Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (144)
Raspunsuri - Pagina 15
Shose spune:
Multumesc mult fetelor cu sfaturile pt suzeta.
Elle si Laurici culmea e ca e de cauciuc....si modelul ala. Caut mai bine tot netul si va arat una exact. Imn Craiova se gasesc d'astea dar numai pt 0+ . Cum stiu ca e cam depasita situatia, vreau sa iau identica doar ca 6+ macar. Ma gandesc ca o va accpeta fiind cam la fel. Daca vre'una din voi imi gaseste plsss cumparati'mi si mie. Ca am io pe cine sa trimit la voi sa ia 'coletul'.![]()
As fi recunoscatoare forever. A inceput sa'mi fie si mie frica s anu o bage pe toata in gura, cum a patit Ancasoare.
Mai ales ca doarme cu ea. Mai stiu io ce face ea, cand plec io din camera???
LauriciI io tot intreb la farmacie, mai ales ca am una chiar la parterul blocului, daca au si mai mari...si ele mereu imi spun ca au numai 0+. O sa le intreb daca nu pot aduce si mai mari.
Lala mik ai o Bibi cuminte daca vrea ea orice model. 
Vrei sa renunti la suzi?? Ufff...mie nu mi se pare asa grav. Mie grav mi se parea leganatul
. Era al naiba de greu.
Angi
merci. Imi era teama sa nu lase multa apa in urma sa distrug parchetul. Caci gresie nu am f multa in casa. Cel mai atre ma 'doare' curatzatul parchetului. Io nu prea am incredere in produsele de la reclama, dar asta parca m'a convins si'mi face cu ochiu' tare frumos. 
Raly
am ramas cu gura cascata....MERGE frumuselul tau. Bravo
Si daca tot veni vorba de mers....Bitzilinaaaaa esti tare!!! Bravo! Bine Elle, tu nu spui nimik o sapatamana intreaga??? Asta da eveniment. 
Io's fan tzacul vostru de la inceput, de cand l'am vazut, dar crede'ma ca nu mai am loc pt el.
Daca'l pun in sufragerie (caci in dormitor si sa vreau, nu as avea unde), nu mai avem loc nici de pus un pas. 
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii
Ven spune:
Ellenuta a spus de vreo 2 sapt. ca Eva a facut primii pasi, a pus si poze.....
Si Mathias merge tot mai mult si tot mai bine, cred ca la 1 an va alerga deja, dar oricum Evita noastra e mai mica, deci ramane cea mai 'precoaca' clopotica, pupe mama pe ea! 
Ioanact spune:
..si filmuletul cum se juca Ioana in seara asta la ora 20:30 (de ieri a 3 a repriza de somn este de la 18-20, iar de la 20-23 se joaca)
, azi dimineata s-a trezit la 9, sper de maine sa se culce mai devreme (in seara asta la fel a facut) e 22:30 si ea nu doarme, se plimba prin pat.
ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte
Alte POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
ALINA de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
Shose spune:
Vazut pozici de [redGabritza
bine ai revenit. Creste frumusica ta ceva de speriat.
Vazut pozici cu Andreiashul LaleiD care e in continuare
. Doamne Lala, in curand o sa va certati pe PC, care din voi sa petreaca mai mult timp. ![]()
Ceska ce'i place Benjaminului suculetzul. Io nu pt sa beau, ca e prea amarui pt gustul meu, dar el n'are treaba ![]()
dragalashul tau, are un nasuc de'ti vine sa i'l papi!
Ioana frumusica!
Cretzulina[/red]
petrecareatza mika....! Ma bucur ca v'ati simtit bine.
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii
Shose spune:
Felicitari Luca pt primul dintzisor!!!! La cat ai multi si cat mai usor de iesit.
pupam
Ioana, vazut filmulet cu jucausha ta frumoasa. Pe mine m'ar lasa nervi sa se culce Pip la 11...si sa trebuiasca sa o 'itretzin' cu jocurii. Cand o culc la 9 cel tarziu....zici ca's teleghidata. As face de toate.... net, as manca, as mai fuma si io
ca omu'. As sta cu sotzu... . Mai o curatenie, mai un dush...offfffff.
