FIV 201

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anetta spune:

Citat:
citat din mesajul lui Moniland

betty, bune vesti
Lavinutza, si eu zic ca sunt un pic cam mici dar vor creste. Probabil vei face mai multe zile de stimulare. Oricum selectia a fost facuta acum doar cresc. Si depinde si de eco. Sa faci toate monitorizarile pe acelasi ecograf caci altfel vei avea rezultate diferite.
Anetta, iti tin pumnii. Ai toate sansele sa reusesti cu asa embrioni. La 3 ziel de la punctie s-a facut ET-ul?
nusy, vai Doamne ce sperietura. Imi dau seama ce a fost in sufletul tau. Bine ca s-a descoperit problema. Pai in cazul acesta ai mai putea sangera din cand in cand, nu? Inseamna ca endometru e puternic vascularizant. Ei ceva pt el?
Anto, esti bine?

Hei, Sheri, Lindutza, cum stati cu psihicul? Eu trec de la o stare la alta. Daca ieri nu vroiam sa mai fac vreun test, azi zic ca-l fac si maine donez sange.
Am facut ET dupa 3 zile, si din 5 au ramas doar 4 din care unul era dezvoltat cu o zi in urma , si ca atare mi-a transferat pe cei trei care am spus cum sunt. Multe explicatii d-na doctor Cocei nu prea a dat deoarece ii era foarte rau, si chiar nu am vrut s-o stresez ca ea a fost tare draguta cu mine de fiecare data.Dar sper sa fie bine.
Acum ce sa spun in afara ca ma doare mijlocul si fff putin burta , ma simt bine. Nu ma impac cu statul in casa si mai ales in pat, dar vad ca fete imi spun ca este ok daca nu fac eforturi.
Va pup si astept sfaturi de la voi, cele care ati mai trecut prin acesta perioada (de dupa ET).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleny79 spune:

Buna dimineata!

Sunt din Constanta si maine am o programare la dr Dracea la clinica Gynera.
Imi puteti spune si mie in ce zona se afla aceasta clinica- am vazut adresa pe prima pagina dar nu prea stiu cum sa ajung sau macar in ce zona este.

Multumesc mult!
O zi cat mai placuta si succes in ceea ce v-ati propus!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anetta spune:

Moniland -Am facut ET dupa 3 zile, si din 5 au ramas doar 4 din care unul era dezvoltat cu o zi in urma , si ca atare mi-a transferat pe cei trei care am spus cum sunt. Multe explicatii d-na doctor Cocei nu prea a dat deoarece ii era foarte rau, si chiar nu am vrut s-o stresez ca ea a fost tare draguta cu mine de fiecare data.Dar sper sa fie bine.
Acum ce sa spun in afara ca ma doare mijlocul si fff putin burta , ma simt bine. Nu ma impac cu statul in casa si mai ales in pat, dar vad ca voi imi spuneti ca este ok daca nu fac eforturi.
Va pup si astept sfaturi de la voi, cele care ati mai trecut prin acesta perioada (de dupa ET).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Eleny: ai doua variante: ori in spatele Pietei 1 Mai,care este pe Bd.Ion Mihalache(aproape de Piata Victoriei), ori vii din sos.Kiseleff(tot dinspre Piata Victoriei,pana in Arcul de Triumf), intri pe str.Docentilor, traversezi str.Clucerului si intri pe Paharnicului.

Nusy 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Nusy doamne ce-o fi fost in sufletelul tau.Bine ca s-a terminat cu bine.
Eu sunt foarte stresata cu tatal meu (nu pot sa ma obisnuiesc cu ideea)si m-am hotarat pt. anul viitor.Poate as fi inceput tratamentul ca totul era in ordine ,dar cand am vazut ca nici d-na dr. nu este m-am decis.Te pup si sa creasca mare si sanatos bebelul
Ioana asteptam vestile de la eco.
CristiniciAntositpoate e semn de sarcina constipatia.
Moni,Sheri,Lindutza,ELENADA ASTEPTAM TESTE POZITIVE
[black]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Nusy iti tin pumnii sa fii sanatoasa si tu si bebelususl tau si sa duci sarcina pana la capat.
Ieri am ajuns si eu in tara. drumul mi s-a parut ingrozitor.
Mi se incordase burta si nu reuseam sa ma relaxez. sper sa nu imi fi afectat puiutii.
Ma cam doare spatele dar asta cred ca e de la diversele paturi pe care am dormit.
Intrebare. Stiti cumva daca din cauza medicamentelor iti poate aparea acnee?
Mi-a inflorit fata si ma gandesc ca vin rusii.
Om vedea ce o fi.
Fetelor va tin pumnii sa veniti maine cu rezultate pozitive.
Pup

elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleny79 spune:

