Pepenasi de iulie-august 2008 (39)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Uite na ca am scris cu fata in brate si am postat in mijlocul mesajului tau ,asa ca revin:
FELICITAAAAAARI ANAXENA. Neaparat o sa ma uit la emisiune

Speranta moare intotdeauna ultima!

Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Tecky tu ai facut din balcon , bucatarie ?
Wow cred ca e super , ce nu iti convine ?
Anaxena felicitari !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

Mi-am adus aminte...de cand ma tin sa va intreb...Ati auzit ca Herghelegiu sa dea gres cu sexul copilului vreodata?
Nana Clarei e insarcinata in 7 luni si la morfo la herghelegiu a iesit ca e baiat, de atunci alti 3 medici 2 din Galati si unul de la Elias au zis ca e fata...noi toti murim de curiozitate..ca orice ar fi e suuuper bine venit!!!

MAMI de CLARA ANDREEA

06.08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Anul 2009 toamna. 4 mamici de zmeurici (Mimi, Momo, Meme, Mumu) stau pe o banca in parc. Deodata, Bibi, bbul lui Mimi sta in cap.
Momo : aaa si Bobo sta in cap, sigur si de mai multe saptamani inca. Hai Bobo, arata cum stai in cap. Dar Bobo se incapataneaza sa nu stea .
Meme : uuufff, Bebe nu vrea si pace . Nu a stat niciodata .
Mumu : eu nu il fortez cu nimic pe Bubu . Ce prostie sa fortezi copilul.

Aceasta poveste e pur imaginara. Asemanarea cu persoane sau fapte reale este pur intamplatoare.

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitzi76 spune:

Dar a mai facut tot morfo? Eu nu am auzit sa dea gres Herghelegiu! Oricum, se poate intampla.
Multumesc mult pentru ca ne regasim si noi in listuta. Nu am stiut ca trebuie sa spunem si pe ce cai ne-am nascut si lacat, asa ca iata: natural, cu epidurala, la 38 de saptamani.

Mamicutza de Luca-Sebastian, David-Tudor si Toma-Paul
http://family.webshots.com/slideshow/567367970ObfSiD
http://family.webshots.com/slideshow/568708209tbfsBY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

multumim de urari diseara dupa ce terminam programul de baita poate reusesc sa pun si niste poze.

gini ma bucur! ma gandeam ca dupa forma l-o mai deschide careva crezand ca e cine stie ce

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

multzumim fetelor!!

eu sunt capiata de oboseala

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">votati-ma la miresici pe DC-anax1&anax2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Mai da ce fete gospodine pe-aici. Neaparat tre'sa prestez si io la nalangate ca n-am mai papat de cand eram copil.
Si daca tot vorbiti de retete vreau si eu o reteta de gulas,ca am incercat ieri cu una luata de pe net da nu-s super incantata.Nu zic, era bun la gust da parca nu era ceea ce asteptam Ardelencele?Sugestii ceva?

Speranta moare intotdeauna ultima!

Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

Prajitura in 5 minute: reteta e pe prima pagina, la link-ul de retete. Pe scurt:
1. intr-un castron se amesteca gris, faina, zahar, lapte praf (ramane un praf, nu se pune nimic lichid).
2. se dau pe razatoare cateva mere (nu se calesc) + putina scortisoara
3. in tava unsa cu unt se pune un strat de praf, unul de mere, etc.
4. se pune la cuptor pana se rumeneste stratul de deasupra.

Mina, vreau sa fac si eu tocanita de ceapa, dar nu am inteles prea bine. Faci ceapa calita, adaugi condimente si atat?
Dana, te rog sa-mi zici si mie, cand naste nana, ce a fost pana la urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Giny

La tocanitza moasa mea punea si putina pasta de rosii.
Ai inteles bine reteta.

noi
un fulguletz
un pepenash

Mergi la inceput