Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (145)
Raspunsuri - Pagina 21
ramonab spune:
Ellenuta citind postul cu regimul am avut aceeasi impresie la inceput ca si Elia, am crezut ca Eva mananca asa 
Nati ai niste fete absolut grozave.Sunt atat de frumoase amandoua, habar nu am cu cine seamana.![]()
Louiza imi pare rau pt pt patania ta.Te rog sa ai grija de tine pt fetita ta care e o dulcinee.Am vazut-o in masinuta, nu avea nici o treaba asa era de relaxata.
Monicaa bine ca a papat mica tot.Lasa ca o sa isi revina ea si o sa fie iar cea dinainte.
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 10 LUNI 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
ginnette spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui monicaa
Ma alatur Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008) http://community.webshots.com/user/mangyalosi |
Idem!!! O si vedeam pe buburuza cu copanul in mana

Roxana si Adela - 09.12.2007
!Ingerasul nostru
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
zeririlouiza spune:
Ioanact, sa-r putea sa fie de la dintisoi sau vreo etapa ceva ca si la mine yasmin care nu trecea de 8:30, saptamana trecuta m-a terminat numa la 10 s-a culcat.
Elle, si eu am facuit electro stimulare si masaj si e super, dupa ce-mi revin cu banutii in ianuarie cred ma apuc din nou ca ajuta foarte mult.![]()
![]()
![]()
Elle cu reteta ai indus in eroare pe toata lumea, mi le siimaginez pe fete citind atent cam ce ar putea manca Eva ![]()
![]()
L o u i z a
d e
Y a s m i n - E l e n a {09 Ianuarie 2008} adica 10 luni +
Y a s m i n - E l e n a
uite cat am crescut 
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara
NataliaS spune:
Creatza - cu exageratul ma refeream strict la "STRAINE" si "cineva iti ataca copilul"...acum cum crezi tu...dar nimerit ar fi sa revenim toate la sentimente mai bune si sa ignoram efectiv lucrurile care ne fac sa izbucnim mai putin sau mai mult...pe mine sincer ma intristeaza sa va stiu suparate pe oricare dintre voi...
Monica - poate incerci sa-i faci si tu niste aerosoli piticei...la fetele mele au functionat miraculos...cu ser fiziologic si picaturi Prospan! Multa sanatate Claritei si tie si
multumiri pentru aprecieri!
Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui zeririlouiza Ioanact, sa-r putea sa fie de la dintisoi sau vreo etapa ceva ca si la mine yasmin care nu trecea de 8:30, saptamana trecuta m-a terminat numa la 10 s-a culcat. Elle, si eu am facuit electro stimulare si masaj si e super, dupa ce-mi revin cu banutii in ianuarie cred ma apuc din nou ca ajuta foarte mult. L o u i z a d e Y a s m i n - E l e n a {09 Ianuarie 2008} adica 10 luni + Y a s m i n - E l e n a uite cat am crescut ![]() www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara |
Ieri s-a culcat pe la 17:30 pana la 19 (a 3 a repriza) si de la 19 pana la 12 chiar 1 noaptea avea chef de joaca, de "povestit", de tipat (in sensul bun, parca ne-ar certa)
Uitati pozele Gabitei (ploscariu): http://forum.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=66890&cid=34401, ea a scris in mesaj k le are la semnatura dar nu le-am gasit, am vb pe mess cu ea si mi-a dat site-ul ( ei acum i se blocheaza calculatorul).
ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte
Alte POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
ALINA de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
zeririlouiza spune:
Ioanact, sa stii ca si mine intr-o noapte mi-a trebuit o ora sa o culc la loc, avea chef de joaca radea la mine si tot asa, dar eu zic ca la tine sigur e de la dintisori
L o u i z a
d e
Y a s m i n - E l e n a
uite cat am crescut 
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara
zeririlouiza spune:
Fetelor mersi mult de aprecieri, va spun sincer ca ma bucur enorm ca am un copil sanatos, care zambeste mereu, pentru care orice ocazie sau faza e buna sa traga o un ras in hohote, chiar si cand se trezeste din somn, primul pe care il vede ii zambeste, decate ori ma duc acasa cum ma vede cum incepe sa zambeasca, daca e in premergator vine fuga spre mine ma termina si ma unge pe suflet daca pot spune asa, este totul pentru mine. Si cred ca orice mama simte ce simt si eu, si se bucura de orice lucru facut de puiul iei chiar si de un mic zambet 
L o u i z a
d e
Y a s m i n - E l e n a
uite cat am crescut 
Ereena spune:
capitol nou
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=129600
MATEI
Primul
5.10.2008
Al doilea
22.10.2008
MATEI LA 9 LUNI
PITICUL URIAS