Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (144)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rlc_sandor spune:

Sincer eu nu ma pricep,iar sotu nu are timp sau cand are nu are chef asa ca...
Adevarul e ca fiind plecata din oras cu Sonia nu am pus pozele pe web,dar sper sa il conving pe sotu sa ma ajute ca eu nu am rabdare sa invat(pana o sa ma enervez rau)

http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rlc_sandor spune:

Am o intrebare:De ce nu pot vedea pozele pe webshots?imi apare ecranul negru cand aleg o poza,iar daca dau jos pe lupa se vede

http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

saracul, nici n-a putut sa o incerce, numai de hidromasaj nu i-a mai ars lui...mi-a ramas mie "onoarea"...

Citat:
citat din mesajul lui stancutza

Neata zuzici!

Anca.B, saracul sotul tau, a platit scump statul acasa! Dar cine are cada smechera acum???

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

'Neata
Stancuta nu i-am repetat analiza, ca nu a mai avut secretie. Sper sa-i fi trcut. Avem voie in cada mare, dar sa fie bine spalata inainte. Doar ca Thea mea se tot ridica in picioare is parca vrea sa fuga din cada, mai ales cand o spal/clatesc pe cap
Ce ami face Sofiuta?
Sanatate multa clopoteilor bolnaviori. Noi tot mucosi si vorbim ragusit (adica Thea).
Fug ca am programare la LPG

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria

Atat sunt de mare

Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Neataq, va scriu pe fuga.
Am fost ieri aici http://www.kidsdream.ro/ si a fost f ok.
Am stat laolalta cu copiii, chiar ne puteam urca impreuna cu ei pe tobogane, saltelute, etc, cu conditia sa ne descaltam. Mesele adultilor erau chiar langa jucarii, era suficient sa t4e ridici de pe scaun si intr-o sec. erai langa copiul. Personalul de supreveghere era pe acolo printre copii, dar in nici un caz nu au spus vreunui parinte ceva.
Mancarea este obligatorie. S-au servit la copii snitele din pui si bulete (asa am vrut noi in loc de cartofi prajiti), apa plata, suc Tymbark, iar adultii au primit niste platouri cu branzeturi/mezeluri/cruditati), apa plata/minerala, cafea.
Deci hotarat lucru pt. copii de 1 an tb sa aducem borcanelele lor, si mancarea obligatorie sa o servim noi.
Toate jucariile sunt din material moale, iar pe jos o salteluta moale, in locul unde se merge descult. In rest, in zona de circulatie si de mese este parchet.
E obligatoriu sa te descalti cand intri la jucarii, dar in cazul nostru special cu copii asa mici, am putea sa ne aducem cu toate de acasa niste incaltari curate cu care sa ne schimbam chiar la intrarea in sala.
Oricum este indiscutabil mai bine decat intr-o sala de conferinta anosta fara mijloace de joaca si oricum mochetata cu o mocheta pe carea au intrat mii de oameni din toti microbii si din toate wc-urile si pe care n-a spalat-o nimeni in veci.
Cam atat. acum fug ca am niste urgente. Revin pe seara.

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabrittza

poze noi cu Daria incepand de aici :http://community.webshots.com/album/568697554sUOXPk

LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI!

Gabbysi Addy(tatic) de Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze

o papusica frumoasa foc!!!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui roli25

Neataq, va scriu pe fuga.
Am fost ieri aici http://www.kidsdream.ro/ si a fost f ok.
Am stat laolalta cu copiii, chiar ne puteam urca impreuna cu ei pe tobogane, saltelute, etc, cu conditia sa ne descaltam. Mesele adultilor erau chiar langa jucarii, era suficient sa t4e ridici de pe scaun si intr-o sec. erai langa copiul. Personalul de supreveghere era pe acolo printre copii, dar in nici un caz nu au spus vreunui parinte ceva.
Mancarea este obligatorie. S-au servit la copii snitele din pui si bulete (asa am vrut noi in loc de cartofi prajiti), apa plata, suc Tymbark, iar adultii au primit niste platouri cu branzeturi/mezeluri/cruditati), apa plata/minerala, cafea.
Deci hotarat lucru pt. copii de 1 an tb sa aducem borcanelele lor, si mancarea obligatorie sa o servim noi.
Toate jucariile sunt din material moale, iar pe jos o salteluta moale, in locul unde se merge descult. In rest, in zona de circulatie si de mese este parchet.
E obligatoriu sa te descalti cand intri la jucarii, dar in cazul nostru special cu copii asa mici, am putea sa ne aducem cu toate de acasa niste incaltari curate cu care sa ne schimbam chiar la intrarea in sala.
Oricum este indiscutabil mai bine decat intr-o sala de conferinta anosta fara mijloace de joaca si oricum mochetata cu o mocheta pe carea au intrat mii de oameni din toti microbii si din toate wc-urile si pe care n-a spalat-o nimeni in veci.
Cam atat. acum fug ca am niste urgente. Revin pe seara.

