Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (112)
Raspunsuri - Pagina 13
paticut spune:
Buna ziua dragele mele: mamici, mamici gravidute, strumfi de 1 an si mai nou strumfi mici, mici,
iata ca ma invrednicesc si eu dupa cam mult timp sa va scriu cateva randuri, de citit zilnic dar nu ajung si sa va scriu.
in primul rand felicitari Monica pentru frumusetea de fata ce ai adus-o pe lume. Sa fie sanatoasa si voi toti sa fiti fericiti. radiezi numai fericire in pozele postate! 
in al doilea rand vreau sa felicit noile viitoare mamici: din nou Timi, ddanagh, carlav, AndreeaC sa aveti sarcini usoare, si copii sanatosi.
multumesc Oanaa ca ai intrebat de mine. da suntem pe aici, veseli, zglobii, dar nu prea vorbim..cateva cuvinte si alea numai cand vrea el. nu am racit, suntem sanatosi tun, multumim lui Dzeu, nu am facut ror si nici priorix, ci doar antirujeolic facut de Cantacuzino-ul noastru. 
vreau sa va multumesc pentru minunatele melodii pe care le-am tot ascultat pe aici, de bucatarit eu mis- vrednica si descurcareata numai la mancarici nu la dulciuri. acolo sunt afon! asta e. mai nou suntem la cura de slabire ca nu mai tine.. arat ca un purcel. (poze noi cu noi la semnatura). de oboseala de care vorbeati sunt in constiinta de cauza si eu. dupa servici ajung acasa unde monotonia gesturilor ma omoara si pe mine, si chiar am ras cand a povestit oanaa de "momentul baie singur", asa mi se intampla si mie... toti in baie dupa mine. asta e, noi sa fim sanatosi.
Ati deschis subiect de cadouri de craciun...pai daca ne ajuta cel de sus, vom finaliza de construit living-ul si vom avea un brad mare, voi canta la pian colinde lui Mironu' si poate.. daca am fost cuminti o masinuta in miniatura pentru Miron si poate una adevarata pentru mami si tati!!![]()
gata ca nu ma mai opresc.
sanatate multa lui Anto si implicit Soniei si lui Victor, sanatate multa lui AAron si Iosua de oanaa. mi-e dor de-o intalneala cu multe din voi....nu pot sa va numesc ca as umple pagina singura....
toate cele bune tuturor si strumfilor mici si bolnaviori.
paticut fericita mamica de baiat voinic si dulce - www.flickr.com/photos/bogaci_miron/" target="_blank">Miron Petru
paticut spune:
am uitat:
cafera.. intra te rog la quelle pe site si vezi ca au acolo tot felul de cizmulite, bocancei, etc. marimile sunt ok. eu am comandat marimea 21 pentru Miron si au sosit in 10 zile. sunt chiar de calitate si foarte dragute. sunt extrem de multumita.
si inca ceva am uitat: la multi ani pentru toti Mateii de ieri!
paticut fericita mamica de baiat voinic si dulce - www.flickr.com/photos/bogaci_miron/" target="_blank">Miron Petru
oaana spune:
Cafera,am si eu pt Iosua incaltaminte de la Melania,si sunt foarte mutumita si am vazut si eu cizmulitzele pt fetite de pe site,sunt super.
Paticut,spune-mi te rog,ai gasit sa cumperi antirujeolic de Cantacuzino?,vreau sa-i fac si eu lui Aaron cand ii trece raceala,dar nu am gasit in oras.Poate doar sa caut pe net?
Oana,mami celor doi nazdravani:
Iosua si
Aaron.
www.flickr.com/photos/14066329@N04" target="_blank">poze noi
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
CarlaV spune:
Anto, Stefania, Paticut, va multumesc mult de tot pentru urari.
Pati, ma bucur ca ai pus poze, mi-era tare dor de Miron, sper sa il vad si in realitate in curand, copiii astia au un farmec aparte cand interactioneaza. Aseara am fost in parc cu un baietel cu 2 luni mai mare ca Saby, care musca din pufuleti si apoi ii dadea si ei in gurita... si fii-mea manca! Sunt tare dulci, si ea cu Miron s-au inteles bine, acum cred ca ar fi si mai bine, ca sunt mai mari.
Xerxe, eu nu prea mai cumpar nimic, doar mandarine, merdenele si benzina, asta din cauza greturilor. Benzina n-o beau
. Nu stiu ce i-ar trebui prietenei tale, depinde de cum se simte, daca are pofte... banuiesc ca fructele si muraturile ar fi binevenite oricand.
Carla,
s.9 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
fianna spune:
Dar pe noi ne mai tineti minte? 
Vad ca s-au intamplat muuuulte de cand nu am mai intrat! Felicitari noilor gravidute! Sarcini usare si frumoase!
Monicaaaaaaaaaaaaaaaa, tu esti aia in poza cu Ana Maria? Sau sora ta cea mica mica? FELICITARI mamico!

Noi am trecut printr-o raceala, urmata de o bronsita, urmata iar de un rosu in gat si acum de o spuzeala, ca sa zic asa. Adica are niste pete roze pe corp si pe fata. Am crezut ca-i roseola dar aseara ne-am dus la Grigore Alexandrescu si au zis ca nu-i nimic infectios ci probabil o reactie alergica.
Alfet puiul mic ma uimeste de la o zi la alta, are o personalitate foarte puternica, e foarte hotarat dar n-are pic de rabdare. Daca nu-i iese ceva din prima se enerveaza imediat, in loc sa persevereze. Cand are chef de san ma ia de mana si ma duce in dormitor si se suie in pat si pune capul pe perna. Nu e neaparat de somn ci doar de dragoste de tzatza dar eu ma topesc imediat. Ma mai sperie noapte uneori ca se da singur jos din pat. Aseara mi-a sarit inima din piept. Eram la baie, tocmai ma spalasem pe dinti, liniste in casa( 12 noaptea) si dintrodata aud tactactactactactac uaaaaaaaaaaaaaaaaa foarte foarte aproape. Cred ca tremuram ca naiba cand l-am luat in brate si ne-am intors in pat, atat de tare m-am speriat.Asa ca acum inchid usa la dormitor noaptea dupa ce ma culc si eu.
Vad ca si voi aveti probleme cu incaltarile. Chiar saptamana trecuta ma intrebau niste mamici expate de unde cumpar si n-am stiut ce sa le zic. Vreau sa ma duc azi pana la Chicco sa vad ce au, daca nu din strainatate. Am o prietena cu un business super mai ales pentru mamici fara timp de petrecut prin magazine, uitati aici despre ce e vorba. Daca vreti mai multe detalii le dau pe pm sa nu fie reclama chiar atat de evidenta ![]()
Inca o intrebare: mai e cineva care inca nu a facut vaccinul de 1 an? Sper sa apuc sa-l fac saptamana asta!
Fug la gaza dar revin si sper sa vin si eu cu o veste( nu, nu sunt gravida inca, e altfel de veste)
fianna
cu printisorul Matei
Despre Minunea mea mica
cafera spune:
Fianna, nici noi nu suntem vaccinate de un an. Nu stiu daca stii, dar si Ilinca a facut o alergie urata. Ror-ul nu ni-l mai face sigur. Nu stiu daca vaccinul de un an?
Pe mine ma intereseaza chestia aia draguta, astept detalii pe PM.
ioanaiub spune:
nici noi nu am facut vaccinul de 1 an, eu vrerau sa-i fac Marei Pentaxim si medicul de familie m-a sunat sapt. trecuta ca l-a primit, asa ca ne asteapta saptamana asta, sper sa nu aduca David vreo raceala de la gradinita ![]()
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
musso17 spune:
buna seara.
monica,sa-ti traiasca minunea si sa fie sanatoasa.
fianna,vreau si eu detalii despre site.multumesc
mychydutza spune:
Paticut, cat poate sa fie de simpatic in cojocelul ala.........
am si eu o intrebare pt bucatarese si nu numai:cum faceti papanasii pt copii? adik aia fierti?
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!