Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (144)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Bravo si lui Stefan pentru primii pasi

Bravo si Claritei ca se insanatoseste

Lui Evita o mustrare blanda ca nu o lasa pe mami sa doarma
Elle vomitatul e mai curand de la ceai decat de la lapte, poate a inghitit mult aer si din cauza asta a dat afara.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Citat:
citat din mesajul lui monicaa

Neata mamici

Am reusit sa citesc un pic din urma si vad ca avem multe motive de bucurie si sarbatoare: dintisorul mult asteptat, primii pasi singurei!! Pupam toti clopotzei pe nasuc

Noi suntem mai bine. ŽNoaptea de sambata spre duminica a fost ok, nu a mai facut decat 39.1 dar i-a scazut la paracetamol. Ieri la fel. Ieri a si papat portiile normale, mai greu si fara chef dar a papat. S-a si jucat un pic aseara dar e inca facuta praf bine de tot.
Azi-noapte la 1 a primit antibioticul si n-a mai vrut sa doarma pana la 3 jumatate si a urlat nene ca din gura de sarpe. Daca ma duceam la ea in camera se potolea.

Si acum m-a luat pe mine. Am nene niste dureri de gat de imi vine sa ma urc pe pereti. Si ma gandesc ca si pe ea tot asa a durut-o si ma apuca disperarea. Greu rau sa iti vezi copilul bolnav.

Si uite asa am bifat-o si pe asta desi sincer ma puteam lipsi: febra peste 40, mers la urgenta si 3 nopti in care am dormit adunat 5 ore.

Va pup si ma duc sa ii pregatesc lapticul ca imediat luam si antibioticul. Sper sa nu ma urle rau azi ca abia ma tin de picioare.

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi

Moni sanatate multa va doresc!

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 10 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Neata.

Ellenuta, sa inteleg ca i-ai dat intr-o si Milumil si a doua zi Nan? Poi eu stiu ca nu e tocmai bine asta.
Adica si trecerea de la Milumil 1, de ex., la Milumil 2 se face TREPTAT, inlocuiesti intr-o zi 1 masura, a doua zi 2, si tot asa, in 5-7 zile faci trecerea.
D-apoi de la o marca de lapte la alta! Sunt sigura ca de asta a vomat, stomacelul ei obisnuit cu lapte de mama, care e asa....'gentle' la stomac, acuma brusc pus sa digere in 2 zile 2 marci diferite de lapte......
Take it easy, si cu acelasi lapte. Si da-i 2, ca e mai bogat decat 3.

Monica, am citit ce ati patimit, imi pare tare rau de suferintele Claritei si ale tale. Si nu as vrea sa fiu cobe, nici sa ma urasti, dar asta e abia inceputul......din pacate. Dezavantajele mersului in comunitate. N-avem ce face, nu le putem avea toate.

Si ai mei sunt cu muci, amandoi. Si tuse cu expectoratie. Acum le fac aerosoli cu Prospan la amandoi, ca m-am saturat cate siropuri de tuse au luat degeaba. Iar la Markus ii mai dau Kaloba, Natalia!

Apropos, sambata m-am vazut cu Nati, mai bine zis am deranjat-o acasa, inca o data scuze de deranj si mii de multumiri! Dovada aici. (mai sunt si cateva poze noi cu flacaul meu cu gene lungi si intoarse )
Motivul a fost ca sotul meu a avut intalnirea de 10 ani sambata, si desi eram dupa inmormantare, am stiut ca s-ar supara tare daca n-ar merge, asa ca mi-am luat o rochita neagra de pe drum (Tg. Mures), Natalia mi-a aranjat putin freza, si am mers. Bine, eu nu m dansat, am baut apa plata :) si am stat de la 14 pana la 20, cand am condus EU in premiera de la Cluj la Bistrita. Ca n-avea cine sta cu copiii noaptea
Ma mandresc si cu timpul de 2h fix, scos de la rest. din Cluj pana in fata casei noastre, in conditii de noapte si drum in lucru

Gata, fug sa-mi caut ceva haine negre, ca sunt in criza rau, si apoi la scoala, fara nici un elan :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

lalaD,

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rlc_sandor spune:

In sfarsit iese soarele si in Oradea!

http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Citat:
citat din mesajul lui rlc_sandor

In sfarsit iese soarele si in Oradea!

http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd

Ralu da de ce nu pui tu niste pozici noi sa iti admiram minunea?Hm? please!

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 10 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Neata fete cucuiete!!!

Maaaaaaahhhhh!!!!!! Ce-avusera-ti??? Nu fu' Miriku prezent cu shlapu' si va facura-ti de cap?????? Maaaaaaaaaaaaaaahhhh!!!!

