Pepenasi de iulie-august 2008 (39)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

tuturor pepenasilor care implinesc lunitze azi!

Pica si Mobriq

noi
un fulguletz
un pepenash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Reteta Pastitzio:
-500gr amestec carne tocata (vita si porc)
-un pachet de macaroane (din alea ca spaghetele dar groase si goale pe dinauntru)

Se pun macaroanele la fiert cu sare si ulei.
Intr-o tigaie mare se pune o ceapa tocata si un strop de ulei de masline si dupa ce s-a facut aurie se pune carnea. Dupa ce se caleste cat sa nu mai aiba parti rosii se toarna suc de rosii (NU bulion) si se lasa sa fiarba pana incepe iar sa scada zeama. Se adauga o capatana de usturoi tocata si condimente: cumbru, busuioc, oregano, piper, sare si NEAPARAT scortisoara. Asta face tot farmecu. Dupa ce e gata amestecul se unge o tava inalta cu unt si se aseaza jumatate din macaroane, se toarna compozitia de carne apoi cealalta jumatate de macaroane. Se pune deasupra sos Bechamel.

Sos Bechamel:
-2 oua
-jumatate pachet unt
-faina cat cuprinde (ca asa ii place lu Narci)
-lapte
-sare si cimbru

Se pune untul la topit si se adauga faina pana se face o pasta groasa. Se amesteca in continuu cu telul. Se pune lapte ca sa subtieze iarasi compozitia ca altfel se intareste urgent pe foc. Se bat ouale si se amesteca cu un pic de lapte si se adauga si astea incet si amestecand in continuu. Se pune sarea si cimbrul si se se mai fierbe pana incepe sa se ingroase din nou (cum e compozitia de clatite, poate un pic mai gros). Apoi se toarna in tava peste macaroane si se da la cuptor pana face o crusta aurie deasupra.
Va garantez ca va lingeti pe degete.

bujo mami de Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

pepenasilor Rayan, Alexandra, Patrick, Anais,Luca
mamicilor Pica si Mobriq.

Anna sanatate multa nu te grabi cu anitibioticile incearca un antiinflamator ceva si pastilute de supt cu clorhexidina camai omoara din bacterii local. Asa deci am sunat la astia cu alocatia si m-au purtat din telefon in telefon pana o cucoana care mi-a cerut cnp fetitei si mi-au spus ca imi vor pune alocatia pe card. S-au executat si pe 14 am primit alocatia pe 3 luni cu dosrul depus pe 6 aug.
Deci nu inteleg trebuie sunati special ca sa ne dea alocatia bebelului?
Despre indemnizatie nu stiu ce sa zic ca de abia am depus dosarul.
Sanatate tuturor bebeilor raciti sa va treaca.
I-am dat si eu ieri suc de mar 3 lingurite si aseara o forfotea prin burta ca am tinut-o cu noi in timp ce mancam si se zabalea si avea niste ochi dar cred ca mai aman.
Camy . Cum mai merge pe la servici, mai bine?
Ileana ai luat pauza, ai mai dat de vreo "tanti"?
pe toate mamicile !

Anca mamica de Sara-Stefania

21.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

LA MULTI ANI CU SANATATE SI LA BEBEII LUCA, ANAIS SI PATRICK! ...sa ma iertati ca nu v-am urat toate cele bune inca din primul mesaj de astazi da' nu stiu de ce m-am uitat numai la luna iunie ...

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

Buna ziua si de la noi...ne-a trecut in sfarsit tusea si nenorocita de bronsita, mai avem vreo doi mucisor si fornaim, dar e spre bine..acum ne supara gingiie si dr. ne-a facut "coltoasa", cica prea devreme dau sa iasa dintisorii...

