Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (224)
Raspunsuri - Pagina 19
bernix spune:
Buna dimineata, Carpatina!
Pe baricade la munci?
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) 
www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi
bernix spune:
alinush, din cate stiam io, se poate intra dintr-un CIC in altul, fiindca perioada de CIC se considera stagiu de cotizare la sistemul asigurarilor sociale. Nu stiu insa cum va fi indemnizatia in al2 lea CIC dupa schimbarea asta cu 85%. Pe legea veche, parca nu aveai dreptul la indemnizatie daca sareai dintr-un concediu de crestere copil in altul, insa nu bag mana in foc.
Da' de ce vrei alt job daca lucrezi la inmultirea familiei?
Spor la treaba!
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) 
www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi
carpatina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Erina Am citit tot tot tot!!! |
.. tocmai te-ai inscris la extemporal
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui slippers76 Gata, prestat gogosi, multumit printesa mofturoasa. |
Mai ai si pentru mine?
=====================
carpatina spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Erina
Multumesc Roxana, asa e ma ingrijorez mult pemtrtu ea. Daca ai sti cite treburi stau pe loc cind apare cite ceva, nu sunt buna de nimic...Nu zic mai mult ca o enervez pe Carpatina ... |
Doar o vorba.. enervezi nu e cuvantul potrivit.. Io' te "cert" din prietenie..

=====================
Sabina spune:
o cafea tare si de la mine!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
papanash spune:
vreau si io cafeaaaaa !
buna dimineata !
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
Votati-ne www.flickr.com/photos/23756759@N04/3022433007/" target="_blank"> foto pe site Pampers, suntem finalisti ai campaniei Pampers-Unicef. Multumim !
Erina spune:
Buna dimineata. Bernix multumim pentru cafea!!!
Anei sa fie iasa repede restul maselelor sa scape!
Yaia,
tare dulce Tudor pe blanita, de costumul ala de baie albastru nu am mai zis nimic
. CIt despre criza, asta ne-a mirat si pe noi. Am zis sa nu mergem la hipermarketul de linga noi ca e mereu aglomerat, hai la unul mai departe si...a fost jale cu asteptarea la casa. La fel si ieri in mall-ul din Baneasa. cu greu am gasit loc la parcarea subterana. Uite dovezi aici si aici.
Mall-ul nu m-a dat pe spate. Cred ca odata ce ai fost in Landmark TowerLandmark Tower nu iti mai place nimic.
Roxana, multumim. Pozele sunt facute la Baneasa Shopping City. Caciula i-o proba tati la Zara. Daria are o www.flickr.com/photos/26805627@N00/2100813453/in/set-72157603426587401/" target="_blank">blanoasa mai cuminte si cojocel plus inca unul mai subtirel. Eu vroiam o caciul roz dar nu am gasit nicaieri ceva sa imi placa.
Diwana
deci nu sunt singura care-si face mina pe capul copilului. Si Daria are un breton strimb...Mai nou ii pun caciulita dupa baie si chiar ca ii sta aiurea parul...
voievodul
Sim, foarte frumoasa locatia si protagonistii. Sa va fie de bine. Faine caciula si manusile lui Stefan. C&A banuiesc.
Ati prins si soare...ce frumos. Deja ma gindesc sa plec acasa...
O saptamina minunata va doresc!!!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
Sabina spune:
fetele, 90% azi ma vad la vernisaj si cu Kay, mama Soniei, sa ii dau niste banuti.
Daca mai doreste cineva....
Rox, daca cumva .....pot trece pe la tine pe la job inainte.
Nu vreau sa se simta nimeni obligat, Doamne fereste, doar ca am anuntat ce fac ca sa se stie, ca dupa aia de multe ori se zice "ah, daca spuneai...", eu cel putin de multe ori as fi dorit sa stiu dinainte unele amanunte de genu asta la alte cazuri umanitare, transferul bancar e mai complicat si kay m-a zis ca isi dorea sa ma cunoasca (m-a emotionat f f tare chestia asta, pt ca nu ne-am intersectat niciodata!! )
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
carpatina spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Roxana_G
La Mobexpert??? |
Hai ca te-a bagat in ceata.. nici nu mai stii unde tre' sa te duci pentru intalnire
=====================