Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (224)
Raspunsuri - Pagina 18
diwana spune:
Am reusit
Uraa. De-ati stii ce bucuroasa sunt, hi, hi.
Papanash, cum de i-ai taiat carliontii lui Ghighi? Ma tot gandesc si eu daca sa-l tund pe Rares (bine, ca sa fiu sincera, l-am distrus deja cand i-am taiat bretonul si perciunii, acum ar trebui teoretic sa-l fac sa arate mai putin comic) dar parca n-as vrea sa-i tund parul.
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
filmulete Rares
diwana spune:
Vad ca am ramas singura pe aici. Va zic noapte buna. V-am pupat.
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
filmulete Rares
bernix spune:
Buna dimineata, dragele mele!
uite ca veni si randul meu sa va invit la cafele, ceiuri, lapte cu cacao sau sucuri naturale, ce doreste fiecare!
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) 
www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi
carpatina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxana_G A nascut Patrice (nature)! Cred ca o mai tineti minte. Are o printesa numita Sofia! Sa fie sanatoasa si norocoasa! |
lol.. Bun venit pe lume Sofia!

Transmite-i te rog felicitarile mele.. sau.. da-mi si mie numarule ei de mobil sa o smsuiesc. merci
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
Slippers.. ma bucur tare ca ai revenit! 
=====================
bernix spune:
Degetica inca doarme, spre bucuria lui taica-su, ca astfel doarme si el. Va dati seama ce familie de lenesi suntem daca de lunea ne trezim asa tarziu.
Fata mea a avut o noapte extrem de agitata, cu multe treziri si reprize de plans. Cred ca niciodata n-am potolit-o asa greu. SA fie de la dinti?!
De 3 sapt, am intrat ina patra, suntem in eruptii dentare: 3 incisivi laterali si doua masele sus. A avut biata de ea ceva spor!
carpatina spune:
| citat din mesajul lui Roxana_G Sabina, daca e cineva care trage in n-shpe directii eu sunt aceea. Mie imi pari foarte focusata |
Stii cate mamici de p-aici au exact aceeasi impresie despre tine si despre ele?
=====================
bernix spune:
Am vazut poze cu frumosul lui Sim, doamne - ce zabet molipsitor are baietelul asta!
Celia, dar ce vorbareata ai tu acolo!
Erina, ma bucur ca sunteti bine! Legat de trasul de urechi, mie mi s-a spus ca multi copii au ticuri cu urechile. Degetica isi baga degetul mare in ureche si-l rasuceste inainte inapoi cu celelalte degete desfacute, de parca mi-ar zice ca sunt truli.
Bine ca mergeti la doctor, sa mai scapi de griji.
carpatina spune:
| citat din mesajul lui Roxana_G Cumatra, care va sa zica mie imi dadeai numai salata? |
Si unde mai pui ca tu ai o problema cu mancarea verde
=====================
bernix spune:
papanash, sa a fie de bine tunsoarea! Am incercat si noi aseara sa chelim Degetica inca o data si n-a mai stat. S-a ales cu 2 carai pe la tampale insa si acum arata intr-un mare fel!![]()
Rox, cata energie ai avut ieri! Of, cumparaturile alea, ma incita rau. Cred ca voi incepe sa visez ca devastez magazine. Aseara dupa ce-am citi postarile tale mi-am anuntat barbatu' ca tre sa faca economii pt prima noastra vizita de shopping dupa 2 ani (sper sa ramana de paste, asa cum am programat).
Adevarul este ca nu-mi mai place mai nimic din ceea ce am, a se citi ma incap cu greu hainele si ma simt ca imbracata de pomana. Tre' sa fac cateva achizitii, ca sigur incep sa uit ca au ramas ceva sunculite dupa sarcina si au fost intretinute bine toata perioada asta lunga de alaptat.