FIV 201
Raspunsuri - Pagina 18
oanademunck spune:
Fetelor tinem pumnii stransi stransi sa avem doar vesti bune astazi de la voi!!!
Claudia, dar de ce nu poti face analize mai amanuntite in usa?By the way in state pt un fiv plateste asigurarea ceva?
Hera feliictari pentru inimioara!!!!Cum te simti, greturi, pofte ceva;)?
Ioana are dreptate kineta, apoi un tratament fiv nu se intrerupe brusc ci doar sun control medical ca sa nu te trezesti cu cine stie ce efecte adverse serioase dupa!
pusici
antosit spune:
Neata!
...multam de galerie , dar eu mai stau pana marti!Azi este abia ziua 8 de la et.

Moni, Sheri, Lindutza scot si eu majoretele pt. voi:

!
Anto 
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
iana_mari spune:
Anetta m-ai facut sa rad de dimineata cu expresia bomba cu ceas.Despre sare eu am 2 fiv-uri si am mancat cu sare mai putin decat de obicei ,dar fara sare nu am putut nici eu.
Antosit mai ai putin iubita

Ioanatugs ma bucur ca ti-a iesit bine fsh
Fetelor ati fost la donat sange? spuneti ceva.
MULT NOROC CELOR IN ASTEPTAREA REZULTATULUI.
antosit spune:
Iana
Anto 
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Moniland spune:
Eu am donat sange dar am rezultatul pe la ora 18.
Va multumesc ca sunteti alaturi de mine. 
LucaLuca spune:
Hai fetelor! Cand aflam, dupa pranz? Nu mai am rabdare!
Eu nu ma prea iubesc cu emoticoanele colorate, dar daca e musai pun si eu majorete.:)
---------------------------
http://villaprovence.wordpress.com/english/
Moniland spune:
Sheri
, sa vii cu hcg mare-mare!!!
Lindutza
, si pe tine te astept cu 2 liniute rosii-rosii.
Si haideti odata
.

LucaLuca spune:
Moni, cum adica la 18H? Ce naiba dureaza atat, ce fac, bilant hematologic complet? Cred ca o sa imbatranesti pana diseara. Dar sa fie bine cand totul se termina cu bine. :)
Anto, daca esti deja Z8, fa testul poimaine, sambata, de ce sa albesti pana marti?! Rezultatul e clar in Z10.
Poftiti, doamnelor:
![]()
---------------------------
http://villaprovence.wordpress.com/english/