Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (112)
Raspunsuri - Pagina 15
CarlaV spune:
Nico, multumesc pentru incurajari, daca eram mai tanara... poate! Asa, am indoieli ca as fi lasat portita pentru bb3 si daca mi-era foarte bine mereu.
Cu cine seamana Andra asa delicata si cu piciorusul finut?
Carla,
s.9 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
housepocket480 spune:
M/am intors.. Nu stiu cum sa sterg semnatura de graviduta...a ramas decand eram insarcinata cu Matei si nu stiu s-o sterg...Ma ajutati?
35+
nma spune:
Carla nici eu nu mai sunt foarte tanara dar nu se stie nicodata ce ne rezerva viitorul. In principiu nici la noi nu va veni bb3.
Andra cand era bb semana cu soacra, acum multi spun ca seamana foarte tare cu Alex si cu mama mea.
Housepocket ca sa modifici semnatura mergi la profil personal, editeaza profil personal, apoi in aprtea de jos a paginii la Optiuni Profil. Sper ca ai inteles ceva si te descurci.
Ma bucur ca ai revenit pe forum. De saniuta nu stiu ce sa spun. eu astept zapada. Orasul nostru e destul de protejat de munti si noi nu prea avem parte de omat.
Nico, mami de Andra si Alex
poze
Luna1 spune:
Mamaaaa da' cat mai scrieti!![]()
Citesc din urma si am intrat sa zic si eu repede doua vorbe:
Felicitari Monica pentru o Ana-Maria santoasa si Felicitari Carla pentru burtica Sa fie bebeii sanatosi alaturi de surioarele mai mari.
Am vazut poze cu mancarica, discutii de mancarica in concluzie m-am dus si mi-am facut un sandvis.![]()
Mychydutza am vrut sa-mi iau si eu receiver de posturi romanesti dar cand am vazut la o rpietena ce dezbracate sunt toate peste tot am renuntat, nu de alta dar s oripileaza sotu' si fuge in Romania sa-si ia alta nevasta mai mistoaca.
Acum serios aici nu vezi asa ceva.
Am vazut si o Ioana frumoasa di pozici realizate de un tatic pasionat zic eu mai repede de printesa dar si de fotografie.
Revin ca mai citesc.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
Luna1 spune:
Meeey nu pot edita mesajul de mai sus, Carla si Monicva intelegi voi ce am vrut sa zic, felicitari Monicai pentru nastere si Carlei pentru burtica!
Sunt cam ametita.
mychydutza spune:
oaana, se pare ca suntem pe aceiasi lungime de unda cu depresia. nush' ce naiba m-a apucat, zici ca mi s-au scufundat toate corabiile..........
luna, receiver pt posturile romanesti??????doamne fereste. eu cred ca daca sotu le vede sigur se oripileaza si se reorienteaza spre partea masculina.........decat sa dai banii pe receiver mai bine ia-ti ........niste jucarii erotice!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
fiana, mercic de reteta. poate ma risc..........
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!
mychydutza spune:
Fianna, erai datoare cu o veste..........
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!
cafera spune:
Luna, televizorul, ca televizorul in romanica, dar nu mai pui ca au luat-o razna rau femeile nemediatizate. Ce zici sa inviti un barbat insurat la restaurant si sa platesti si consumatia? 

Multumesc mamei pentru:
-ca sunt atat de draguta sa ma invite barbatii pe mine nu eu pe ei;
- ca sunt asa de finuta sa-mi vad limita si sa o impun celorlalti;
-ca sunt asa de desteapta sa-mi merit statul pe care il am, de mama si sotie.
Nu stiu cum de or putea sa se puna pe tava in halul asta. Le mai trebuie un cartonas sa scrie: serviti. Maiiiiiiii, sincer, cred ca se rastoarna omenirea cu c...in sus.
Pai, fetelor, barbatul nu mai trebuie sa faca nici un efort: sa cucereasca, sa aduca bani, sa-si mentina o femeie langa el. Acu, cu e ce pe piata din romanica, sta si e servit
.
Scuze!
Luna1 spune:
Hai ca am editat.
Dana nu nu mai lucrez, si acum am o dilema, dupa Craciun o sa-mi caut ceva nou, dilema e sa incep full time sau sa o mai tin asa part time? Ca o am si pe mama la mine, as putea incepe full time dar ma doare sufletul nu stiu cum sa zic. Oi vedea eu.
Legat de melodie eu cu sotul glumim ca ar fi...Dragostea din Tei a lui Ozone ca atunci cand ne-am cunoscut era mare hit si pe unde ne opream sa bem o cafea hop si ei cu numa numa cum zice sotul.
Binenteles ca nu e asta dar nu avem nimic ca o melodie ci il avem pe James Blunt si toate hit-urile lui ca melodii de suflet.
Timi te referi la Johnathan Ross? Si eu il iubesc!
Fetele cum zice Timi aici emisiunile au o tenta mai educativa si se fac multe emisiuni informative, documentare, aseara am urmarit cum e perceputa saracia in Anglia, cum influenteaza aspectele saraciei copilul. Apropos Timi ai vazut cazul Baby P? Eu de o saptamana nu ma opresc din plans, visez cazul sincer m-a influentat enorm si am devenit putin depresiva si vad lumea numai cu rele de atunci. De aia nu am mai trecut pe aici... In fine, eu cu ale mele.
Cadouri de Craciu eu am deja debaraua plina. Adelise va primi o masinuta din aceea de calarit cu tot felul de sunete, un tren dintr-o emisiune la care mai arunca ochii din cand in cand, si o roaba mare cu lego pt varsta ei. Cosmin doua seturi Lego imense si un submarin cu telecomanda, bine eu le-am organizat si pe bunici, i-au luat fiecare lui Lis cate o jucarie dintr-un set numit Happyland, lui Cosmin chitara si mama ii va da bani ca sa vrea el sa-si aleaga ceva de la reduceri. In rest avem alte doua fetite de o seama cu Lis le-am cumaparat deja cadourile ce sa zic, numai bradul il mai astept.
Craciunul il vom face acasa cu toata familia, e si mama aici, frate-miu, sotia, nepoata plus socrii deci o sa muncesc ca sclavul insa imi place familionul mare.
Monica ce comoara frumusica ai tu acolo, de fapt doua comori. Iar tu pari de vreo 16 ani asa. Asteptam povestea nasterii.
Caferuta eu i-am luat lui Lis doua perechide cizme amandoua din piele doar partea de jos si incepand de la glezna in sus piele intoarsa. Asta pentru ca si cele mai scumpe erau prea rigide si nu putea merge.
Sanatate strumfilor bolnaviori.
La multi ani Mateilor!
Fianna cand mai vii pe aici? Va asteptam si asteptam si vestea cea buna. 
Ooana iti raspund la PM azi sper. Trebuie sa ma gandesc ce si cum.
Va pup fetelor.