Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (112)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Fianna, astept si eu vestea . Pupici pentru tine si Matei.

Eu i-am luat incaltari de iarna cand am venit de la mare, la sfarsitul lunii septembrie, i-am luat cu 1-2 numere mai mari dar acum sunt fixe. Eu am o boala cu incaltamintea de piele, asa ca numai d'alea i-am luat, niste ghetute de toamna cu piele si pe interior (alb cu turcoaz), niste ghetute de iarna cu blana pe interior (alb cu rosu), niste ghetute de iarna din piele intoarsa bej cu blanita si niste cizmulite rosii cu blanita gri inchis. Toate astea erau la Cora si erau atat de dragalase incat le-am luat pe toate, numerele 20-21. Nu mai zic ca fata deja isi alesese niste ghetute si nu s-a dezlipit de ele .

Carla, s.9 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fianna spune:

Musso, n-ai pm activat

fianna cu printisorul Matei

Despre Minunea mea mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

fianna te asteptam cu vestile.

Incaltari de iarna i-am luat imblanite, roz si tare dragute, din Obor. Imi par putin cam maricele, dar cu sosete groase o sa fie numai bune. Deni a fost incantata de ele cand le-a vazut, dar cand le-a incaltat prima oara era ca Motanul Incaltat...ii era frica sa mearga cu ele, nu stia cum sa paseasca cu ele. S-a obisnuit pana la urma.

mychy nu iti zic de papanasi ca la mine au iesit niste chestii de aruncat dupa caini cu ele atunci cand am incercat sa fac.

mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fianna spune:

Mychy, la mine mama face papanasii fierti. Parca pune ou, branza si faina, s-ar putea sa-mi scape alt ingredient. Ii face rotunzi si inainte sa-i puna in apa care clocoteste ii aplatizeaza. Ies buni, mai ales daca nu exagerezi cu faina,odata a pus mai multa si erau cam tari.

Uite, acum ma gandesc daca n-ar fi o idee buna si pun si ceva scortisoara odata cu faina, o sa incerc data viitoare

fianna cu printisorul Matei

Despre Minunea mea mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Buna!

Paticut, am admirat minune de baiat: harnic, galant si minunat.

Mihaela, vad ca l-ai directionat bine pe junior. Imi place cum o face pe printul si incearca s-o convinga pe Cenusareasa.

Oana, bravoooooooo pt olita.

Ce face Nonna? O fi cu grvaaaaaaaa?????? Nonnaaaaaaaaaaaaaa!

Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

neatza.
fetelor,spuneti-mi cum se activeaza pm-ul asta.multumesc
eu sunt cu multa treaba,intru doar sa va citesc,sper sa termin repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Buna dimineata!
Monica felicitari pt mica printesa. Sunteti o familie foarte frumoasa si cum remarcau si fetele tu esti foarte tanara si radiezi de fericire.
Carla felicitari pentru sarcina! Sper sa treca repede periada cu greturi. Dupa ce iti ti puiul in brate o sa uiti cat ti-a fost de rau si lasi o portita deschisa si pt bb 3. Dupa prima mea sarcina toti au fost convinsi ca nu mai fac nici un copil (mi-a fost rau toata sarcina).
Paticut m-ai dat gata cu cojocelul. Pup dulce purtatorul.
Nici noi nu am facut vaccinul.
Cizmulite Andra a primit de la o prietena din piele rosii, le-a luat din Buc (imi plac tare mult) si mai are bocancei maro (tot piele). Andra poarta marimea 18 si e destul de greu sa ii gasesc asa de mici.

salvati-i inima lui Robert

Nico, mami de Andra si Alex
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Buna dimineata.
Eu sunt cam deprimata....
Fiannna,ma intereseaza si pe mine site-ul te rog.Merci.

Oana,mami celor doi nazdravani: Iosua si Aaron.

www.flickr.com/photos/14066329@N04" target="_blank">poze noi

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Olariooooooooooooooooooooooooooooooo....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns housepocket480 spune:

Buna mamicilor
Dupa o absenta indelungata......iata-ma pe forum.
Am admirat puiutii vostri ........sunt asa dulci..
Paticut...ai o scumpete de baiat..si ajuta la mecanica masinii!

Eu am inceput oficial serviciul si Matei este cu mama soacra...om vedea cum se descurca...

Nu stiu daca s/a dicutat acest subiect, dar vreau sa ii cumpar o saniuta lui Matei si nu stiu ce caracteristici trebuie sa aiba...Sa fie din lemn, sa fie din plastic gen bob, sa aiba spatar...habar nu am...Voi ce credeti, ma puteti sfatui? vreau sa merg si la Baby expo si vreau sa vad ce au...

Felicitari gravidutelor si le doresc din suflet sarcini usoare si liniste sufleteasca sa poata sa se descurce si cu bebeii si cu sarcinile.
Va pupicim

35+

Mergi la inceput