Multumesc mult de raspuns!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

Maine e zi de teste! In sfarsit!! Haideti cu vestile bune!

Girls, am nevoie de o volunatara care are trompe obturate/clipsate, am scris pe topicul cu campania. Sunteti discriminate la modul nesimtit, nu aveti dreptul la compensarea aia de 50%, care se da doar pentru infertilitate din cauze hormonale. Vreau sa sesizam Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii. Fac eu sesizarea, dar am nevoie de numele cuiva din tzara.

Si va rog eu mult, ati scris sute de mesaje aici, scrieti unul si pe blog, e nevoie sa demonstram ca suntem multe: http://.infertilitatea-marturii-directe/

---------------------------
http://villaprovence.wordpress.com/english/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luca2008 spune:

Salut toate fetele.Lauraa , si eu am fost diagnosticata in urma analizelor premergatoare FIV, cu tiroida autoimuna. Ieri am fost la
endocrinolog si mi-a prescris tratament cu euthyrox pe
care sincer am indoieli daca sa-l iau sau nu .Dr. mi-a spus
clar ca odata inceput acest tratament , va trebui sa-l iau toata viata.Ca daca nu ma pregateam de FIV unde trebuie sa am un tsh in
jur de 1 (eu avand 3) nu mi-ar fi recomandat acest trat.
In afara de asta mi-a spus ca prolactina un pic marita poate fi din cauza tiroidei si ca de aceea trebuie sa o reglez intai pe ea .
Crede-ma ca nu stiu ce sa fac , dar ma gandesc intai sa vorbesc cu
dr. ginec. care imi face FIV. .......sa mai cer parerea unui endocrinolog?!? nici nu stiu ....Kora cuvintele sunt de prisos.Nusy stai linistita.
Tin pumnii starnsi fetelor care sunt in focuri , sa auzim numai de II.
burticileIulia”Construieste-ti in minte o imagine a reusitei tale. Pastreaza aceasta imagine cu tenacitate, nu ii permite sa dispara. Mintea ta va cauta modalitati de a dezvolta aceasta imagine ... Si nu-ti imagina nici un fel de obstacole.“Norman Vincent PealeDoamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Luca2008, si eu am trecut prin aceleasi faze cu tsh si euthyrox, desi nu am tiroidita, doar tsh peste 2. oricum, sunt putini medici endocrinologi care sa stie de legatura tsh si fiv in ro, asa ca esti norocoasa ca ai nimerit peste un astfel de medic.
Mie mi-au zis prima oara medicii din austria (ginecologii), la cele 2 clinici la care am fost. si pana la urma, am luat euthyrox (dupa niste "chinuri" cu mine insami) si acum tsh e 1 si macar stau linistita din acest punct de vedere, ca m-am tot gandit ca poate fiv 1 nu a reusit si din cauza asta.
stiu ca te condamna un pic la o perioada lunga de tratam odata ce incepi cu pastile. mie mi s-a zis ca va trebui sa iau pana nasc (sa dea domnul sa fie cat mai curand asta si mai ales sa am BB pe care sa-l nasc), iar dupa nastere, urmeaza sa se regandeasca abordarea. dar asa cum zicea cineva pe forum, e o afectiune care se trateaza destul de comod, trebuie doar sa iei pastiluta si sa-ti faci analize la intervale regulate, sa vezi cum evolueaza.
Riscurile legate de pr cu tiroida sunt maricele: de la a nu reusi sa ramai insarcinata, pana la a nu reusi sa tii sarcina sau sa apara pr la BB.
Te pup si succes in a gasi varianta buna pt tine!

still counting...

Mergi la inceput