FIV 201
Raspunsuri - Pagina 16
Blanche25 spune:
Si eu intru sa fac galerie fetelor care se testeaza maine 

. E imprescindibil testul POZITIV!!!!
Nusy ce sperietura...bine ca e bebe bine si a facut deja 8 saptamani
.
Anto da.le si tu mai departe, dar vezi sa nu nimeresti o graviduta. Pumnii stransi tare in continuare.
Numai bine fetelor
antosit spune:
Blanche le-am dat la sigur
! Tu ce ai facut ti-ai luat puiutii acasa?(scuze daca ai scris pe undeva si mi-a scapat!)
Anto 
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
diana_d spune:
Aurel_cris, multumesc mult pt aprecierea miculicului.
Sunt f mandra de el... 
Ai fost tare dulce in postura indignata -
cum ii dadeai tu in cap frantuzului dupa o noapte nedormita.. ![]()
Pisic, 
Moni, Anto, va tin pumnii stransi!!!
Nusy, felicitari!!!! Nu stiam ca ai bebelus in burtic...
Va pup pe toate,
Diana
dariaioanaxx spune:
Ciao,
luni am fost la dna dr Dracea, m a certat un picut ca de ce n am mers la dr Codreanu la monitorizare, dar stiti , asa un picut , ca doar este o dulce;mi a facut eco si a decis ca de azi sa incep stimularea cu 100 ui puregon pen/zi, apoi pe 25 si 28.11 la monitorizare; din fericire monitorizarea tot la Gynera va fi asa cum mi am dorit ; m am intalnit si cu Ali de la Botosani(pe care o pup si o astept sa ne spuna ce a facut)si cu Nico de la Piatra;
va pup si bafta tuturor fetelor si beta cat mai mare !
Asteptand a doua binecuvantare de la Tine !
Blanche25 spune:
Anto te iert ca esti gravi ca de nu....Nu ai intrat tu sa ma sustii si sa spui ca si tu ai obtinut doar 3 embioni???? Inca un simptom de gravideala
.
I.am pus la caldurica luni, acum cu Dumnezeu inainte.
Iana imi pare rau tare ca esti stresata, offf...multa sanatate taticului tau 
Ioanatugs spune:
Buna fetelor!
Nusy bine ca totul e in regula si ca a fost o alarma falsa. Ai grija de tine iubita si sa vii cu vesti bune de la Gynera.
Moniland, Sheritra, Elenada, Antosit va tin pumnii stransi si va astept cu rezultate pozitive!!

Mi-am luat rezultatele de la Bios si spre surprinderea mea sunt bune, FSH = 13, ceea ce e bine, fata de ce valori am avut pina acum, iar Estradiolul = 38. Iar la eco am primit ok-ul pentru stimulare, aveam endometrul liniar si ambele ovare cam de aceleasi dimensiuni 20 si ceva. Pe ovarul stang mi-a zis ca am un folicul restant de 8 mm, ceea ce mi se pare ciudat, pentru ca luna trecuta am avut ovulatie pe ovarul drept. Deci eu banuiesc ca e folicul de luna asta, adica in crestere, pentru ca sunt in z7 de CM, iar eu am avut ovulatie si pe tratament cu Cyclo-proginova. Maine ar trebui sa incep stimularea, insa eu inca nu stiu ce sa fac, nu ma pot hotari.
amzulica spune:
Fetelor va doresc maine testari pozitive! Va tin pumnii. 

Cami
25+
Luca
http://community.webshots.com/user/amzulica
elenada spune:
Anto tare rau faza cu tampoanele![]()
. Ciudati mai sunt unii oameni.
Fetele sa veniti maine cu valori mari. Va tin pumnii stransi.
Pup
elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!