Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (112)
Raspunsuri - Pagina 8
musso17 spune:
neatza...si de la noi o cafea cu frisca,mi-a ramas de la o savarina si norcul meu,e naturel.
se cunoaste ca e week-end,dar lasa ca vine luni si se baga toate fetele la scris...sper ca toate...luna,ce faci?
aseara am iesit la ziua unei prietene,i-am gasit lu fii-miu bona,verisoara-mea,si s-a purtat exemplar,am stat linistita doua ore,am socializat si m-am simtit bine.
acu plecam la soacra.o zi buna.
mychydutza spune:
hellou........tocmai ce baui cafeaua, nu cu frishca asa ca boierii, ci cu lapte, asa ca la tzara.....
azi am gradinarit pe scara blocului, ca aveam niste floricici care nu prea aveau pamant. sunt obosita, dar multumita
. chiar simteam nevoia sa fac si altceva inafara de sters cacati parfumati![]()
cica vine iarna.........si n-am cu ce ma incalta ...trebuie sa plec la cumparaturi. si tare nu-mi place......
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!
CarlaV spune:
'Neata! Fii-mea danseaza pe Shakira de-i sar calcaiele. Eu nu beau cafea, dar dimineata am suportat dulciurile, am gasit niste Toblerone bomboane, 5 sortimente, impachetate individual, yummy...
Ieri la supermarket eram eu aplecata pe la niste rafturi, copilul in cos, si cand m-am ridicat era o domnisoara care-i infingea Sabinei in fata o ditamai tava cu prajituri de degustat. Copilul era in delir. I-am zis aleia ca n-are voie dulciuri si ea catre copil "cum, nu te lasa? chiar nu vrei? sunt tare bune"... I-am zis "asta e, parinti rai, nu dau dulciuri la copil"
. Evident, la urmatoarea tura prin magazin s-a intamplat fix la fel, cu aceeasi domnisoara, de data asta copilul incepand sa urle cand am plecat de acolo, asa ca a trebuit sa-i dau
.
Oana, am citit reteta pentru Musso si suna exceptional. Ce trebuie sa iasa in final, ca mi-a scapat titlul?
Carla,
s.9 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
mamii spune:
carla foarte tare!Eu am ramas perplexa cand in supermarket in coshuletz era un copil de 10 11 luni nu mai retin care manca un mosh craciun de ciocolata!!!Mama lui era tare incantata....Aici cel mai ''nasol''lucru care i s-a oferit lui alex au fost nishte piscoturi...
Asta pe langa soacramea care ii aduce buinci de ciocolata pentru copii ce-i drept ...dar ma sacrific intodeauna
sa le mananc
CarlaV spune:
| Citat: |
| dar ma sacrific intodeauna sa le mananc |

Eu am vazut tot asa, un copilas care abia statea in fund, poate sa fi avut 6 luni, care manca dintr-un croisant cu ciocolata. Maica-sa era tot asa, foarte mandra de el. Nu mai zic sa maica-sa avea 100+ kg... oare de ce?
Carla,
s.9 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07 "Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
mamii spune:
carla slava domnului ca am copil energic si un corp care si-a revenit la normal cu arderile ca altfel as fi facut intrecere la sumo...nu ma pot abtine de la dulciuri si mananc foarte multe zilnic 
CarlaV spune:
Mamii, asa eram si eu pana la greturile astea, dar stiu ca trec ele peste cel mult 2 luni, si atunci recuperez
.
Am tot uitat sa-i multumesc lui Timi ca m-a felicitat pentru bb2,
.
Carla,
s.9 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
mamii spune:
carla...las ca trec ele si o sa ai o minune de copil..se shtie
Si eu am suferit de greturi in primele 3 luni..nu puteam manca dekt portocale si mandarine..la 8 dimineata eram la metrou spre munca cu sacosha de mandarine/portocale si lumea se uita acrita la mine
.Slabisem 3 kile..si dupa aia...nu m-am mai oprit
musso17 spune:
carla,eu am numit prajitura,"parji oana"![]()
am revenit in cuib,am fost la soacra,care ma imbia sa-i dau lui fi-miu niste ardei cu poooorc...i-am explicat finut ca nu i-am dat si n-o sa incep de acum,asa ca s-a pus sa faca niste peste fiert...foarte bine.
ma duc sa culc una bucata copchil si una bucata mamica![]()