Pepenasi de iulie-august 2008 (39)
Raspunsuri - Pagina 20
the_andreea spune:
Pica si Mobriq
Rayan si Alexandra 
Patrick,Anais,Luca (moni_or) 
Dyanira,cu ce ii faci laptele la bb?Si eu am avut b cu constipatia la Casian(o data la 3-4-5 zile) si dupa ce am inceput sa-i fac laptele cu apa plata (Dorna alb) si-a revenit( facea la 2 zile apoi in fiecare zi).Idee e ca e normal ca bb-ii sa faca or de n ori pe zi or o data la cateva zile(am o prietena a carui bb de 3 luni face o data pe sapt si a incercat cu tot ce se putea fara sa rez nimic).Eu am inceput cu sucul de mar la 2 luni jum,i-a placut si am continuat.
Legat de diversificare si de fraza "las' ca au timp toata viata.. "nu prea sunt de acord .Eu am patit-o cu Theo cu mancarea de ex.Din cauza dintilor care i-au iesit dupa un an si din cauza cartilor/revistelor care spuneau ca nu are voie anumite alimente,am fost nevoita sa-i pasez mancarea pana la 2 ani jum si nici acum nu gusta nimic din ce nu cunoaste(de ex,acum o luna a mancat prima data varza).E un adevarat chin cu ea,mai ales cand plecam la drum.Adica,da,e normal fiecare copil are ritmul lui si nu e bine sa-l fortezi,dar trebuie obisnuit incet-incet(acum sa nu ziceti ca sunt ipocrita,legat de piticul meu cu intorsul lui Casian,nu i-am facut nimic sa-l fortez).Sper sa nu va suparati,dar asta e parerea si expperienta mea.
Bubu,felicitari pt intoarcere.
Luca.
mamicile si pepenasii
Andreea mami de Theona (27.08.2002) si Casian (18.06.2008)
Mitzi76 spune:
The Andreea, am si eu o nedumerire, apa plata o mai fierbi? Pe ea scrie microbiologic pura, dar mai stii? Eu am incercat fiarta si lasa mai mult sediment decat apa de la robinet. Nu stiu ce fac, as fi vrut si eu sa-i dau Dorna. Merci!
Mamicutza de Luca-Sebastian, David-Tudor si Toma-Paul
http://family.webshots.com/slideshow/567367970ObfSiD
http://family.webshots.com/slideshow/568708209tbfsBY
rontzy spune:
Buna seara,mamici si pepenasi!
va citesc cu interes dar nu prea am noutati,de-aia nu prea scriu...ma solicita fi-miu la maxim![]()
Cusca-Misha ms ca intrebi de noi!suntem bine
Ralucuta!
Bun venit spun si eu mamicilor si pepenasilor care ni-s-au alaturat!
Rontzy,mamica lui David-Andrei
25.06.2008
kamelya spune:
violeta vezi ca la cap 38 pag 12 este o reteta pusa de mada 
buburuza mea
de Daria 14.07.2008
rontzy spune:
Am inceput sa exersam ''mancatul'' cu lingurita,adica laptic de la mami pus in lingurita ca sa se obisnuiasca baiatul!
se pare ca e interesat de treaba asta,chiar incearca sa mestece....laptele
I-am luat o jucarie pt dentitie si pare interesat de ea dar tot ajunge la final tot la degete,cred ca au gust.....
Anka....mai lauda si tu H2O-ul ala,ca poate ma convingi si pe mine...
revin....
25.06.2008
maitreyi spune:
apa plata nu se fierbe. e un subiect si la parintii intreaba parintii raspund
noi folosim humana si as vrea de luna viitoare sa trecem si noi pe plata
-------
Ana-Maria
de iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
Tecky spune:
Rontzy,cuscra pai inseamna ca s-a facut baiat mare ginerica daca ii place sa pape cu lingurita.Pupici de la Ralu pt David.
Alina am un balcon foarte mic si pe o parte am aragazul si chiuveta si pe cealalta am un dulap cu vase si inca unul suspendat.Am castigat din vechea bucatarie o camera.De mancat mancam in living,asa ii spunem noi fostei bucatarii pt ca este o camera foarte mare.
Fetelor eu azi mi-am facut compot de mere daca tot am auzit ca Nicoleta Luciu a slabit cu compot.
Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA
Mitzi76 spune:
O, multumesc pentru raspuns, pai asa o sa fac, ceilalti doi copii ai mei numai din asta beau asa ca o sa-mi fie usor!
Mamicutza de Luca-Sebastian, David-Tudor si Toma-Paul
http://family.webshots.com/slideshow/567367970ObfSiD
http://family.webshots.com/slideshow/568708209tbfsBY
Caprioara spune:
Pica si Mobriq
Rayan, Alexandra, Patrick, Anais, Luca 
Am vorbit cu Pica la telefon si era tocmai la Vaslui
.
Anaxena, maxime felicitari
!
Carmenela m-a rugat sa transmit fetelor cu comanda din ungheria, ca zilnic comunica cu aia pe mess, si ca zilele astea au promis ca ne spun cand vin produsele si cum se clarifica cu aia va si comanda. Ea e foarte prinsa si nu a mai intrat pe forum.
Fug la trebi si incerc sa revin mai incolo.
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze (cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
rontzy spune:
Pica,Morbiq-LA MULTI ANI!SA FITI SANATOASE SI FERICITE ALATURI DE CEI DRAGI!
25.06.2008