Vara e mai simplu sa doarma tarziu, dar iarna ar fi horror.
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii
Laura Ioana spune:
Elle
ce frumos merge Evaaa! Doamne imi vine sa o mananc! Cred ca am ratat anuntul ca a facut primii pasi! Felicitari!
Shose
la 9 cel tarziu? Super fain! Noi o culcam pe la 10,30. AM incercat sa o cul pe la 9,30 si a bocit in patut pana am luat-o in sufragerie cu noi. La 10,30 s-a culcat fara sa protesteze. In schimb, doarme pana la 8,30-9 dimi. Pipe la ce ora se trezeste?
LauraD
cum mai e mucoasa ta? Mai bine? Sanatate!
Stoisor, uff, ce rau imi pare ca e tot bolnavuta Sara
Poti sa-i dai linistita banana (eu i-am dat cruda si a mancat singurica 1/2 de banana cand a fost cu diaree si voma _ dar de atunci nu mai vrea
). SI Thea mi-a facut in ultimele 2 zile kk mai moale (de fapt moale, moale, curgacios si mirositor acru) si i-am tot dat 2 biotics pe zi, iar azi i-am facut papa de regim la amiaza (orez cu morcov, in care am bagat si galbenus de ou - asta nush daca-i de regim, oricum nu i-a placut si a mancat putintel) si nu mi-a mai facut kk deloc, deci ma gandesc ca-i spre bine.
E tot mucioasa, dar i s-au ingrosat mucisorii, ii dau eurespal ca si tuseste, sinupret, colargol si nurofen (in seara asta avea 38). Fetelor, nici voi nu ati mai gasit karvol? V-am mai spus ca la doua farmacii au zis ca nu se mai face.
Felicitari, Luca
La cat mai multi dintisori si fara durere sau febra!
Ceska, e super simpatic Benji cum bea suculet
Dragul de el ce curios e!
Noapte buna, fetelor
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai
Ereena spune:
www.youtube.com/watch?v=vVGXcjM9SOQ&feature=related" target="_blank">neata, zuze buburuze
ma credeti pe cuvant ca am citit tot?
numai' ca am una bucata copil ce trage de mine sa ne jucam si o raceala crunta , asa ca ma scuzati ca nu va raspund. am dat o cafea mai sus,sa ma iertati.
MATEI
Primul
5.10.2008
Al doilea
22.10.2008
MATEI LA 9 LUNI
PITICUL URIAS
Lala_D spune:
Neatza si de la noi
desi nu vreti sa stiti de la ce ora sunt treaza si cata treaba am facut pana acum ![]()
Scot buburuzul in 30 de minute pana la piata ca avem nevoie de una, alta.
Sa aveti o saptamana frumoasa 
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
Ellenuta spune:
neata,
ereena multumim tare de cofee song!!
uitati si de la mine
.. de 3 x cafea ca eva ne-a facut bucata aseara .. n-a vrut sa se culce, in plus mi-a vomitat ..
sa fi fost de la lapte praf?? a baut 90 ml , plus san plus 130 ml de ceai (ca nu vroia sa adoarma si i-am dat ceai) .. dupa asta a stat treaza pana la 12 noaptea .. cum o duceam in patut, cum incepea showul ..
alaltaieri seara a fost ok, n-a patit nimic de la lapte dar a fost milumil .. sa-i fi placut mai mult asta??
nici nu stiu ce sa zic cu copilu asta .. ma scoate din pepeni cand vad ca e ceasu 22 si .. si ea n-are chef de somn .. e adevarat ca ieri s-a trezit la 11 si a mai bagat dupa-amiaza 1 ora jumate de somn ..
imi vine sa fug de acasa!!!!!!!!!!!!!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
papa bun