FIV 201

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Citat:
citat din mesajul lui Moniland

Anto, parca nu suntem normale. Si eu tot asa, cand ma durea de ce ma doare, sa ma lase si cand nu ma doare de ce nu ma mai doare

NORMALE zici? Hai sa iti/va zic ce am primit eu acum o ora cadou de la o "cunostinta" mai...in varsta!...Doua pachete de tampoane, ca cica ea oricum nu le mai foloseste si sa gandit la mine!!!

Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"

www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisic77 spune:

Anto, ce cadou e asta, maica? Nu i-ai zis ca tu esti gravi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gilutza spune:

bine v-am regasit
azi am fost sa-mi repet beta hcg.
valoarea de azi este 17.8
acum 2 zile adica luni era 16.
tot dimineata mi-am facut si un test de sarcina care a iesit pozitiv.
nu stiu ce sa inteleg din valori ....va rog pe voi sa ma ajutati poate stiti mai multe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

Anto stai linistita ca nici tu nu o sa ai nevoie de ele 9 luni .Sunt sigura de lucrul asta
Fetelor care faceti testul maine va astept cu rezultate pozitive. Va pup pe toate Doamne ajuta!

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu si al Maicutii Domnului voi reusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Anto, da-le mai departe . Tu oricum nu o sa mai ai nevoie de ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luca2008 spune:

Fireyes, multumesc pentru sfat.
Dr. este Fica Simona si stia multe despre cerintele medicilor din Austria referitor la hormonale.
Mi-a spus ca stie de aceasta "filiera" si ca are multe paciente care fac FIV acolo :).Mi-a mai spus ca la prolactina nu umbla ea pentru ca
il lasa pe medicul de acolo sa hotarasca....deci cu alte cuvinte ma indrumat care Viena .
Cred ca pana la urma am sa cer sfatul medicilor de acolo.
Te pup si te astept repede vestea cea buna.Iulia
”Construieste-ti in minte o imagine a reusitei tale. Pastreaza aceasta imagine cu tenacitate, nu ii permite sa dispara. Mintea ta va cauta modalitati de a dezvolta aceasta imagine ... Si nu-ti imagina nici un fel de obstacole.“Norman Vincent PealeDoamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Gilutza: Eu cred ca ar fi bine sa te vada un medic, poate iti face si echo. Speram sa fie de bine!
Nusy: Bine ca ai depasit momentul, sa te ajute Bunul Dumnezeu si sa decurga totul normal!
Eleny 79: asteptam detalii maine dupa consultatie!
Maine e zi mare!!!!! Astept vesti bune!!!!
Daca e cineva care are programare la Gynera si renunta, va rog sa-mi dati pm!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iazminn spune:

Buna fetelor. Imi spuneti si mie care este progr de lucru de la GYNERA ca tot sun si nu raspunde nimeni.Nr de tel este cel de pe prima pagina, nu? Merci si maine asteptam numai vesti bune. Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Maria:

Iazminn: luni,marti si joi de pe la ora 13 pana seara,pe la ora 19.Daca nu-ti raspunde,trimite sms cu ce vrei si te vor contacta.

Nusy 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Pisic a fost cadou -de cadou, la oferta, mama 2 pac.la pret de nimic! ...Acum ma umfla rasu dar in momentul ala aproape ca ma umflat plansu de imi venea sa i le indes pe gat!
Moni pai cum a plecat cum le-am facut cadou mai departe!
Mihaele asa sper si eu sa nu am nevoie, dar daca.....ehhh, mai bine tac!

Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"

www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput