Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (112)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

mychy,multumesc,intrasem la mesaje private,ma logasem,dar doar atat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui musso17

mychy,multumesc,intrasem la mesaje private,ma logasem,dar doar atat.

.bine ca ti-a iesit!!!!!!!!!

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Bun... dar cum se face sa nu mai primesti PM? Ca nu gasesc optiune de dezactivare si adminii n-au raspuns la asta.

Carla, s.9 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

pai la fel........"mesaje private"---"options"--"dezactivraza mesaje private"

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Buna dimineata!

Salutare, salutare!

Sanatate la tot poporul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

buna dimineata

e gata cafeluta

Mychy mi-ai facut pofta cu papanasii. Am cautat reteta in cartea de bucate, aveam una intr-o revista pentru copii dar nu am mai gasit-o. Aseara m-am "invrednicit" sa fac pentru copii si i-am cam adunat cu lingura din oala, ca s-au desfacut toti ... dar au avut succes, citat din David: "mama, ce mancaruri bune ne faci" ... asa zice el de fiecare data, dar de mancat nu mananca

o sa incerc azi niste clatite cu branza de vaci, am o reteta delicioasa, poate vor avea mai mult succes

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Buna dimineata!
Lui Razvan i-au iesit la un an primii dinti si in 2-3 sapatamani i-au iesit 4 sus si 2 jos. Si de atunci, trei luni pauza, adica nu i-a mai iesit nici un dintisor, nicidecum maseluta.
Suntem cei mai saracuti la capitolul asta?
Mai nou a inceput sa danseze. Cand aude o melodie, ridica manutele in sus si se balanseaza stanga - dreapta, uneori se si invarte si ne cheama si pe noi sa dansam cu el. Tare ma bucur, mi se paruse ciudat pana acum si credeam ca nu ii place muzica, dar uite ca m-am inselat. Ii place in mod special melodia N.o.h.a. - Tu cafe'.

Razvan Gabriel

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui xerxe2005
Ii place in mod special melodia N.o.h.a. - Tu cafe'.

Razvan Gabriel

Wawwwwwwwwwww, pai e cineva caruia sa nu-i placa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_m spune:

neatza si de la noi

va lasa omul in bucatarie si tot acolo va gasestemmmm papanasi... suna bine, ia sa experimentam si noi ca n-am mai facut de ceva vreme(de cand era andrei mic);mie personal imi plac cei de la restaurant,rumeniti,cu smantana si dulceata dar merg si astia homemade

luna,cafera

de luna stiam ca sta bine la capitolul cadouri, noi te invidiem pentru "oportunitatile" de acolo...

deocamdata ma uit pe site-uri cu jucarii, ca de mers la magazin nu prea am timp, cum se termina programul ma duc repede acasa ca ma asteapta bona cu interes

ioanei cred ca o sa-i iau carucior si papusa,poate, poate s-o juca cu ele, pentru ca acum pasiunea ei cea mare este sa se ingroape si sa scotoceasca prin jucariile lui andrei (masinute,testoase,transformersi,lego etc...deh, de-astea de baieti de care tot cumparam de vreo 9 ani)

lui andrei...habar n-am iar tatalui copiilor nici atat, dar mai am putin timp si poate ma mai inspir de la voi

ioana a facut febra aseara, fara manifestari deosebite, parca era putin nervoasa; sa fie de la dinti? mai are un colt de masea de iesit si caninii par umflati, uf sa-i iasa odata dintii astia sa putem taia posibila cauza a tuturor relelor de pe lista

o zi buna va doresc

cris_m

mami de ioana (16.08.2007) si Andrei(30.10.1999)

Mergi la inceput

Aseara am primit vizita a doua familii din grupul nostru. Ca si noi, au un bebe mic si un copil mare. Nu va spun ce conflict intre generatii s-a iscat. Noi, adultii, nu am mai suportat si noroc ca cineva a venit cu ideea, iar taticii au plecat cu copiii mari la pizza. Sa fi vazut ce triumf pe pustoaica mea cea mica si ce-si ducea prietenii de joaca numai in camera sorei ei mai mari. Daca ar fi stiut Alexia...
Eu am barfit cu fetele si parca m-am descretit un pic, ca la asa vreme incepusem sa ma mohorasc cu totul.

Aaaaaaa si uitasem: m-am cadorisit cu o geanta superdraguta. Din piele care pare invechita, maro-tabac. Acu astept sa ies sa plimb geanta.

Mergi la inceput