In alta dezordine de idei (sau...aceiasi? ) vedeti ca am trimis pe mailul comun oferta de la Crowne Plaza. Just for the record!
Intre timp m-a convinse si pe mine LalaD ca e mai fun pt pici la locul de joaca. Asa ca schimb si eu pe prima pagina.

Noi facem front comun cu ceilalti muciosi de aici. Toti suntem loviti!

Nu mai stiu ce-am mai citit ca m-au shocatara fetele cucuietele! Ce va baaaaaat!!!!!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

IANNIS CRITIAN, LUCA STEFAN
SA FITI SANATOSI , CUMINTI SI FERIICTI ALATURI DE PARINTII VOSTRI!

Neatza fetele. Multumim de .

[red]Shosede obicei Ioana se culca la 20-21, dar de 2 zile a 3 a repriza de somn e de la 18-20 , si daca se trezeste la 20 nu se culca inapoi are chef de joaca. Azi dimineata tot la 9 s-a trezit, o sa incerc sa nu o mai culc la 18 sa o mai tin 2 h k sa nu mai stau dupa ea pana la 23.Acum iar doarme de la 10.
Ma duc sa mananc , revin sa citesc din urma.

ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte
Alte POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

ven eu am vazuttt inainte!! am rasfoit azi albumele tale si am gasit noutatile!! pupa mama pe mathias, care are niste ochisori superbisimi!!!

cat despre lapte .. m-a bagat in boala copilu' asta, mi-e si frica sa-i mai dau .. dar in seara asta, ii dau iara .. si daca nu adoarme, adio ceai .. nu vreau sa mai patesc ca aseara ..

lala si eu zic ca ceaiul a pus capac ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Neata zuzici!

Mai intai sa spun ca am vaut in w/e poze multe si frumoase, cu Ioana, Bibi, doua papusele care seamana fix cu mamicile lor, cu Andrei care are un par superb, des si negru, cu Pupi care, sa vezi si sa nu crezi, a inceput sa semene cu tati...Am vazut filmuletele cu Eva si Thomas mergand, felicitari, clopotei harnicei! Ce mandri paseau ei, mititeii!

Sofia face si ea progrese, in ritmul cu care (aproape) m-am obisnuit :-))) La aproape 3 luni dupa ce a inceput sa faca "bravo", a invatat sa faca si "papa"...dar nu cred ca e un gest constient invatat, pentru ca face cand vrei si cand nu vrei. Pe strada face cu manuta imediat ce vede pe cineva, si are manuta ca o lopatica pt ca e inmanusata, da din ea ca un robotel, sora-mea a poreclit-o Ceauseasca :-)))

Am fost ieri la City Mall, locul de joaca de acolo e minunat dar pt copii mai mari. Locul cu bile e foarte mic si nu are asa multe bile, copiii alunecau pe ele si cadeau fix pe podea.

Anca.B, saracul sotul tau, a platit scump statul acasa! Dar cine are cada smechera acum???

Cati, ma bucur ca mai intri, parca tu ziceai ca in locul meu ai fi certat-o pe bona pt buf-ul Sofiei...eu am preferat sa ii atrag atentia ca trebuie sa aiba multa grija si sa nu se mai repete - si consider ca e suficient. E adult nu copil, o iubeste pe Sofia si a fost mai traumatizata decat mine de toata chestia cu cazatura. Iar eu nu pot sa fac cu ou si cu otet pe cineva si a doua zi sa-i deschid usa ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic.
Mai pui si tu poze cu Mateiasul frumos? Sau ai pus si nu am vazut eu?

Laura Ioana, stiu ca Theuta avusese o infectie cu doi balauri parca, ati scapat de ea? I-ai mai repetat analiza ? Ce a zis dr, e ok sa le facem baie in cada mare?

Monica, uf cat ati mai patimit...si la tine abia incepe...Nu te gandi ca la fel a durut-o si pe Clara gatul, ei simt altfel durerea decat noi...Dar e adevarat ca durerile de urechi sunt cumplite, eu am bagat la cap de cand AJ a i-a plans lui Honey o noapte intreaga, si el tot otita avea mititelul.

Cand Sofia a avut laringita, cu febra nu asa mare ca si Clara, mie mi se rupea inima cand ma uitam la ea. Avea ochii arsi de febra, era apatica, si in noaptea cand am mers la spital se uita la mine de parca vedea PRIN mine, nu stiu sa explic dar era un sentiment groaznic. Clara cum a suportat febra?

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput