Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (112)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

Buna dimineata,

am lipsit si noi motivat, am fost in week-end la poiana brasov, vreme superba, ne-am plimbat, am facut plaja ... foarte frumos
la intoarcere, ce sa vezi? vesti bune ... bebelusi abia veniti pe lume, bebelusi pe cale de a veni pe lume .... felicitari mamicilor curajoase

acum stam in casa, pe motiv de ploaie, credeam ca scapam de vreme urata dar m-am inselat

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Monica,ce fetita scumpa ai tu acolo.

Mihaela,eu vreau macar o ora sa fiu singura.Si la baie am companie.Mi-am luat intr-o seara seminte si am mers la baie,sa stau si eu 5 minute singura.Ce crezi?in trei minute erau toit in baie.Aaron ma cauta pe mine,Iosua dupa Aaron si tati dupa ei ca sa nu-i lase la mine.Asa ca ma resemnez si-i cer lui Dumnezeu puteri noi si rabdare in fiecare zi.Acum tipa unul la altul,se cearta de la jucarii,vor sa stea pe acelasi fotoliu

Oana,mami celor doi nazdravani: Iosua si Aaron.

www.flickr.com/photos/14066329@N04" target="_blank">poze noi

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Neatza!
Monica este tare dulce Ana Maria, iar poza cu ele doua este . Ce sa mai zic de tine ca arati ca o pustoaica de 20 de ani cu 2 copilasi. Chiar ca zici ca sunteti surori. Felicitari pentru doua fetite tare reusite!

mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Carla felicitari pt bebe 2. Sa ai o sarcina usoara, multa sananatate, un bebe tot asa de reusit ca dulceata asta de fetita pe care o aveti si multa putere sa ii cresti
Monica bine ati venit acasa, adaptare usoara. Am vazut pozele cu Ana- Maria,e atat de mica si scumpa. Aveti o familie frumoása, sa fiti sanatosi si sa va bucurati unul de altul

stefania mamica Catarinei din 25 aug 2007
http://salexandre.wordpress.com/
http://www.flickr.com/photos/balexandre/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Oficial Aaron se cere la olita,numai pentru kk.Acu sa nu va ganditi ca l-am stresat cu olita,eu l-am asezat cand am vazut ca vrea sa faca si i-am spus mereu bravooo.Sa speram ca va continua asa.

Oana,mami celor doi nazdravani: Iosua si Aaron.

www.flickr.com/photos/14066329@N04" target="_blank">poze noi

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Sunt foarte nervoasa: nu gasesc cizme Ilincai. Am colindat toate magazinele si am gasit doar de la mar 22, iar ce am gasit mici, trebuia sa contorsionezi piciorul copilului sa intre. M-am saturat, mai ales ca am mai dus o pereche de cizme inapoi, cizma cu care m-am chinuit sa incalt copilul 3 zile. Noroc ca mi le-a primit. Nu de alta, dar nu costau decat 110 lei. Asa ca m-am ambitionat si mi-am incercat norocul pe net. Am gasit ceva de la melania, marimea 20. In 2-3 zile speram sa le avem si sa ne incapa. Daca nu.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

La multi ani pentru toti Mateii de ieri!

Simo te-am visat azi-noapte ca erai si tu . Oi fi eu vreo Mama Omida ?!

mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

Cafera te inteleg, nici eu nu am gasit cizmulite asa mici, am cautat la Sibiu si nu am gasit decat de la marimea 22 in sus, mi s-au parut prea mari, era ca "motanul incaltat" iar cele care erau marime mei mica nu erau imblanite
as lua si eu de pe net, dar parca nu m-as risca, daca nu-i intra piciorul

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Ioanaiub, ce sa zic...stiu ca melania are calapod bun. Te voi tine la curent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

cafera, nu te "inerva" ca face rau la ten. si nu*i pacat???????/. eu n-am avut probleme cu incaltarile, i-am gasit niste cizme imblanite, partial de piele, foarte dragute, la "numai pretul" de 30 ron.i le-am luat mai mari, ca sa fiu sigura ca intra si soseta groasa. eu am asa un stress sa nu-i cumpar incaltari mici sa-l stranga. ca el nu stie sa zica.....saracu!

oaana, nici eu n-am liniste nici la buda cand ma duc, e acolo calare pe mine sa nu piarda actiunea. sotzu se refugiaza seara cu laptotu in wc, si abia trag de el sa iasa de acolo.sincer, va admir, mamici de 2 copii. poate sunt io mai comoda, da nu ma vad descurcandu-ma cu 2.......sau poate la nevoie, ce as face?????????

ieri am avut o bebelusa in vizita. la un moment dat i-au sarit ciorapii si andrei umbla dupa ea sa i-i puna la loc. daca a vazut ca nu sta, a apucat*o barbateste de un picior si vroia musai s-o incalte. poza

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!

Mergi la inceput