Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (112)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Eu am o pofta ciudata si mi-e ca daca mananc o sa vrea si Saby sa incerce. Intrebare: ati dat ciorba de burta la copii?

Musso, mersi de raspuns, e vreo poza pe undeva? Vreau sa vad cum trebuie sa iasa.

Carla, s.9 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

carla,a pus oana poza,in cap. asta la inceput sau cap. trecut la sfarsit,nu stiu exact.am vrut sa scriu "praji oana".

Mergi la inceput

Mersi, o sa caut. I-am dat sa guste ciorba de burta, ca tragea de mine ca un catel parasit, i-a placut mult, dar era deja plina cu alte mancaruri si n-a vrut prea multa.

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

prajitura care am facut-o
http://www.flickr.com/photos/14066329@N04/?saved=1

Carla,uite aici daca se vede.
Prajitura e:Prajitura biscuti,banane si budinca de caramel.Scuze ca am uitat sa scriu.
Maine fac prajitura Miracol.O sa pun poze si reteta.

Oana,mami celor doi nazdravani: Iosua si Aaron.

www.flickr.com/photos/14066329@N04" target="_blank">poze noi

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Scuze de greseli.

Aaron a luat virusul de la Iosua,deci e jale,nu mai stiu ce sa ma fac,tusesc ca niste magari,le curg mucii si tot asa.

Oana,mami celor doi nazdravani: Iosua si Aaron.

www.flickr.com/photos/14066329@N04" target="_blank">poze noi

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput

Oana, sanatate multa la copii, cred ca e ingrozitor sa-i ai pe amandoi asa, multa putere.
Imi amintesc ca am vazut prajitura si mi-a placut mult, dar uite ca n-am facut legatura cu reteta, cred ca m-au derutat nucile de ornament, arata exceptional.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

oaana,sanatate puiutilor si rabdare,dar cred ca stii mai bine ca mine.

un week-end placut in continuare,noi plecam maine spre capitala,ne intoarcem luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Buna fetele!

Mie mi-a fost foarte rau astazi. Pe la 11 m-a luat o durere de rau cumplita, care a culminat cu varsaturi, tremuraturi. Eram singura acasa si am intrat in panica, daca nu se intorceau ai mei de la cumparaturi, cred ca sunam dupa ei. M-am odihnit si pe la 18 mi-am revenit nitel, dar tot turmentata sunt. Oricum, am reusit sa sperii pe toata lumea, inclusiv pe Ilinca, care a fost tare nedumerita vazandu-ma in pat. A plans rau, saraca. Nu intelegea de ce mama nu o ia in brate si nu se joaca cu ea.

Timi
, tu cum te simti? Cum ai mai stat cu durerile de cap?

Oana, sanatate multa baietilor!

Ce face Luna?

Dar Monica cand vine acasa?

Cris_m
zicea ceva de idei de cadouri de Creciun. Mi se pare laudabila initiativa. Nu incepe nimeni lista?

Lavi, tu ce faci si desfaci?

Sanatate va doresc, ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Aaaaaaaaaaaa, Alina.a, nu ai terminat cu examenul????????? Mi-e dor de voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

sal
scriu pe fuga, nu am citit aproape nimic din urma...
am venit azi acasa, asa ca suntem in formatie completa
asta va fi prima noapte cu amandoua
speram sa ne descurcam.
carla, merci ca ai anuntat pe aici. sarcina usoara
sarcini usoare, sanatate strumfilor raciti.

andreea a reactionat destul de bine la vederea surioarei, curioasa sa puna m ana pe ea, am vazut ca i0a fost dor de mama insa a reactionat f bine si fara mine, caci a stat doar cu pers cunoscute, sot, bunicii ei. DAr s-a bucurat cand m-a vazut mi-a sarit in brate

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si 39+ Ana Maria

Mergi la inceput