Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (112)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

gastii de Matei

Monica bun venit acasa! si sa fie de succes noua formula

Simo mami de Matei
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Saliu si haiditi la uo cafia! Dar sa nu ma bateti pe umar si sa-mi spuneti "Sanatate!", da?

Caferuta offf, bine ca ti-a trecut. Sper ca acum esti mai bine
Monica felicitari!!!! Cum a fost cu doua printese acasa?
Dana, Carla felicitari pt si sarcina usoara!
Oanelor ce gospodine sunteti voi Ieri am fost si eu gospodina, dar ajutata de sot. Am facut tort de clatite, nu am facut poze, si alaltaieri am facut papanasi, si fierti pt Lori si in tigaie pt noi. In rest, abia daca fac mancare, nu sta Lori asa mult fara sa ii dau atentie. Si faza comica e ca daca ma vede ca am vreo ocupatie vine la mine cu vreo carte, ceva. Daca stau si eu cu ea, incepe sa umble de colo-colo si nu ma mai baga in seama, asta pana ma apuc iar de ceva
De Craciun am hotarat sa fac ceva frumos pt copii si pt adulti... inca nu m-am gandit, dar tati sigur vrea un fular. Copiii vor primi botsei caldurosi In familionul nostru sunt deja 3 nepoti, apropiati ca varsta (s-au nascut la 2, respectiv la 4 luni diferenta). Vestea buna e ca vine si al patrulea, prin dec-ian, deci cadou mai frumos ca Mircea (asa il va chema) nu vom avea . Asa de mici sunt botoseii pregatiti pt el. Dar pofta pt bebe2 nu am, asta e clar.

Tzontzonica mea Lorina Maria (5 iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Lavi, multumesc.
Cafera, sper ca a fost doar de la stress/oboseala si nu se mai repeta.
Monica, bine ati revenit, multumesc pentru urari. Astept detalii despre nastere, stau ca pe ace .

Cadouri de Craciun... un brad mare, jucarii si hainute pentru copii, ca daca ei se bucura atunci ne bucuram si noi. Detalii nu stiu, as vrea sa fie ceva deosebit dar sunt in pana de idei. Oricum de cand am copil astept Craciunul cu mult mai multa nerabdare decat inainte.

Carla, s.9 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

http://www.flickr.com/photos/14066329@N04/?saved=1
Sper ca se vede clar,aparatul meu nu are o rezolutie buna.

Monica ,bine a-ti revenit acasa.Asteptam detalii,cand o sa ai timp.
Cafera si mi-e mi s-a mai intamplat.Cred ca e pe fond de oboseala si stres.

Oana,mami celor doi nazdravani: Iosua si Aaron.

www.flickr.com/photos/14066329@N04" target="_blank">poze noi

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Salut.

Felicitam si noi toti baieteii ce poarta numele Sf Apostol si Evanghelist Matei. . Sa fiti sanatosi si voiosi, sa cresteti mari si cuminti.

(si mie mi-e dor tare de alina.a)

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Paticut,nu ai mai intrat demult pe aici.S-au a-ti emigrat deja.
Dar tu ILY7,ne mai citesti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

ne mai tineti minte?N-am mai intrat de multisor pe la strumfi si vad ca n-ati pierdut vremea, asadar felicitari noilor gravidute si Monicai pt. nastere: sa fiti sanatosi si sa va bucurati de fete.In timp ce va scriu Sarah tocmai face o criza de plans din-nici-ea-nu-stie-care-motiv iar Ines se chinuie sa adoarma de mai bine de-o ora. In rest sunt bine amandoua, se iubesc mult si se joaca frumos impreuna, dimineata se iau in brate si se dragalesc: Ines merge la Sarah in pat, isi pune capul pe pieptul ei si-si suge degetele fericita in timp ce sora-sa o mangaie pe cap. Ieri am iesit putin cu ele si, la un moment dat, Ines era asa de obosita ca n-a mai realizat ce face asa incat s-a prins de picioarele primului domn care a trecut pe langa ea, a pus capul pe genunchiul lui, l-a strans bine si se pregatea de somnasa in picioare. Si ar mai fi multe de povestit...sa aveti o saptamana frumoasa!!!

Mergi la inceput

Valen,mai treci pe la noi si mai poveste-ne de fete.Ce frumos ca Sarah o mangaie pe Ines.
Si Iosua tocmai face o criza,nici el nu stie de ce.Sunt cam dese in ultima vreme si nici nu mai stiu cum sa reactionez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

simo, la multi ani pt SF.Matei! sa creasca mare si cuminte si sa o iubeasca pe mami!
cafera, sper ca esti bine acum. mie imi pare ca a fost o criza de fiere. sanatate iti doresc.
valen, ma bucur ca sunteti bine si ca ai mai trecut pe la noi. te asteptam mai des.
lori, ma bucur ca am mai auzit si despre voi........

andrei e mai bine, se pare ca am trecut peste raceala. inca nu l-am scos afara, dar la cat de frig a fost si la ce ceata era , nici daca era sanatos nu ma incumetam. noi de sarbatori, plecam la Vatra Dornei, la inceput doar eu cu andrei, pe 6 dec, si dupa aia o sa vina si sotzul. intentionez sa stau vreo 3 saptamani ca dupa aia incep serviciul si va fi mai greu cu plecarile. la cadouri nu m=am gandit. ......nici nu am cand sa alerg dupa ele, asa ca daca cineva vrea sa-mi faca un cadou, accept cu placere

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

salutare
am profitat de fapul ca am culcat fetele, si am apucat sa incarc cateva poze cu Ana Maria...
Le-am pus pe siteul Andreei, in curand va avea si Ana Maria siteul ei, ca pe urma sa nu existe discutii
Si la Andreea mai am atatea poze de pus..ca am tot facut intre timp, pe la tara, prin parc..
Poze cu Ana Maria gasiti www.andreeaioana.ro/thumbnails.php?album=27" target="_blank">aici

Acum am apucat sa citesc din urma,si va multumesc tuturor pt gandurile bune si pt felicitari!
Sarcini usoare, copii sanatosi, asta doresc tuturor
Am citit ce mancarici mai faceti copiilor, ma mai inspir si eu

Ne mai auzim, poate mai rar, din lipsa de timp, dar mai intru eu..

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si 39+ Ana Maria

Mergi la inceput