Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (144)
Raspunsuri - Pagina 14
LaLa_20 spune:
Ramo multumim de urare...
Stoisor eu citisem pe undeva ca banana se coace in coaja la cuptor,dar oare nu o face "POC"?!...
Cea mai optimista mamica!
Laura
de
Bianca Mihaela(15.12.2007)
Printesa mea ...NOU!!!
Bibi se face mare!
VIDEO
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
Ellenuta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui grati.ela Elle sa-ti traiasca mandrutza plimbareatza! Am o intrebare: DE UNDE AI TZARCUL? vreau si eu............ mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08) http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/ |
din dragonul rosu mi l-a cumparat mama. este foarte foarte bun si mare! costa 240 ron dar un pic mai mic ca al meu. eu m-am combinat cu sora-mea si am luat 3 tarcuri din care am facut aproape 2 (ca au ramas 2 bucati de gard).
din dragonul rosu megashop (nr 2), magazinul nr 474.
eu v-am zis acum cateva luni de el dar nu stiu daca ati observat .. il gasesti si pe net dar e mai scump cu 100 ron.
(fara spatii)
http://www. pro bebe .ro/detalii/Gardut-tarc-pentru-locul-de-joaca/1301/
sau aici dar nu stiu daca mai e de actualitate ..
http://forum.desprecopii.com/FORUM/classdetail.asp?id=15707
uite-l aici mai bine (il fotografiasem ptr ven)
http://family.webshots.com/photo/2365877840102349464RjEOCI
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)Eva creste mare
Eva
papa bun
ramonab spune:
Ceska hihihi ce sufla el acolo.Da ce suntete scoate!
Elle
merge singura?!!!!!!! Felicitari dragelor!!!!!!
Stoisor un
maaaaare pt voi.Sanatate!
Despre banana si eu stiu ca e permis.
Desi la Razvi nu are nici un efect banana, ii dau aproape in fiecare zi si nu-l constipa deloc.
Lapte praf ii dau Nan2 desi pe cutie scrie ca se recomanda Nan3 de la 10 luni.Mi-e mi-a spus doct sa continui cu Nan2 pt ca e mai bogat decat celalalt, si Razvan are nevoie de el mai mult.
Intreba cineva daca putem incerca sa renuntam la suzi.Eu cred ca nu e prea devreme.Eu cel putin la Razvi nu i-o dau decat in cazuri de maxima maraiala si cand nu mai am nici o alta idee de linistire.
Noaptea l-am dezvatat de ea cu totul.
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 10 LUNI 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
ramonab spune:
Elle si LalaD sunteti voi foarte dragute sa puneti pe site retetele pe crae le-ati mentionat?
Please!
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 10 LUNI 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
miky_mamica spune:
Tin mortis sa va anunt ca de ieri 15 11 2008 domnul Burlacu Luca Gabriel are un dintzisor ..... si sunt tare mandra .............
Apropo care era recordul pt dintisori ca nu-mi mai aduc aminte?????????? Noi avem acum 10 luni si jumatate so ......???
grati.ela spune:
bebe Gabitzu Luca bravo! mami a scapat de grija dintzisorilor!
Elle multumesc! L-am contactat deja pe domnul de pe DC care vindea tarc. Eu am un pat pliant dar nu poate merge in el pt ca nu am saltea tare pe fundul patucului.
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
grati.ela spune:
bebe Gabitzu Luca bravo! mami a scapat de grija dintzisorilor!
Elle multumesc! L-am contactat deja pe domnul de pe DC care vindea tarc. Eu am un pat pliant dar nu poate merge in el pt ca nu am saltea tare pe fundul patucului.
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
creata2008 spune:
Hello, hello, am ramas in mijlocul unui mesaj de vreo cateva ore bune. Am fost cu Dani in oras. A venit cu ideea sa iesim doar noi. Eu propusesem aseara sa iesim toti 3, ca va fi soare si cald, 15 grade. Asa anuntasera astia. Dar a fost un frig groaznic. Asa ca am mers la un restaurant libanez, unde am mancat exceptional si nici preturi foarte mari nu au. Apoi in Mall, la Quantum of Solace. Super, ce mai!!! Ne-a prins bine iesirea asta. Amandurora.
Si acum am citit ce ati mai scris si astept sa adoarma Mariuca.
Alina, mesajul era pentru tine. Am spus ca mi-e foarte dor de voi si ca imi pare rau ca ai o stare mai proasta. Ce stiu cu siguranta este ca TRECE. Da, da, ai incredere. Stiu, uneori te lasa nervii, dar nu trebuie sa uiti pentru ce lupti.
fetele! Pozele voastre le pun tot pe lista de to do-uri.
Fiind vorba doar de un filmulet si nu de poze, care imi necesita o atentie foarte mare, m-am uitat la filmuletul cu Eva, nestiind la ce sa ma astept. Si, surpriza!! Eva merge!!!!!! Wow! E super tare, Elena, bravo, cred ca sunteti foarte mandri!!!
Asa... Alina si Ceska... nu voi alege niciodata mocheta pentru camera Mariucai. Si nici pentru casa nu cred ca voi mai alege vreodata. Am avut si stiu ca e groaznica. Retine cel mai mult praful din toate variantele care exista pentru pardoseli. Noi am ales o varianta de mijloc, sa-i zic asa. La parter avem numai gresie peste tot, exceptand biroul, dar unde nu intra ea. E cald in casa, dar totusi daca sta in fund mai mult timp, prefer sa o tin pe ceva cald. Ca atare, am luat din Hornbach un covor destul de mare pentru activitatile ei statice, dar destul de mic pentru activitatile ei exploratorii. Evident ca circula peste tot, inclusiv pe gresie, dar daca sta si se joaca, e pe covor. Si dupa ce o ia la picior, il pot muta la noi in camera. Sus, in dormitoare avem parchet si nici acolo nu am optat pentru covoare, carpete sau mocheta. Acum, nu stiu, fiecare alege ce crede ca e mai bine pentru copilul lui, dar eu cred ca mai bine o calesc, ca uite merge pe jos de cateva luni si n-a patit nimic, decat sa inspire praf si sa aiba probleme respiratorii. Dar asa gandesc eu, nu zic ca e perfect. Insa mocheta, pe unde o sa cititi, o sa vedeti ca nu este recomandata, in special familiilor cu copii mici. Sunt acum modele care mai de care, anti-alergice, anti-praf si anti-de toate, dar sincer nu prea am incredere in nicio reclama de-asta, trambitata.
Mai am de felicitat 2 mamici: Laura si Miki! 
Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> NOU!! Filmulete Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
Ellenuta spune:
a ras eva 90 ml de lapte praf .. eu i-am facut numai atat crezand ca nu o sa-l bea. desigur tot din bibele cunoscut. in seara asta i-am dat NAN1 amestecat cu NAN2, deci ii place, n-are probleme.
credeti ca e bine sa merg asa o perioada .. nan1 amestecat cu nan2 sau sa-i dau direct nan2?? pana la ce varsta merge sa le dam nan2??
miki FELICITARI PENTRU PRIMUL DINTOC
! cred ca recordul il detinea mathias cu 10 luni si 10 zile .. parca .. tre' sa caut.
pupici!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
papa bun
Ioanact spune:
A adormit si Ioana cu
in sus
, voi pune si un filmulet, dar mi-a cazut netul de 2 x
.
ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte
Alte POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
ALINA de
IOANA (11 Ianuarie 2008)