Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (144)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Stoisor, banana e buna sa stranga burtica. eu asta i-am dat Dariei cat a fost kk-lita. dar poti incerca cu succes si mar ras pe care il lasi sa se oxideze. este la fel de bun si mai variezi putin.

Am vb cu verisoara mea in legatura cu locul de joaca. mi-a spus ca daca am fi 30 de adulti si vrem sa stam toate in acelasi timp cu copii la locul de joaca am fi putin cam inghesuiti. dar daca cateva mai stau la o tigara afara sau in bucatarie cred ca v-a fi ok.
o sa incarc cateva poze de acolo pe care le-am facut eu, poate va dati mai bine seama despre ce este vorba.

Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

POZE DARIA

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

Fetelor multumesc frumos pentru urarile de sanatate.

Ven Doamne fereste cum sa ma supar sau sa te urasc. Stiu ce ne asteapta. Tot ce nu am voie sa mai fac e sa ma panichez. Usor de spus, greu de facut cand orice ai face febra creste si nu scade si asta si de la 40 in sus. Multa sanatate si muciosilor tai.

Stancutza Clara s-a comportat excelent la febra. Abia dupa ce a trecut de 40 s-a molesit si plangea asa maruntzel. Cum scadea un pic cum ii revenea limbaritza si dadea sa se joace. Cum spuneam..a fost o pacienta tare docila: a baut multa apa, a papat. Scumpa mea mica!

Anca mama ce week-end ati avut si voi. Dar cine se hidromaseaza acum !! Bravos ca ati facut toata treaba voi 2. Si noi facem la fel..tot ce avem in casa e montat sau facut de noi..de la pus tapet pana la mobila.

Alina da..am mai pus ceva poze cu Clara. Eu le updatez tare des pentru mami meu ca se uita in fiecare zi sa vada daca mai e ceva nou.

LauraD ca ai intrebat de mama. Tensiunea s-a domolit dar are pulsul neregulat. Analizele sunt ok pana la colesterol si trigliceride care sunt f mari. Asa ca pana una alta regim scrie pe ea. Vroia sa mearga astazi la medic ca nu mai rabda pana joi. Sa vedem ce imi spune diseara.

Elle nu stiu ce sa iti spun de lapte. As tinde spre Milupa ca il stiu de aici si stiu bebei care au primit asa ceva si e ok. Ca intrebai..Clara ia antibiotic 7 zile si apoi mergem la control.
Spuneai ca mergi azi la nutritionist..daca ai timp si chef imi faci si mie un mic rezumat: ce ti-a recomandat etc.

Ceska e grozav Benji!! Mi se pare mie sau de cand a venit buni parca a inflorit si el si tu?! Ma bucur ca va merge bine si savurati timpul impreuna.

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi

Mergi la inceput

bravo Eva! ce bine merge fata in picioare

cat despre mancarea pt.bebelusi, la Ritzi pitzi putem aduce de acasa. tipa de acolo este maleabila.

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

POZE DARIA

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

fetelor ...

sunt intr-o mareeee dilema .. pe ce lapte sa merg cu eva .. milupa sau nan??????

chiar nu stiu ce sa fac .. si azi tre' sa ma decid ca sa nu mai zapacesc cupilu' .. am prins frica de nan .. ma tot gandesc daca de la el a vomitat???

plssss

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

papa bun

Eu zic ca a vomitat pt ca i-ai schimbat asa de la o zi la alta laptele.Nu neaparat de la Nan.
Eu nan2 ii dau si nu am avut niciodata probleme de la el.
Alege unu si tine-te de el.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 10 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:

fetelor ...

sunt intr-o mareeee dilema .. pe ce lapte sa merg cu eva .. milupa sau nan??????

chiar nu stiu ce sa fac .. si azi tre' sa ma decid ca sa nu mai zapacesc cupilu' .. am prins frica de nan .. ma tot gandesc daca de la el a vomitat???

plssss

Eva creste mare
Eva

papa bun

eu as sugera milumil 2 daca tot in prima seara i-a placut

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui nemary

Stoisor, banana e buna sa stranga burtica. eu asta i-am dat Dariei cat a fost kk-lita. dar poti incerca cu succes si mar ras pe care il lasi sa se oxideze. este la fel de bun si mai variezi putin.

