Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (112)
Raspunsuri - Pagina 11
Antoanela23 spune:
Buna seara,
Monica, felicitari, sa-ti traiasca Ana Maria, alaturi de surioara ei si de parinti. Sa fiti sanatosi cu totii si mereu fericiti. E tare scumpica in poze si atat de mica, Doamne ce dulce e.
Carla, felicitari pt bebe2, iti doresc sarcina usoara si copil sanatos.
Oana, multa sanatate baietilor.
In rest noi tot bolnavi, plimbam raceala in familie, nu se mai termina o data ca-mi vine sa ma sui pe pereti, sapt trecuta am fost eu, apoi Victor si de ieri face si Sonia febra iar Victor tuseste de rasuna tot cartierul.
Hai ca va las, noapte buna,
Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) si Victor (8 octombrie 2005)
Poze noi
Sonia la Un An!
cafera spune:
Monica, am vazut-o pe Ana Maria si tare mica mi s-a parut, dar la fel de frumoasa si delicata ca surioara cea mare. Trebuie sa remarc ca tu sclipesti de fericire. Imi place tare mult poza in care o ocrotesti pe micuta in timp ce i-o arati Andreei. Acomodare rapida si usoara acasa!
Anto, maiiiiiiiiii nu vreau sa mai aud de boala. SA_NA_TA_TE!
Oana, vad prajitura bine, dar poate ne dai si reteta. Ti-am admirat baietii. Cred ca sunt tare harnici.
Fetele dorm imbratisate
.
monicabo spune:
Mi-am schimbat si eu semnatura 
Anto, sanatate multa 
I-am dat pe papa Anei Maria, si acum ma culc si eu
Noapte buna
Monica cu
Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si
Ana Maria - 13 noiembrie 2008
xerxe2005 spune:
Buna dimineata!
Monica, m-am emotionat tare cand am vazut pozele voastre. Sa iti traiasca minunile!
Prietena mea, care are copil de varsta lui Razvan (si care nu e pe forum din cauza de lipsa de computer, dar care e la curent cu ce se discuta pe aici),m-a anuntat ieri ca e insarcinata in 3 saptamani. Ma bucur tare mult pentru ea, pentru ca stiu ca abia si-a convins sotul sa fie de acord cu primul copil, iar acum el a cerut sa mai faca un copilas, asa de tare ii place sa fie tatic si cel mai mult ma bucur pentru ca ii promisesem ca eu il voi boteza. Si eu imi doresc al doilea copilas, dar inca nu ma pot hotari.
Fetelor care sunteti insarcinate, va rog sa imi spuneti cam ce va cumparati sau ce aveti nevoie in perioada asta (ca eu am cam uitat), ca sa ii pot cumpara prietenei mele.
Mychydutza, cam ce o sa faceti atat timp la Vatra Dornei? Nu o sa va plictisiti? O sa stati la pensiune sau aveti rude pe acolo? Eu am fost acolo in februarie 2007, cand eram gravida cam in 3 luni, dar pentru ca era cam topita zapada, nu prea am avut ce face, decat plimbari lungi si mers cu telescaunul.
Baiatul meu toata ziua cere papa-papa. Mananca putintel, pleaca la joaca si in 2 ore cel mult iarasi striga dupa papa. Cine il aude zice ca il tin flamand. Daca vede la televizor ceva de mancare sau pe cineva mancand sau in casa pe cineva mancand sau daca ne aude pe vreunul rostind cuvantul magic papa, gata se starneste si cauta in disperare ceva de mancare. El misca continuu si nu sta locului si deci are arderi puternice, mie nu mi sa pare nici gras, nici slab, dar parca prea des cere papa. Sau mi se pare?
Razvan Gabriel
jadi spune:
Inca o data felicitari Monica, Ana Maria este atat de mica dar atat de perfecta!
O zi buna tuturor!
Deni &
Vlad & Tudor
mychydutza spune:
monik, sa-ti traiasca fetete si tie iti doresc putere sa te poti descurca cu amandoua....chiar, te ajuta cineva????????ma uitam la poze si mi-am dat seama(cam tarziu
), ca esti tare tanara.
o sa fitzi ca 3 surori.....
xerxe, eu sunt din vatra D. ma duc acasa, la mama........
abia astept sa ii inmanez nepotu sa ma pot linisti si eu putin.
ma simt ca naiba, sunt in perioada "aceea" si zici ca m-a calcat trenu.....

as vrea sa ma refugiez undeva si sa hibernez vreo 10 ore
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!
ghinetz spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mychydutza monik, sa-ti traiasca fetete si tie iti doresc putere sa te poti descurca cu amandoua....chiar, te ajuta cineva????????ma uitam la poze si mi-am dat seama(cam tarziu o sa fitzi ca 3 surori.....xerxe, eu sunt din vatra D. ma duc acasa, la mama........ abia astept sa ii inmanez nepotu sa ma pot linisti si eu putin. ma simt ca naiba, sunt in perioada "aceea" si zici ca m-a calcat trenu..... ![]() ![]() ![]() as vrea sa ma refugiez undeva si sa hibernez vreo 10 oredecat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori! ![]() |
Numa' 10???!!!
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
ghinetz spune:
Ana Maria bun venit acasa langa surioara ta si langa toti cei dragi. 
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
xerxe2005 spune:
Super 
| Citat: |
| citat din mesajul lui mychydutza abia astept sa ii inmanez nepotu sa ma pot linisti si eu putin. |
Razvan Gabriel