FIV 201

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Blanche....doar sunt blonda si cu hormonii capac!
Elenada....!

Ioanaindiferent de ce hotarasti sa fie intr-un ceas bun!

....eu nu stiu ce am avut azi, asa ca nu ma luati prea tare in seama!
Plec la dentist sa imi trag un stras (sau cum io zice!)pe dintisor!

Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"

www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 21ali spune:

Buna seara,fetelor vin si eu la raport,am fost la d-na dr Dracea si mi-a dat startul la menopur,voi face 3 odata si jum.de diphe.,pe 27 voi avea echo si cred ca pe 1 dec. va fi punctia.Va veni dr la punctie ,referitor la tensiune mi-a explicat riscurile ,dar cu tratament sper sa fie bine.Daria imi pare rau ca am iesit asa repede dar m-am grabit sa merg la giulesti sa iau menopurul imi era frica sa nu inchida.Te felicit inca o data ,ai o mindrete de baiat ,sa-ti traiasca ,sa vina cit mai repede si perechea lui.In seara asta am inceput menopurul sper sa fi inceput cu dreptul,am emotii eu deja ma si vad cu burtica ,noroc pe mine ca umbla hormonii si ma trezesc la retate .........dar visez.........multi -ici si multe teste pozitive .....ca doar vine mosul ,nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauraa78 spune:

Buna seara!
Succes tuturor pt. ziua de maine!Astept doar vesti bune deoarece este cazul sa eliberati ringul aspirantelor si sa va mutati un forum mai jos
Daria,multa bafta in incercarea ta!!Sa dea Domnul sa-ti aduca fetita mult dorita.Imi pare tare rau ca nu ne mai intalnim pe mess,poate ai timp sa intri seara.
Luca,nici nu stiu ce sa fac cu ac tiroidita autoimuna,cred ca mi-a crescut tsh pt ca am intrerupt tratamentul cu euthirox.Am programare la dr abia peste vtro 3 saptamani.Parerea mea ca trebuie ff multa atentie cu ea.Si mie mi-a zis dr ca trebuie sa iau tratament toata viata si ca in timpul sarcinii probabil va creste doza.
Nu poate sa -mi zica si mie nimeni ce parere are de raportul fsh-lh?
fsh=8.61,lh=6.14.Va rog mult de tot pt ca eu nu stiu daca se imparte fsh/lh sau lh/fsh.M-am hotarat ca la ciclul urmator sa fac si inhibina si voi stii exact cum stau cu rezerva.Fivul il voi incepe abia in ianuarie.
Nu accept decat vesti bune maine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia79 spune:

Lauraa, e bun raportul. Se imparte fsh la lh si trebuie sa fie mai mic de 2.ce bine de voi ca puteti face in ro ce analize vreti voi, eu asa mi-as face macar o monitorizare de ovulatie.... ma gandesc sa vin in ro pt asta o luna. dar cam degeaba ma duc eu sa vad cand ovulez daca barbatu nu e cu mine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kineta spune:

IOANAcum adica nu esti hotarata sa incepi stimularea,am citit bine,am pierdut eu ceva???????? PAI cum ai facut Dipherelinul degeaba,atatia hormoni injectati in zadar.....nu inteleg,si inhibarea asta are si ea un rol ,sa fie urmata de stimulare,ai dat o groaza de bani pe tratament sa-l intreupi brusc,si cu Diph. asta mai facem si un pas important spre osteoporoza(aduti aminte de discutia care am avut-o noi doua,referitoare la duirerile de oase,si cand iti spuneam ca dupa tratament numai puteam sa calc in calcai),cum sa nu incepi stimularea,e ceva ce nu stiu?? TE cred ca te cuprinde o stare de anxietate ,pe toate ne cuprinde ,dar vezi si tu ca in marea maj a cazurilor perseverenta e cheia,bineinteles cu ajutorul lui Dumnezeu,ca fara EL nk nu se poate,deci vreau sa fi optimista ,si sa treci la treaba. TE si iti doresc bafta cu carul PENTRU fetele care asteapta rezultatul testelor bhcg,MONI,ANTOSITsi daca mai e cineva de care am uitat sa ma scuzati,va doresc TESTE POZITIVE,SA VENITI CU VESTI BUNE

9+

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Ma bag si eu in vorba, dar vad ca Dracea vine totusi la Gynera.
Ioana, nu poti face FIV-ul la Gynera, ca sa risti mai putin?
Si eu as fi nehotarata daca dr meu ar fi indisponibil si cred ca as astepta.
Oricum, bafta multa-multa!

Tin pumnii pentru toate testele de azi !!!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns verga spune:

Sheritra,Antosit,Linduta,Moniland

Cand o usa a fericirii se inchide, o alta se deschide; dar deseori ne
uitam atat de mult la usa inchisa ca nu o mai vedem pe cea care s-a deschis pentru noi."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

Sheritra,Antosit,Linduta,Moniland va astept cu rezultate pozitive
Fetelor va pup pe toate

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu si al Maicutii Domnului voi reusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anetta spune:

Buna dimineata tuturor!
Azi este ziua 3 de la ET si inafara ca tot constipata sunt nu am alte semne, decat o usoara durere de spate.Voi cele cu experienta si mai ales fericite ati avut ceva semne.
Simt ca numai am rabdare, vreau sa stiu daca sunt in caruta sau in teleguta.
Sotul meu mai face si misto de mine si ma intreaba " Misca ceva acolo?"
Stau parca am o bomba cu ceas.
Cum ati stat cu regimul fara sare ca eu una zici ca manac otrava fara sare.
Care sunt consecintele de la sare?
Va pup si astept pareri de la voi

Mergi la inceput