Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (144)
Raspunsuri - Pagina 20
laura_dimitris spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Lala_D
O sa fie ok , ai sa vezi . E posibil sa vrea chiar mai mult cu fetita decat cu tine. Picii astia ne surprind zilnic.Eu de revelion plec 7 zile la o vila la Cheia cu inca 6 familii , 5 din ele cu cate 2 copii intre 2 luni si 16 ani !. Aia tineri casatoriti, a sasea familie nu cred ca vor mai vrea copii curand ![]() Eu una abia astept. Toate plecarile noastre in concedii cu copii au fost super . O zi excelenta ! Lala. Fratele mai mare! Baby Andrei ! (27.12.2007) Poze |

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
laura_dimitris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lala_D Poze noi , de vineri , aici : http://good-times.webshots.com/album/568228065eXiMGG?start=12 ![]() O zi excelenta ! Lala. Fratele mai mare! Baby Andrei ! (27.12.2007) Poze |
frumos mai este pletoselul !!!!
auzi, dar tu i-ai taiat bretonul sau asa i-a crescut lui ?
si Eleni - 05.02.2008
Lala_D spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui laura_dimitris
frumos mai este pletoselul !!!! auzi, dar tu i-ai taiat bretonul sau asa i-a crescut lui ? Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003 si Eleni - 05.02.2008 www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze povestea nasterii lui eleni |
L-am taiat de 2 ori pana acum si cred ca il mai tai odata pana la mot
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
laura_dimitris spune:
| citat din mesajul lui Ellenuta ceska vai ce dulceeee e!! tare imi place de pustiul tau!! si eva mai face asa, mai ales cand mi se ridica bluza si imi face asa pe burta .. e tare haiosaa .. si avem si noi un video .. in premiera.. sper sa mearga. am incercat sa-l incarc pe webshots si mi-a dat eroare desi nu e mare .. ati patit-o?? http://www.youtube.com/watch?v=ZnTNCelB-xE Elena de Eva Maria (14.01.2008)Eva creste mare Eva papa bun |
Wow, ellenuta ce fata mare ai !!!

ce bine merge !
I-am aratat-o aseara lui eleni si apoi am chemat-o si pe mama sa o vada!
Am pus filmuletul tau de 5 ori sa o tot vad pe papusica ce frumos merge !!!

si Eleni - 05.02.2008
ramonab spune:
Gabrittza ce ochi frumosi are fetita ta.Uite aici se vede super:
http://family.webshots.com/photo/2767088370103274444TFpsBL
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 10 LUNI 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Ioanact spune:
LaLa 20
ramonab nici Ioana nu are dinti, are 10 luni si 6 zile.Vedem care dintre ei le iese primul dintisorul.![]()
anca.b Bravo Stefan, la cat mai multi pasi singurel.
Primul pas a fost greu, de acum o sa faca mai des.
rlc sandor nu ne arati si noua poze cu Sonia?
monicaa ai mai pus poze cu Clara? Ultimile eu le stiam de la Sf. Martin.
Insanatosire grabnica tie si Clarei, bea multe ceaiuri caldute, pt gat e bun trachiseptul, eu asta cand m-a durut gatul.
Ellenuta nici eu nu am auzit de asa ceva.
Merg sa ii dau Ioanei sa pape, s-a trezit acum (a dormit 1h si jum).![]()
ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte
Alte POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
ALINA de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
laura_dimitris spune:
| citat din mesajul lui stoisor buna seara dragelor si noapte buna O SARUT PE PLIMBAREATA EVITA MICA SI GINGASABRAVO PAPUSA MICA BRAVO noi nu suntem ok se pare,azi mia facut 5 scaune ,cantitate foarte mica i drept dar moi moi ,grunjoase,galbene-portocali si fara miros ... ![]() ![]() imi cer scuze ca va spurc seara dar asta este situatia....nu mai inteleg nimic,papa doar morcov cu orez ,facut pireu asa si lapte fara lactoza nan facut cu apa de orez,de la ce bunul D-zeu nu stiu,maine mergem la alt doc sa vedem care e treaba,mi se pare ca ar mai si vrea sa tuseasca ,sper sa se razgandeasca ca nu mai rezist iar acum ....noapte buna dragele mele Sara Ioana 15.02.2008************************** POZELE NOASTRE INGERUL MAMI CRESTE MARE 22.10.2008![]() 7.11.2008www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA ************************** |
Offf!!!
i-ai dat antibiotic? ioana a lui sora-mea a avut probleme d'astea dar dupa antibiotic - unul special , nu am retinut cum se numeste - si regim cateva zile si-a revenit complet.
sanatate multa!!!!!
si Eleni - 05.02.2008
laura_dimitris spune:
| citat din mesajul lui stoisor aveti idee daca am voie sa i dau banana,de la aia sunt sigura ca s-ar mai strange la burtica ,asa facea ma rog in mod normal,mi frica ca de ce i cruda,fruct crud sa nu fermeneze sau mai stiu eu ce drak se mai intampla prin burtica pe la ea ca de nu bolboroseste pe acolo,mai ales dupa papat de ma umfla plansu de spaima sunt in pragu unei caderi nervoase ![]() Ali mami de Ana pe unde esti mami ,poate ai ceva sfaturi pt mine Sara Ioana 15.02.2008************************** POZELE NOASTRE INGERUL MAMI CRESTE MARE 22.10.2008![]() 7.11.2008www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA ************************** |
desi stiu ca banana "strange " la stomacel... habar n-am care o fi fenomenul ...- pe eleni a mea o face sa faca moale... Chiar rad cu mama atunci cand nu face kk o zi sa-i dam putina banana ca sa i9asa mai repede afara...
si Eleni - 05.02.2008
Ioanact spune:
| citat din mesajul lui rlc_sandor Sincer eu nu ma pricep ,iar sotu nu are timp sau cand are nu are chef asa ca...Adevarul e ca fiind plecata din oras cu Sonia nu am pus pozele pe web,dar sper sa il conving pe sotu sa ma ajute ca eu nu am rabdare sa invat(pana o sa ma enervez rau) http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd |
Acum am vazut mesajul tau. Nu stii sa le descarci din ap. foto si apoi sa le uploadezi pe webshots? Te invatam noi cum sa le uploadezi pe webshot , tu numai sa le descarci. Te referi cand uploadezi pozele, iti apare negru? Dupa ce le-ai uploadat vezi undeva jos view album.
ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte
Alte POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
ALINA de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
Ellenuta spune:
fetelor ...
sunt intr-o mareeee dilema .. pe ce lapte sa merg cu eva .. milupa sau nan??????
chiar nu stiu ce sa fac .. si azi tre' sa ma decid ca sa nu mai zapacesc cupilu' ..
am prins frica de nan .. ma tot gandesc daca de la el a vomitat??? 
plssss 
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
papa bun

22.10.2008