Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (224)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

eu nu-mi mai recunosc casa, asa de mult s-a transformat de cand am misunatorul ca nu ma mai simt bine in propria casa.Ieri,in brate la tati fiind, a agatat o masca de pe perete si a facut-o praf. era o chestie misto, un fel de impletitura din sfoara, mare, in mijloc era o masca din ceramica....
a agatat si-un tablou,unicul din sufra, l-a dezlipit de pe perete ( era lipit, fara rama), in bucatarie, in loc sa am oale, farfurii si accesorii in dulap, sunt toate pe blat fiindca le scoate mereu.N-am usa la bucatarie, aveam o perdea frumoasa din inele din lemn, a tras de ea si le-a rupt,asa ca am renuntat la ea....
in sufra, biblioteca arata ca naiba, am mutat ( ingramadite rau) toate cartile pe rafturile de sus, celede jossunt goale fiindca ajunge la ele si face 'ordine'.
in sifoniere tot asa, zilnic, rafturile la care ajunge sunt golite si eu am munca de Sisif .
mochetele suporta ba apa, ba sirop, ba biscuiti pe care calca...
si multe altelecare nu-mi vin acum in minte.
asa m-as muta...

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

Votati-ne www.flickr.com/photos/23756759@N04/3022433007/" target="_blank"> foto pe site Pampers, suntem finalisti ai campaniei Pampers-Unicef. Multumim !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Celia si Andries

Si cu aceste multumiri chiar ca am fugitttt!!!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

CArpatina, vad ca inca se voteaza, azi-noapte la 12 am filmat clasamentul ( nu-mi mergea prin-screen) ca sa stiu daca se mai schimba ceva. Ori au uitat sa puna stopul, ori se prelungeste si n-au anuntat inca. dar ambele variante sunt in avantajul meu, e o noua saptamana si toata lumea poate vota din nou

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

Votati-ne www.flickr.com/photos/23756759@N04/3022433007/" target="_blank"> foto pe site Pampers, suntem finalisti ai campaniei Pampers-Unicef. Multumim !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

cateva poze promise, cu cadoul baiatului de la bunicul Ale

http://good-times.webshots.com/photo/2427504710101313810fbxDsi

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Erina

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Erina, manechin de boxeri il face mama!
Eu ma minunez cum 50% dintre romani nu cred in criza financiara mondiala, cum ca i-ar putea afecta si pe ei. Si vad ca nu se dezmint si cheltuiesc in continuare ca nebunii, ba mai mult, o fac pe credite. Hmm…

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Aici e adevarata problema. S-ar putea ca asa zisa crestere economica sa fie mai mult decit falsa.

Nu stiu cat de falsa sau adevarata e cresterea economica. E sigur crestere in conditiile in care diaspora trimite 7 miliarde de euro anual in tara, de fapt din asta e alimentata cresterea. Dar si la credite romanii sunt campioni...

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

ziua buna si de la noi.
avem 7 dinti...deocamdata e bine...nu s-a mai imbolnavit de o luna.sper sa o tinem tot asa...
papanash - tinem pumnii sa se termine cu bine.micul tunsulici.
sa inteleg ca ne vedem la babyexpo?vineri????ziceti tare, clar sa inteleaga si baba!
pupam doi frumosi(delfinasul si stefan nazdravan)

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Buna ziua. Opaaa, ati terminat capitolul fara mine! Acum trebuie sa ma abtin de la scris ca nu mai e unde.

Vorbeati de Baby Expo, mie tocmai mi-au trantit sedinta de la 1 la 2 vineri, asa ca or vin de la 10 la deschidere or dupa 2 jumatate.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Vad ca nu am capitol nou de scris, si ati postat mult aseara nu gluma - v-ati molipsit de la mine? sau ati vrut sa demonstrati ca terminati capitolul si fara mine? . Asa ca ma duc la masa si revin cu forte proaspete.

O saptamana usoara!

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Cine se ofera sa mosheasca un capitol nou ?
Se poate pune si filmul "www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7243b85a690ee84ea7392d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Diaspora "? Nu ca-i facut de mine, dar e cadoul facut puilor nostri, de departe, cu drag

filme Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Papanash, capitolul il fac eu. Diaspora o agatz mai pe seara ca sunt in criza de tiiiiimmmmppppp.

Asa ca tineti degetele la spate.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput