Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (144)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

si avem si noi un video .. in premiera.. sper sa mearga. am incercat sa-l incarc pe webshots si mi-a dat eroare desi nu e mare .. ati patit-o??

http://www.youtube.com/watch?v=ZnTNCelB-xE

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

papa bun

Ce dulce e piticuta
Ti-am spus eu Elle ca in doua saptamani alearga !
E o curajoasa mica

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Ellenuta Oooo e bine daca merge de 1 sapt, ce dragalasa este ea cum merge. Am vazut pozele Evei cand era mica (de cand s-a nascut), si ce mare s-a facut, am vazut si poze de la nunta voastra, ai fost o mireasa frumoasa si bineinteles cea cu zuzele si clopoteii, am vazut si eu cum aratati (in poze) pana va vad in realitate.

ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte
Alte POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

buna seara dragelor si noapte bunacam de atat am timp dar totusi incerc sa......
O SARUT PE PLIMBAREATA EVITA MICA SI GINGASABRAVO PAPUSA MICA BRAVO

noi nu suntem ok se pare,azi mia facut 5 scaune ,cantitate foarte mica i drept dar moi moi ,grunjoase,galbene-portocali si fara miros ...imi cer scuze ca va spurc seara dar asta este situatia....nu mai inteleg nimic,papa doar morcov cu orez ,facut pireu asa si lapte fara lactoza nan facut cu apa de orez,de la ce bunul D-zeu nu stiu,maine mergem la alt doc sa vedem care e treaba,mi se pare ca ar mai si vrea sa tuseasca ,sper sa se razgandeascaca nu mai rezist

iar acum ....noapte buna dragele mele

Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui stoisor

buna seara dragelor si noapte bunacam de atat am timp dar totusi incerc sa......
O SARUT PE PLIMBAREATA EVITA MICA SI GINGASABRAVO PAPUSA MICA BRAVO

noi nu suntem ok se pare,azi mia facut 5 scaune ,cantitate foarte mica i drept dar moi moi ,grunjoase,galbene-portocali si fara miros ...imi cer scuze ca va spurc seara dar asta este situatia....nu mai inteleg nimic,papa doar morcov cu orez ,facut pireu asa si lapte fara lactoza nan facut cu apa de orez,de la ce bunul D-zeu nu stiu,maine mergem la alt doc sa vedem care e treaba,mi se pare ca ar mai si vrea sa tuseasca ,sper sa se razgandeascaca nu mai rezist

iar acum ....noapte buna dragele mele

Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA

Imi pare rau sa aud asta, sanatate multa Sarei.

ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte
Alte POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

aveti idee daca am voie sa i dau banana,de la aia sunt sigura ca s-ar mai strange la burtica ,asa facea ma rog in mod normal,mi frica ca de ce i cruda,fruct crud sa nu fermeneze sau mai stiu eu ce drak se mai intampla prin burtica pe la ea ca de nu bolboroseste pe acolo,mai ales dupa papat de ma umfla plansu de spaima
sunt in pragu unei caderi nervoase
Ali mami de Ana pe unde esti mami ,poate ai ceva sfaturi pt mine

Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:

aveti idee daca am voie sa i dau banana,de la aia sunt sigura ca s-ar mai strange la burtica ,asa facea ma rog in mod normal,mi frica ca de ce i cruda,fruct crud sa nu fermeneze sau mai stiu eu ce drak se mai intampla prin burtica pe la ea ca de nu bolboroseste pe acolo,mai ales dupa papat de ma umfla plansu de spaima

Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008

Eu stiu ca banana intra in categoria fructelor pentru regim diareic.
Deci e permisa.

Nu stiu cum se face exact dar banana se poate da si coapta .
Banuiesc ca se coace asemanator marului.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

Mergi la inceput

asa stiu si eu .....dar mai nou nu mai stiu nimic pt ca ce stiu mi frica sa aplic pe ea

o sa i dau cu curaj ,multumesc

Citat:
citat din mesajul lui Lala_D

Citat:

Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008

Eu stiu ca banana intra in categoria fructelor pentru regim diareic.
Deci e permisa.

Nu stiu cum se face exact dar banana se poate da si coapta .
Banuiesc ca se coace asemanator marului.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Citat:
citat din mesajul lui ceska777

Ramonab,
ce bine ca Razvi nu e mofturos, accepta si medicamente...
El s-a ridicat in picioare cu tot cu centurą? Eu i-o pun doar de o vreme incoace de cand e mai mobil ca inainte era "neasigurat" in scaun.

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 10 LUNI (23.12.2007)

Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Da cu tot cu centura.Eu i-am pus dintotdeauna centra, chiae si cand nu era mobil.Si tot reuseste .Mai tare nu pot sa o strang.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 10 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Elle sa-ti traiasca mandrutza plimbareatza! Am o intrebare: DE UNDE AI TZARCUL? vreau si eu............

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Felicitari Eva plimbareata!!!Elle eu zic ca lapte daca e milumil poti sa-i dai si 3(parca asa ai zis aseara ca e vb de milumil)noua formula de milumil 3 nu mai contine arome de fructe...acuma depinde si pe care il accepta ea 2 sau 3...Bibi a mea deja face nazuri si la 3 si cred ca de luna viitoare trecem la formula junior...si cand se v-a plictisi si de asta o sa trecem la UHT...desi eu sper s-o tina pe junior pana la 3 ani...

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Printesa mea ...NOU!!!
Bibi se face mare!
VIDEO

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput