Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (112)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Gogo a mea doarme de 3 ore.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns housepocket480 spune:

nma, multumesc! Am reusit sa schimb semnatura asa cum mi-ai explicat tu.

Mama lui Matei Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Luna, m-am prins, multumesc .

Cafera, si a mea mai doarme ziua cate 3 ore. Nasol e noaptea, de regula doarme 10-12 ore, dar se culca pe la miezul noptii.
Aseara insa a adormit la 21 (nu dormise deloc peste zi) si mi s-a trezit la 5 dimineata vrand sa suga, apoi sa se joace, apoi iar sa suga, am reusit cu greu sa o mai culc pe la 8. Asa ca eu sunt cam zombi. Nu mi-era bine nici cu somnul complet, dar asa mi s-au inecat corabiile.

Carla, s.9 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

nu stie nimeni cum se activeaza pm-ul??!!
sa dau o cautare pe net

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

am reusit.
fianna,cand ai timp,scrie-mi detalii de site,am activat pm-ul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui musso17

am reusit.
fianna,cand ai timp,scrie-mi detalii de site,am activat pm-ul.

nu, nu l-ai activat
*in stanga ecranului e o lista , undeva jos e si optiunea"mesaje private" dedesubt e "scrie in blog". dai clik pe "mesaje private" si in fereastra care apare, dupa outbox, inbox, ai si "options". dai clik si trebuie sa bifezi pe "activeaza mesaje private". bafta...........cand e activat trebuie sa apara PM cu rosu

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

yelloo

fiana,paticut,housepocket bine ati revenit

Si eu am ochit cateva jucarii de craciun de saptamana viitoare mergem sa ne aprovizionam.Tati e f fericit caci e primul craciun ce il petrece cu fisu..Anu trecut eu eram in ro el in it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

va saluta cu drag petra-aylin!!!!!!!!!

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Luna da la Jonathan Ross ma refeream si gluma lui a fost o mare dezamagire pt mine.
Mmmmm mi s-a facut dor sa revad Fawlty Towers & Black Books , cred ca ma voi delecta cu cate un episod, doua , trei in serile cand e sotul la sc
Stiu cazul bebe P dar nu am vrut sa vad/citesc prea mult pt ca e infiorator de trist ce se poate intampla chiar si in vest cu dufletele nevinovate.

La Sophie ii ies 4 premolari nu 2 cum credeam eu asa ca nu ma mir ca are zile cand vrea doar in brate sau e mai maraita. Saptamana trecuta a fost racita, am luat si eu raceala si cred ca va imaginati ce fain a fost vineri cu mine gravida si bolnaca si o copiluta la care ii dau dintisorii si era si ea racita. Imi venea sa ma arunc pe geam. Acum ma bucur ca ea e mai bine, e asa de dragastoasa in ultimele zile de ma topesc nici nu mai conteaza ca sunt absolut extenuata de raceala, dureri de cap si nesomn.

Pt ca mi-e tot mai greu sa o pun in pat, eu fiind scunda si cu burta mare iar patul ei inalt, i-am cumparat o chestie din aia de protectie pt pat care se rabateaza. Duminica a montat-o sotul si zau daca am vazut-o pe fiica-mea sa se bucure de ceva mai tare decat de faptul ca poate sa urce si sa coboare singurica din patul ei. Uneori ma sperie cata independenta vrea deja.

Cafera mai am dureri de cap dar nu asa de puternice, desi cred ca acum se datoreaza mai mult racelii si oboselii.

Paticutz ti-am admirat dagalasul de osan

Fianna chiar ma intrebam pe unde mai umblati, ma bucur sa va citesc.

Noi tot n-am gasit cizme pt fata, de fapt cred ca v-am zis ca am avut o tentatica sa-i iau unele un pic mai mari si n-a vrut nici sa-si indrepte picioarele. Am vazut sambata unele dragalase si pe marimea ei cred doar ca aveau un pret de sa lesini €65 Deocamdata la noi nu-i foarte frig asa ca mai purtam pantofi si i-am luat jabiere (sa nu fie cu gleznele dezgolite in carucior) cu care arata super-cool. Sper sa o prind in toane mai bune si sa accepte sa incerce niste cizmulite ca sa ma conving ca poate umbla cu ele.

No hai ca nu mai gat de scris....

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

I-am luat la Sophie niste jucarii de Mosi dar nu ceva exagerat mai ales ca ea se joaca cu mai multa placere cu cablurile si cutiile goale. Fiind inca micuta anul asta salvez banii pt reducerile de dupa cand ii fac stocul de haine. Chiar ii ziceam sotului ca mai bine i-am lua niste cabluri, cutii de caron goale, sticle de plastic, un CD cu Metallica si unul cu AC/DC si ar fi in extaz o luna, asa cu jucariile in 5 minute va scormoni iar prin dulap dupa ceva interesant de ros, tarait....
Soph rastorna cu placere jucariile pe care le are dupa care umbla prin ele cu picioarele ca prin frunze de le imprastie bine, bine prin toata casa dupa care incepe sa scoata cablurile de la laptop sau cauta dupa recipientele ce le am pt mancarica ei.

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe

Mergi la inceput