Pepenasi de iulie-august 2008 (39)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ladymina77 spune:

Salut la toata lumea,

Multumesc frumos de retete Anka si Sun.N-am reusit ieri sa mai intru dar am facut rapid o reteta de-a mea poate o stiti si voi,biscuiti+ budinca+mere .E ff buna si rapida.Zilele astea o scriu aici.Oricum de retetele voastre tin cont ,le-am salvat si cu siguranta le fac.Pana una alta am un tort in frigider adus de musafiri:).

Cris,ms de complimente si pupam dulceata de flacau
Sanatate la bebebii bolnaviori.

Dana,Iza bine ati revenit!

Fug sa fac ceva de mancare pana vine sotul la 6 (a comandat tocanita de ceapa cu mamaliga) va place? ati facut ? Noi suntem indragostiti de ea mai putin Bogdan.E simpla de tot si repede de facut.Multe cepe taiate solzi puse la calit pana se inmoaie bine ,se adauga sare si putin vegeta sau secretul gustului etc,si se serveste cu mamaliga calda facuta mai moale.Imi place gustul la nebunie si este si de post pt cine il tine.

Mai vb!

Mami de Andreea Maria 07.08.08
Mami de Bogdan 28.05.99
http://community.webshots.com/user/ladymina77
povestea mamarutei cu cifra 7, ziua joi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

prajitura care se face in 5 min??? Unde gasesc reteta?

Alina Maria ai dreptate!
Cand aud aici ca se mira careva de ce cu pampers la 2 ani si jum. mi se ridica parul in cap...pai daca nu vrea!!! sau de ce nu face aia sau ailalta, etc....

Anaxena binemeritate felicitari!

noi
un fulguletz
un pepenash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladymina77 spune:

Mihaita te-am vazut in poza si ne bucuram ca ai freza ca si noi !
Chiar am fugit

Mami de Andreea Maria 07.08.08
Mami de Bogdan 28.05.99
http://community.webshots.com/user/ladymina77
povestea mamarutei cu cifra 7, ziua joi

Mergi la inceput

Cristina26

Bujo suna bine reteta , insa mi se pare greu de facut sosul

Ladymina eu nu tin post din pacate .....nu sunt fan al tocanitzei, mie mi se pare gretoasa, moasa mea facea....sper sa nu te superi

noi
un fulguletz
un pepenash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Nu este deloc greu de facut sosul. doar ca trebuie sa amesteci constant ca sa nu faca cocoloase.
Si io vreau sa stiu reteta aia minune care se face in 5 min.

bujo mami de Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Fetelor retetele sunt postate pe prima pagina a odiseei noastre.

Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

ANAXENA FELICITARIIII!!!!
Reteta o gasiti pe prima pagina la site ul cu retete, prajitura cu mere parca ma uit si revin cuy mai muulte detalii

MAMI de CLARA ANDREEA

06.08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anaxena

m-am intors de la Bucuresti,unde ne-am intors cu Marele Premiu si cu o mentziune de la Gala Wella,sunt super obosita,cine vrea sa vada ceva din concurs sa se uite la emisiunea Getei Voinea de pe Euphoria in jur de ora 18,pe fata mea o cheama Vatafu Florina,salonul Pink Pitesti

revin dupa o buuuna repriza de somn

Felicitaaaaaari!!! O sa ma uit neaparat!

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">votati-ma la miresici pe DC-anax1&anax2

Speranta moare intotdeauna ultima!

Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Tecky

Fetelor retetele sunt postate pe prima pagina a odiseei noastre.

Multam!

noi
un fulguletz
un pepenash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Anaxena FELICITARI! La ora 18 o sa ma uit la emisiunea Getei Voinea ca oricum sunt fan al emisiunilor ei.Ce rau imi pare ca nu ai salonul mai aproape de mine ca zau ca veneam sa ma vopsesc acolo.Maria ce face?A fost si ea la gala?
Bubuleana si la mine spatiul din bucatarie este o adevarata problema mai ales ca eu mi-am transformat balconul in bucatarie pe vremea cand nu visam la copil.
Flo imi pare rau ca ati racit cu totii.Mai dar esti atat de harnicuta,tot timpul faci cate ceva.

Mergi la inceput