu eu prea mult, doar unde mai stiu si eu sa raspund ceva dar imi place sa va citesc.Camelia si Laura (06.02.2008) |

ca m-ai descrietit putin fruntea!!!Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
Ellenuta spune:
louiza da, eva e in curs de intarcare ..
uite meniul zilnic ..
mic dejun (08.00) carne pui sau curcan (50g), o felie branza mozzarela sau cas, rosie sau castravete, 2 felii paine secara, cafea sau ceai cu miere sau zaharina
gustare (10) mere sau kiwi sau mandarine sau grapefruit sau portocale sau pomelor sau struguri (250g) sau o banana
pranz (13-14) pui gratar sau cuptor (150g), salata verde, rosii, castraveti cu lamaie cu ulei de masline, o felie paine secara, ceai de plante
gustare (16) mere sau mandarine sau grapefruit sau portocale sau pomelo (250g)
cina (18.30-19) o felie paine secara, iaurt (400g), ceai
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
papa bun
EliaElia spune:
Ellenuta, initial am intepenit, am crezut ca e meniu de bebe.
Louiza, sper ca esti mai bine. Ce ti-au zis dr.? Nu faci un EKG sa fii linistita ca e totul in regula?Laura
Camelia si
Laura (06.02.2008)