Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (144)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Si la noi a plouat toata noaptea, dupe ce ieri a fost ceata toata ziua si un smog de ziceai ca esti la londra...am iesti la plimbare si cind ne-am intors a trebuit sa pun hainele la spalat, asa miroseau a fum...

Laura I, bravo pentru Theea plimbareata. acum am citit ca s-a pus si ea pe plimbat!!! e mai bine cu mucisorii?

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

m-a pus necuratul sa intru la deserturile nataliei ... mor aici fetelor .. si am mai deschis si pozele ei de pe webshots cu "produsele" ..

si cica azi am programare la nutritionist ...

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

Neata mamici

Am reusit sa citesc un pic din urma si vad ca avem multe motive de bucurie si sarbatoare: dintisorul mult asteptat, primii pasi singurei!! Pupam toti clopotzei pe nasuc

Noi suntem mai bine. ´Noaptea de sambata spre duminica a fost ok, nu a mai facut decat 39.1 dar i-a scazut la paracetamol. Ieri la fel. Ieri a si papat portiile normale, mai greu si fara chef dar a papat. S-a si jucat un pic aseara dar e inca facuta praf bine de tot.
Azi-noapte la 1 a primit antibioticul si n-a mai vrut sa doarma pana la 3 jumatate si a urlat nene ca din gura de sarpe. Daca ma duceam la ea in camera se potolea.

Si acum m-a luat pe mine. Am nene niste dureri de gat de imi vine sa ma urc pe pereti. Si ma gandesc ca si pe ea tot asa a durut-o si ma apuca disperarea. Greu rau sa iti vezi copilul bolnav.

Si uite asa am bifat-o si pe asta desi sincer ma puteam lipsi: febra peste 40, mers la urgenta si 3 nopti in care am dormit adunat 5 ore.

Va pup si ma duc sa ii pregatesc lapticul ca imediat luam si antibioticul. Sper sa nu ma urle rau azi ca abia ma tin de picioare.

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

Corect..mai era ceva..Ploscariu bine ai venit príntre noi.
Sa te citim cat mai des!

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi

Mergi la inceput

hai ca asta e buna .... sa mor de ras nu alta ..

"In timpul coacerii sa nu fie zgomote puternice la bucatarie (trintit de usi, bocanituri, etc.), ca se poate lasa pandispanul."

p-asta n-o stiam .. pai sa ma duc la vecinii de la 1 care isi renoveaza casa si fac un scandal mostru sa le spun sa inceteze ca mi se lasa prajitura ...

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput

moni ma bucur ca e mai bine clarita. cate zile ii dai antibiotic? acum vad ca te-a luat si pe tine .. uff .. tare nasol. baga ceaiuri, miere, pastile de gat .. insanatosire grabnica.

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonab

Am o strigare Docdecap!!!!!!!!Ce mai face ingineru??

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 10 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL

O parasc eu pe Doculet ca am tras cu ochiul la fetele de la Constanta si am aflat ca Serbanelul merge singurel
Bravo domnu' inginer poet

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Vai, tu, fetelor, sa va zic cum mi-a petrecut simbata?

mi s-a parut ca al meu sot e foarte obosit, asa ca nu l-am lasat sa mearga la munca...in schimb am mers la cumparaturi...si am luat cabina de dus cu hidromasaj...pe care a trebuit sa o montam singuri, fara intructiuni decente. noroc ca al meu sot e mai "mester" de felul lui si ne-am descurcat in cele din urma...in 9 ore...cu stefan pe linga noi, ca nu am avut cu cine sa-l las...a fost "distractia" de pe lume...

"cireasa de pe tort" a fost ca la final s-a rupt burghiul si i-a intrat lui ovi prin mina...i-a gaurit un deget dintr-un capat in altul......bine ca nu a prins osul...a scapat ieftin...doar cu o gaura prin deget...si cu stefan care nu vrea sa-l apuce decit de degetul bandajat...ca i se pare mai interesant decit celelalte...

si uite asa s-a odihinit al meu sot, care mi se parea mie prea obosit de munca...

macar duminica am tras un somn de-amiazi...ca a dormit bebe 3 ore jumate......n-a mai facut asta de luni bune...si ne-am mai revenit...

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca.b

Vai, tu, fetelor, sa va zic cum mi-a petrecut simbata?

mi s-a parut ca al meu sot e foarte obosit, asa ca nu l-am lasat sa mearga la munca...in schimb am mers la cumparaturi...si am luat cabina de dus cu hidromasaj...pe care a trebuit sa o montam singuri, fara intructiuni decente. noroc ca al meu sot e mai "mester" de felul lui si ne-am descurcat in cele din urma...in 9 ore...cu stefan pe linga noi, ca nu am avut cu cine sa-l las...a fost "distractia" de pe lume...

"cireasa de pe tort" a fost ca la final s-a rupt burghiul si i-a intrat lui ovi prin mina...i-a gaurit un deget dintr-un capat in altul......bine ca nu a prins osul...a scapat ieftin...doar cu o gaura prin deget...si cu stefan care nu vrea sa-l apuce decit de degetul bandajat...ca i se pare mai interesant decit celelalte...

si uite asa s-a odihinit al meu sot, care mi se parea mie prea obosit de munca...

macar duminica am tras un somn de-amiazi...ca a dormit bebe 3 ore jumate......n-a mai facut asta de luni bune...si ne-am mai revenit...

Povestea Nasterii

Vai de mine!Bietu tau sot ce a patimit.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 10 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL

Mergi la inceput

Elle, Ereena, felicitari pentru dintzocii nr 3!!!!

Monica, sanatate mulate si tie si Clarei!

Povestea Nasterii

Mergi la inceput