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Mie imi place ce spui tu acolo , pare super ok !
Mancarea copiilor putem sa o papam noi fara probleme.
Eu oricum intentionez sa ii dau papa lui Andrei acasa , acolo poate doar un iaurt.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alinaatudor

lasa ca fac curat mai tarziu..ce sa mai..ca doar nu sunt angajata cu norma...

mai fetelor..daca tota viata mea va fi asa..eu cred ca demisionez..pai...ma duc la scarbiciu..unde evident ca stau 8 ore..caci nu fac fata in 6...tres maxim...vin acsa..stefiuta ma ia de buna...hop..numai la mami..hai sa o obosim pe mami...si acasa..na..tre sa faca cineva si un pic de curat...noroc ca mancare face mama mea...de fapt..punand pe hartie..cred ca serviciul ma oboseste cel mai tare...ooooofff
nu stiu cum va descurcati voi...dar mie imi lipseste energia de a mai face altceva...nu sunt eu extrem de sociabila din fire..dar nu mai socializez deloc..nu fac altceva decat cicluyl birou pat...de fapt..birou-sdtefiuta-pat...atat...ceed ca sunt intr-o pasa tare naspa..caci vreau sa schimb ceva in activitatile mele zilnice,..../si nu reusesc..mircea e mai tot timpul plecat prin deplasari...s-a mutat cu scarbiciul..si acum trebuie sa plece prin tara..sta plecat toata saptamana...iar eu..singurele persoane cu care socializez sunt colegele de naveta de pe tren..atat...cred ca e de vina si ziua asta scurta..la 5 se innopteaza...si gata..s-a terminat ziua....
sper ca vor veni si vremuri mai bune..desi..in goana asta dupa bani..nu mai stim ce conteaza..si altfel..cum sa traim..cand ratele ne omoara...tre sa alergam...dar uitam esentialul..

scuze..ca devin asa...pisaloaga..dar dupa cum spuneam..la cine sa ma vait:)

va pup inca o data..si imi pare teribil de rau ca nu v-amn mai urmarit in ultima vreme...

Alina si Stefania

Poze cu ingerasul

Fetze de ingeras

POZE DE LA BOTEZ

Ingerasul creste

Of, mai alina... toate suntem cam in aceeasi situatie. Pentru mine nu mai este o noutate pentru ca am mai trecut odata prin asta cand era dimitrakis mic Taman ce incepusem sa mai am timp si de o carte, sa pot sa stau in pat fara sa-l mai supravechez ca... am ramas gravida cu eleni si am luat-o de la capat
Vestea buna este ca dupa ce va mai creste ( dupa 4 ani si umatate zic eu ) vei avea iarasi un pic de timp si pentru tine!

si te astept mai des pe aici si de abia astept sa o vad pe stefi la petrecere!

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

am pus legumele lui stefan la foc...sper sa fiarba pina se trezeste el...ma duc sa mai citesc din urma...mai am capitolul asta...

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ceska777

Buna dimineata!

Lala20,
Bibi e su-per-ba!!Si desi nu stiu cand am vazut poze cu tine sunt convinsa ca iti seamana: ochii aia mari, mari!!!! Si are niste date la 11 luni-perfecte! Eu zic ca daca te poti deplasa la Bucuresti cand vor fi aniversati clopoteii (21febr) SA O FACI! Chiar daca vine si Tati al lui Bibi. Ii dai liber 3 ore in oras si fetele raman la clopotei. Ce zici? Precis vor zuzele sa o vada pe Bibi si le-ai cunoaste si tu pe cele care au fost mereu alaturi de voi?!

Cati,
se vede ca ati fi vrut si voi sa fiti la party! Ce de sugestii ai facut tu! Capuccino ala era seara sau in cursul zilei? Sper ca dormi noaptea si visezi frumos cu Matei!

RALY,
wow! Tocmai l-am chemat pe sot sa vada cum alearga fiul tau!!! Grozav e! Despre lapte NEbaut seara ci pe la 01:00 noaptea - SAME HERE! Aseara a baut 80ml si la 05:00 a golit 200ml. Si nici Benji nu papa decat PUREE!!!! Incercam incet, incet sa ii mai oferim iaurt cu fructe bucati, sau legume bucatele mai mari in puree (pe astea insa le cam sar eu-de friga sa nu vomeze tot). Hai, ca mai e cineva cu "somptme" ca Benji -m-am mai linistit daca se poate spune asta!

Stici ca eu in vara inainte de a pleca pt botez in ROmania ma temem ca incape Benjaminu meu pe mama lui mama si il diversifica rapid bunica! Se petrece insa acuma asta: intai covrig, biscu, apoi castravete murat! Azi: bunica si-a pus in pahar suc de grape, a lasat sa iasa "acidu" si fiind cu Benji in brate cand a baut (care a facut ochii cat cepele) i-a dat sa guste. Priviti: http://good-times.webshots.com/video/3029274470102658297AJUqrv!!!

Si NOUTATI incepand de aici:http://good-times.webshots.com/photo/2065685820102658297vppWbv

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 10 LUNI (23.12.2007)

Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

se vede treaba ca-i place sucul de grapfruit
si ce rasfatat este el de buni a lui

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput