Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (144)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui ceska777

Elle,
cum, ardei umpluti ca pt oameni mari? Bine carne de pui dar asa cu orez? Si i-a dat numai umnplutura sau si din ardei (bineinteles fara pielita)?? Cu sau fara sos de rosii(acuma exagerez!)?

Sa nu credeti ca e la ordinea zilei la noi castravetele murat. Dar a incercat, a lins la el. Din sucul de grape a baut cateva gurite. Roade la covrigi si biscu, ceva mar. Inca nu avem dotarea cuvenita doar 1 dinte afara, al doilea in aparitie iar sus vor sa sparga gingia 4buc. Sa te tii frate atunci....

Fac si eu un concurs ca pe DC? Recunoasteti sunetul?
http://good-times.webshots.com/video/3010938250102658297NIioeV

Cum e cu suzetele astea acuma in perioada cand ies dintisorii? Ortodontice? Benji nu vrea decat marimea 1 PANA la 6 luni de la NUK! Restul le scuipa. Mai am vreo doua cu forme ciudate sa vedem daca le vrea...

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 10 LUNI (23.12.2007)

Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

da, ardei umpluti ca la oameni mari numai ca a pus carne de pui. cu orez, cu verdeata cu sos de rosii. si i-am dat jos pielita de pe ardei si a papat foarte bine.

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput

ceska vai ce dulceeee e!! tare imi place de pustiul tau!! si eva mai face asa, mai ales cand mi se ridica bluza si imi face asa pe burta .. e tare haiosaa ..

si avem si noi un video .. in premiera.. sper sa mearga. am incercat sa-l incarc pe webshots si mi-a dat eroare desi nu e mare .. ati patit-o??

http://www.youtube.com/watch?v=ZnTNCelB-xE

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Elle,

Scuze ca ma miram asa dar eu inca la capitolul hrana vad aici un bebelus mai mic (nu inghite bucati, vrea doar chestii ce contin si morcov, AZI NU A VRUT LEGUME CU FICATEL DE PUI!!!!!))

Eva ... merge! Aproape alearga! Ce tare e tarcul ala, are loc de-ntors; al nostru e cam full de jucarii.

Abia astept sa ne mutam, ce ziceti pun mocheta in camera lui Benji sau nu? (vb voi de mocheta din sala de conferinta si mi-ati dat idei...sa nu!) Dar la noi nu va fi chiar asa trafic....

Filmulete!
Poze f. noi

Mergi la inceput

Elle,
mie imi merg filmuletele pe webshots fara probleme.

Clar e mic casa noastra. Mai ales in week end: Benji alearga pe hol in premergator dupa caine, buni si tati stau frumos pe canapea la tv, eu la comp. Si parca a intrat locuinta la apa....

Filmulete!
Poze f. noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Ellenuta BRAVO EVA, merge deja singurica, la cat mai multi pasi. Noi la capitolul asta stam cam prost, merge pe varfuri , inainte calca cu toata talpa, ea merge de-abusilea. Referitor la laptele praf, eu ii dau NAN 3 asa scrie si pe cutie, de la 10 luni sa ii dam, intreaba Dr vezi ce iti zice.

ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte
Alte POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ioanact

Ellenuta BRAVO EVA, merge deja singurica, la cat mai multi pasi. Noi la capitolul asta stam cam prost, merge pe varfuri , inainte calca cu toata talpa, ea merge de-abusilea. Referitor la laptele praf, eu ii dau NAN 3 asa scrie si pe cutie, de la 10 luni sa ii dam, intreaba Dr vezi ce iti zice.

ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte
Alte POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

aha, da .. ea de vreo saptaman juma' merge singura .. sa vezi ce ture face prin tarc ..

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput

Citat:

Elle,

Scuze ca ma miram asa dar eu inca la capitolul hrana vad aici un bebelus mai mic (nu inghite bucati, vrea doar chestii ce contin si morcov, AZI NU A VRUT LEGUME CU FICATEL DE PUI!!!!!))

Eva ... merge! Aproape alearga! Ce tare e tarcul ala, are loc de-ntors; al nostru e cam full de jucarii.

Abia astept sa ne mutam, ce ziceti pun mocheta in camera lui Benji sau nu? (vb voi de mocheta din sala de conferinta si mi-ati dat idei...sa nu!) Dar la noi nu va fi chiar asa trafic....

Filmulete!
Poze f. noi

eu n-as pune mocheta, as pune un covoras mai micut pe care sa-l pot scoate sa-l spal usor.

cat despre tarc .. sunt tare incantata de el, e mare si are loc sa mearga si sa se invarta.

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput

Ellenuta,
numai noi pe aici? Eu bantui pe site la IKEA, caut lucruri pt camera lui Benji: cutii, rafturi, jucarii...

Filmulete!
Poze f. noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

Citat:

Elle,
cum, ardei umpluti ca pt oameni mari? Bine carne de pui dar asa cu orez? Si i-a dat numai umnplutura sau si din ardei (bineinteles fara pielita)?? Cu sau fara sos de rosii(acuma exagerez!)?

Sa nu credeti ca e la ordinea zilei la noi castravetele murat. Dar a incercat, a lins la el. Din sucul de grape a baut cateva gurite. Roade la covrigi si biscu, ceva mar. Inca nu avem dotarea cuvenita doar 1 dinte afara, al doilea in aparitie iar sus vor sa sparga gingia 4buc. Sa te tii frate atunci....

Fac si eu un concurs ca pe DC? Recunoasteti sunetul?
http://good-times.webshots.com/video/3010938250102658297NIioeV

Cum e cu suzetele astea acuma in perioada cand ies dintisorii? Ortodontice? Benji nu vrea decat marimea 1 PANA la 6 luni de la NUK! Restul le scuipa. Mai am vreo doua cu forme ciudate sa vedem daca le vrea...

Filmulete!
Poze f. noi

da, ardei umpluti ca la oameni mari numai ca a pus carne de pui. cu orez, cu verdeata cu sos de rosii. si i-am dat jos pielita de pe ardei si a papat foarte bine.

Eva creste mare
Eva

papa bun

Identic cum a facut Elle cu ardeii eu ii fac mancare de dovlecei umpluti cu carne de pui sau manzat . Tot cu orez, sos de rosii, eu le pun chiar si un catel de usturoi. Tot cu carne tocata de pui si manzat ii fac ciorbita de perisoare acrita cu bors.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aweya spune:

Elle WOW... ce frumos merge Eva! Imi vine s-o mananc! De 2 ori m-am uitat la filmulet, nu mai pot de dragul ei. Al meu mai are mult pana-l vad asa...
Apropo de bibe Angel, astea au fost primele pe care le-a acceptat si al meu dupa ce nu l-am mai alaptat. O fi ceva cu ele ... Acum in schimb nu mai face multre la biberoane, accepta orice, dar NU cu tetina ortodontica

Nicole-mamica de Mihai Alexandru (26.01.2008)

Mergi la inceput