LA MULTI ANI PICA si MOB sa fiti sanatoase si iubiteeee!!!
Bai, terminati cu retetele de bunataturi ca eu de azi mi-s la cura de slabire, din pacate am terminat cu alaptatul din cauza racelilor si a pastilelor...acum tb sa ma intorc la kg mele, adik mai am de dat vreo 14 kg
Am facut prajitura aia cu mere si cu praf de lapte, faina gris..nu mai stiu cine a puso pe site...a iesit superr buna si mi-a luat 5 min..
ANKA tu zici ca merita mopul?Ca ma bate si pe mine gandul...
AAA am mai luat aparat de aerosoli pt printesica, acum sper sa nu mai avem nevoie...ca nu am apucat sa l folosim, dar cica e fff bun in casa...
Bun venit fetelor noi

MAMI de CLARA ANDREEA

06.08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Am revenit , Mandy e la camin/gradinita cum s-o numi iar Rayan a adormit . Inainte sa ma apuc de curatenie beau si eu o cafea cu voi .
Eu tocmai am terminat piftia , acum e la racit .
Vreau sa urez si eu LA MULTI ANI lui Pica si Mobriq , multe zile pline de fericire si o zi cu mult soare !
Nu mai stiu care fata vorbea de scaunul la masa mobil , eu am vazut la prieteni de-ai nostri si nu mi-a placut , nu e asa de impunator ca cel de lemn , nu e asa stabil , nu stiu mie una nu imi place , trebuie sa fie teapan si copilul va sta in el cand e pregatit , nu la 4, 5 luni cand coloana vertebrala e asa de frageda .
Eu nu stiu de ce va grabiti in toate cu bb. , este timp sa stea in fund pe la 6, 7 luni nu acum .
Rayan are azi 5 luni implinite si nu il pun la nimic deosebit , ii dau doar niste banana si mar , fulgi de orez dimineata in lapte si cateodata suculet .
Revin , scuzati !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Ca tot nu am ce face si mi-e tare leneee sa ies acum afara sa ne plimbam, bantui forumul...

Mina, am vazut pozicile noi !!! NU mai e nevoie de niciun comentariu... Da ' ce ochi albastrii are Bogdan!!..doi scumpi fratiorii.

Mitzi, bun venit!!! Am vazut pozele cu cei 3 " muschetari"...niste frumosi...

Flo, insanatosire grabnica !!!

Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Unde ramasesem , aha
Deci sa nu mi-o luati in nume de rau dar am auzit si citit cum ca in romania copii fac niste pasi f.f. repede ceea e are efect in viitor . Copii sunt grabiti sa stea in fund , sa mearge , sa faca la oloita , etc .
Aici nu , copii sunt lasati sa fie copii , Mandy a avut pampers pana la 3 ani si o luna si e normal , chiar si pana la 4 ani si ...
Cand copii merg la scoala in ro. sunt pusi de catre mamici sa faca si balet , si pian si si ... etc.
Aici copii cer activitatile si li se ofera insa nu prea incarcat copilul .
Chiar sora mea cea mare se da mare si are aere cu fiul ei ca face nu stiu cate si ca ea la dat peste tot , copilul e un geniu , bla bla bla , eu nu inteleg de ce copilul trebuie scos in evidenta asa , daca Mandy e mai "proasta" sau nu stiu cum ce conteaza ? asta nu inseamna ca nu sunt mandra de ea si ca nu o ajut in toate cele dar mai presus de toate ea are libertatea sa fie cine e si nu cine vreau eu sa fie .
E sunt multe de spus pe tema asta dar nu vreau sa supar pe nimeni .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

m-am intors de la Bucuresti,unde ne-am intors cu Marele Premiu si cu o mentziune de la Gala Wella,sunt super obosita,cine vrea sa vada ceva din concurs sa se uite la emisiunea Getei Voinea de pe Euphoria in jur de ora 18,pe fata mea o cheama Vatafu Florina,salonul Pink Pitesti

revin dupa o buuuna repriza de somn

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">votati-ma la miresici pe DC-anax1&anax2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

LA MULTI ANI PICA SI MOBRIQ!

Maitreyi, am primit plicul, multumesc mult.
Dana, si mie imi place prajitura aia, mai ales ca se face in 5 minute.
anaxena, FELICITARI!

Mergi la inceput