Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (224)
Raspunsuri - Pagina 20
papanash spune:
Diwana, te-ai prins repede, bravos ! L-am tuns pe Ghighi cu masina de tuns, initial am inceput cu foarfeca dar se tot chinuia sa o apuce el, asa ca am prestat cu masina. eu l-am tinut in brate si tati tundea,cand se plictisea ( in 2-3 minute) faceam schimb.Sa nu-ti imaginezi ca e cine stie ce, dar e cat de cat uniform,nu mai are bucle la spate .poze n-am reusit sa-i fac, nu sta locului si n-am stabilizator la aparat foto.
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
Votati-ne www.flickr.com/photos/23756759@N04/3022433007/" target="_blank"> foto pe site Pampers, suntem finalisti ai campaniei Pampers-Unicef. Multumim !
alinamuller spune:
! ne mai stiti?![]()
oricat mi-as propune nu reusesc sa va scri mai des, desi citesc aproape in fiecare zi si ma bucur alaturi de voi pentru reusitele puilor si ale voastre si ma intristez pentru necazuri, muci, raceli etc.
noi suntem bine, in sfarsit avem si al doilea dinte, deci putem sta linistiti pana la trei ani!(asa rade nasa de ea: un an, un dinte...)reactii la vaccin nu am avut, desi de cand s-a nascut face cel putin unul pe luna...urmeaza cel contra meningitei...brr
am vazut poze superbe cu copii si parinti minunati...
pentru fiecare!
am actualizat si noi albumul foto, daca vreti sa ne vedeti si am pus si ceva filmuletze cu mergatoarea.
o zi buna va uram!
Sabina spune:
Alina, bine-ati revenit!
Mai, eu n-am inima sa-l tund pe Gh.
Bine, nici nu ii intra par in ochi sau mai stiu eu ce, dar asa, ca chetsie:)
Si la Motz, i-am zis lu sor/mea sa ii ia o f minuscula suvita, simbolic.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
cecilia L spune:
Am intrat sa va salutam si noi repede, sa-i multumim lui Ghighi pt urare si sa-i transmitem un
ca de la chelios la chelios, ii sta tare bine tuns.![]()
noi in greva, a venit mamaia la noi....asa ca mai raraut pe aici.
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze
Erina spune:
Inainte de a pleca la treburi am vazut o cochetica dulceee!!!
Alina, Sara e tare frumusica. se vede ca se misca mult! pOza in gura rechinului e tare haioasa!!!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
Erina spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui carpatina
Hai ca te-a bagat in ceata.. nici nu mai stii unde tre' sa te duci pentru intalnire ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
Cum spunea si Cecilia
, am vrut sa scriu Babyexpo.-------------------------------
carpatina spune:
Sabinescu, lasa bananaiala pe forum, mergi si lucreaza! 
Vazut si poze,
copii frumosi ...
Erina, nu ma pot abtine sa zic ca am vazut poze cu Daria.. dar mai ales cu un tati fericit ![]()
Gata, Bernixo, acu chiar ca o roiesc sa muncesc!
Papanasho, zici cum e cu voturile? Ca vad ca inca se mai voteaza...
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Yaia spune:
Betty, e innebunit dupa apa. Se joaca tare frumos in apa, chiuie de bucurie cand face baita sau cand e la bazin. Sa stii ca merita efortul, desi si noi am dormi sambata dimineata, dar o facem pt. el, ca e mai mare dragul sa-l vezi atat de bucuros. De multe ori tragem unul de celalalt (sotul si cu mine), dar merita. Cred ca de la anul o sa facem cu schimbul, cate o saptamana fiecare. Atunci cred ca e mult mai bine si pt. noi, mai ales ca acum e destul de mare sa fie ok doar cu un parinte la piscina (mai nasol o sa fie la scufundare, numai cu mine. Nu prea le am.)
Diwana, mai inghite apa cateodata, dar ii place prea tare sa se impiedice de asa o bagatela. ![]()
Sim, ce veselie mare. Bravo! Iar tu esti o slabatura. Sa nu-mi mai pui poze cu tine asa de slaba, bineeee?
Papanasho, si eu sper sa-l duci pe Ghighi la piscina din vara! E tare bine.
Erina, manechin de boxeri il face mama!![]()
Eu ma minunez cum 50% dintre romani nu cred in criza financiara mondiala, cum ca i-ar putea afecta si pe ei. Si vad ca nu se dezmint si cheltuiesc in continuare ca nebunii, ba mai mult, o fac pe credite. Hmm… 
Alina, e bestiala poza cu Sara si tati ei pe scara ruanta, uitandu-se amandoi in spate!
Multumim inca o data tuturor pentru rabdarea de a ne viziona in poze si pentru laude! 
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Erina spune:
Erina, nu ma pot abtine sa zic ca am vazut poze cu Daria.. dar mai ales cu un tati fericit ![]()
Cit imi beau capuccino trenuie sa raspund la asta: ![]()
Erina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Yaia Erina, manechin de boxeri il face mama! Eu ma minunez cum 50% dintre romani nu cred in criza financiara mondiala, cum ca i-ar putea afecta si pe ei. Si vad ca nu se dezmint si cheltuiesc in continuare ca nebunii, ba mai mult, o fac pe credite. Hmm… ![]() Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) Poze |
Aici e adevarata problema. S-ar putea ca asa zisa crestere economica sa fie mai mult decit falsa.