Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (145)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Elle si asta mananci tu zilnic, timp de 2 saptamani sa iteleg, sa vedem rezultatele, bafta inca o data, si sigur te va ajuta electrostimularea

Fetelor am uitat sambata am fost in plaza mall cu mama, Yasmin si cele doua surori ale mele, cum una din ele e o shopingareata inraita am lasat la reduceri si am mers la locul de joaca ca lui Yamin ii place sa se uite la copii, si se tot holba la o masinuta miscareata, si la copii care se dadea in ea, asa ca m-am gandit sa-i iau o fisa, am ramas uimita ca nu a zis nimic, am filmato putin, adica dupa ce a venit mama ca-mi era frica sa nu stau langa ea
http://www.youtube.com/watch?v=Zi_JHOLkRVM

L o u i z a d e Y a s m i n - E l e n a {09 Ianuarie 2008} adica 10 luni +

Y a s m i n - E l e n a
uite cat am crescut
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui EliaElia

Ellenuta, initial am intepenit, am crezut ca e meniu de bebe.
Louiza, sper ca esti mai bine. Ce ti-au zis dr.? Nu faci un EKG sa fii linistita ca e totul in regula?
Laura

Camelia si Laura (06.02.2008)

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Camelia mersi mult, am facut ieri un ekg, si este ok, puseurile de tensiune apar cand ma supar, si ma enervez rau, asta stiam, tre sa evit dar uite ca nu mereu se poate. Ah si mi s-a intamplat si de la emotii inainte operatia de cezariana a urcat record la 19 de frica de se invarteau doctorii pe langa mine

Y a s m i n - E l e n a
uite cat am crescut
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Citat:
citat din mesajul lui zeririlouiza

Elle si asta mananci tu zilnic, timp de 2 saptamani sa iteleg, sa vedem rezultatele, bafta inca o data, si sigur te va ajuta electrostimularea

Fetelor am uitat sambata am fost in plaza mall cu mama, Yasmin si cele doua surori ale mele, cum una din ele e o shopingareata inraita am lasat la reduceri si am mers la locul de joaca ca lui Yamin ii place sa se uite la copii, si se tot holba la o masinuta miscareata, si la copii care se dadea in ea, asa ca m-am gandit sa-i iau o fisa, am ramas uimita ca nu a zis nimic, am filmato putin, adica dupa ce a venit mama ca-mi era frica sa nu stau langa ea

Y a s m i n - E l e n a
uite cat am crescut

ce frumoasa este Yasmin si ce-i placea ei acolo in masinuta

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)

Album poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancasoare spune:

Ramonab - eu am patit asa cu Stefan insa s-a intamplat o singura data. A baut laptele din biberon si restul i l-am facut cu cereale. Dupa cateva lingurite a vomat in jet. Eu cred ca a fost din cauza ca am insistat sa ii dau la castronel, desi el deschidea gura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui zeririlouiza

Y a s m i n - E l e n a
uite cat am crescut

da ce-i place!!! ce frumoasa e zulufata mica!

cat despre regim .. timp de 2 saptamani il tin pe asta, apoi mi-l schimba si tot asa .. sunt sigura ca va da rezultate electrostimularea .. am mai facut si dupa numai o luna se cunoastea supeer!

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

Citat:
Monica, eu stiu ca e bine cand se aude rupand tusea. E semn ca merge spre vindecare. Daca are accese de tuse incearca sa le calmezi cu ceiut cald.

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Mersi mult Alina. A papat mititica asa printre tuse toata portia. Sa dea Domnul sa fim pe drumul cel bun. E asa palida si are asa niste cearcane..mi se rupe inima cand ma uit la ea.

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

TUDOR MIHAI, ERIC ADRIAN, ALEXIA, ROBERT, SONIA ANDREEA
SA CRESTETI MARI, FRUMOSI SI SANATOSI

Buna fetele.
Imi pare rau sa aud ca va certati (mai ales in preajma Craciunului), spun si eu cum au spus si celelalte zuze, sa va impacati, sa va ganditi ca mai avem un pic si implinesc clopotei nostri 1 AN, se apropie Sarbatorile, un moment de BUCURIE (zic eu).

Acum sa va zic de Ioana, iar s-a culcat tarziu aseara (pe la 12 noaptea), de 2 zile nu m bea mult lapte (cam 220 ml pe zi), nu stiu care e motivul. Sa ii iasa dintele? M-am uitat la gingie dar nu se vede k i-ar iesi.

ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte
Alte POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

Citat:
Louiza, sper ca esti mai bine. Ce ti-au zis dr.? Nu faci un EKG sa fii linistita ca e totul in regula?
Laura

Ma alatur Venea asa de fain meniul dupa propozitia "Eva e in curs de intarcare" ca abia dupa ce am citit de 3 ori micul dejun m-am prins ca e de fapt regimul tau.

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

Citat:
citat din mesajul lui EliaElia

Laura

Eva creste mare
Eva

papa bun

Si eu am crezut la fel deja incepeam sa-mi fac griji de Maria mea

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)

Album poze

Mergi la inceput