Am vb cu verisoara mea in legatura cu locul de joaca. mi-a spus ca daca am fi 30 de adulti si vrem sa stam toate in acelasi timp cu copii la locul de joaca am fi putin cam inghesuiti. dar daca cateva mai stau la o tigara afara sau in bucatarie cred ca v-a fi ok.
o sa incarc cateva poze de acolo pe care le-am facut eu, poate va dati mai bine seama despre ce este vorba.

sunt tot mai mare

odiseea

POZE DARIA

Mary nu o rogi sa ne faca o oferta ?
Sa putem face un calcul .
Please !
E super bine cand cunosti patronul e mai usor sa il faci sa vada ca petrecerea cu 30 de pici de un an e mai diferita decat altele.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

LalaD am o intrebare pentru doamna doctor: imi spuneai ca e bine sa tuseasca Clara ca sa se rupa mucozitatile. Ar trebui sa ii dau ceva si pentru tusea asta? Ca am uitat sa intreb la spital.

Si asa ca tip in caz de infectie la ochi: sambata la spital mi-a dat in loc de picaturi o crema cu canamicina. A functionat excelent, deja nu mai e rosu ochiul si nici nu mai curge din el. Ok..e antibiotic deci continuam administratea, dar a fost excelent. Picaturile in schimb..apa de ploaie. Produsul se numeste Kanamycin-POS (ma scuzati..nu stiu echivalentul in romana).

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Citat:

fetelor ...

plssss

Eva creste mare
Eva

papa bun

Elle, am uitat sa-ti spun ce ma bucur ca a acceptat Eva si laptele praf, cred ca era un mare stres.
Marca de lapte o poti alege acum si in functie de ce vrei sa ii dai dupa un an, ma gandesc eu, ca sa nu fie schimbarea prea mare.
Si eu am auzit de bine de Milumil, eu Sofiei ii dau acum Aptamil care tot de la Milupa e. Pediatra mi-a spus ca dupa un an pot sa ii dau direct lapte Junior, ca sa nu ii dau nr 3 care are gust de fructe.

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Citat:
citat din mesajul lui Shose

Multumesc mult fetelor cu sfaturile pt suzeta.
Elle si Laurici culmea e ca e de cauciuc....si modelul ala. Caut mai bine tot netul si va arat una exact. Imn Craiova se gasesc d'astea dar numai pt 0+ . Cum stiu ca e cam depasita situatia, vreau sa iau identica doar ca 6+ macar. Ma gandesc ca o va accpeta fiind cam la fel. Daca vre'una din voi imi gaseste plsss cumparati'mi si mie. Ca am io pe cine sa trimit la voi sa ia 'coletul'.
As fi recunoscatoare forever. A inceput sa'mi fie si mie frica s anu o bage pe toata in gura, cum a patit Ancasoare.
Mai ales ca doarme cu ea. Mai stiu io ce face ea, cand plec io din camera???
LauriciI io tot intreb la farmacie, mai ales ca am una chiar la parterul blocului, daca au si mai mari...si ele mereu imi spun ca au numai 0+. O sa le intreb daca nu pot aduce si mai mari.

Lala mik ai o Bibi cuminte daca vrea ea orice model.
Vrei sa renunti la suzi?? Ufff...mie nu mi se pare asa grav. Mie grav mi se parea leganatul . Era al naiba de greu.

Angi merci. Imi era teama sa nu lase multa apa in urma sa distrug parchetul. Caci gresie nu am f multa in casa. Cel mai atre ma 'doare' curatzatul parchetului. Io nu prea am incredere in produsele de la reclama, dar asta parca m'a convins si'mi face cu ochiu' tare frumos.

Raly am ramas cu gura cascata....MERGE frumuselul tau. Bravo

Si daca tot veni vorba de mers....Bitzilinaaaaa esti tare!!! Bravo! Bine Elle, tu nu spui nimik o sapatamana intreaga??? Asta da eveniment.
Io's fan tzacul vostru de la inceput, de cand l'am vazut, dar crede'ma ca nu mai am loc pt el.
Daca'l pun in sufragerie (caci in dormitor si sa vreau, nu as avea unde), nu mai avem loc nici de pus un pas.

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii

Larisuca am gasit aseara suzete de cauciuc !!!!!!!!!

Eu am fost disperata asta vara pentru ca din cele 10 suzete diferite tipuri/marci cumparate cand era bebelus numai chicco de cauciuc mi-a primit. Care chicco de cauciuc n-am gasit nicaieri 6+ pana aseara.
Imi facusem o rezerva de 6 bucati din grecia dar mai vreau....
iti cumpar zilele urmatoare si-ti trimit cum vrei tu. am vazut ca erau 2 la set ( una verde una albarsta) si alta singurica dar albastra - de noapte cu inel fluorescent. Este foarte misto caci chiar se vede noaptea...
fetele

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

vaiii Ereena
am vazut pozele de la link-urile date de tine, de la ptrecerea Papanasilor. am inceput sa plang ca proasta cand le-am vazut, mai ales la tort, ma gandeam ca mai avem si noi putin..putin

sunt tot mai mare

odiseea

POZE DARIA

Mergi la inceput