Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (112)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Neata ,

Multumim de Ioana.
Lunaieri am citit si eu despre cazul micutului P. M-am cutremurat. Eu as spanzura-o pe mama lui.
Catarina a avut o infectie virala la stomac. A avut diaree saracuta 4-5 zile acum e mai bine. E o smecheroasa. Si ei ii plac cablurile, laptopurile, sa rastoarne jucariile din cutie si sa se bage ea in cutie.
Mai nou trece printr-o faza in care simte nevoia sa se catere peste tot pune o carte jos si dupa aia sare pe ea.
Va dorim o zi buna la toate

stefania mamica Catarinei din 25 aug 2007
http://salexandre.wordpress.com/
http://www.flickr.com/photos/balexandre/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Ptiu, ptiu, Stefania, ce fata frumoasa ai...si ce castellllllllllll...

Mergi la inceput

Mutumim Cafera.
castelul e refugiul ei, nu intram niciodata cand ea este acolo. Se ascunde de noi cand o fugarim prin casa sau cand trebuie sa ii schimb scutecul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

neatza!

Cafera, sa-ti stapanesti sanatoasa geanta......nu*i faci o poza??????
Stefania, chiar ca e super cool castelu ala..-......
Xerxe, lui andrei i-au iesit primii dinti la 8-9 luni. pe la un an avea 4 sus si 4 jos. de atunci pana acu nici unu, si dintr-o data 2 masele si un canin, care e "pe vine"! cred ca fiecare in ritmu lui.
Ioanaiub, imi pare rau de papanasii tai. clatitele cu branza sunt dementiale. tare as manca, da sa nu le fac eu

lui andrei i-a trecut raceala si ca atare ieri am iesit afara. tare i-a mai placut.......pacat ca nu avem un parculete prin apropiere.

de Karligutza stie cineve ceva?e ok????????

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Buna.

Am si eu o intrebare (sau daca vreti, fie tema de discutie pentru azi):

cum va petreceti voi timpul, asa, pentru voi? Ce faceti in decursul unei zile pentru voi, pentru sufletul vostru?

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

Sonia are nevoie urgenta de noi

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

Oana, ca raspuns la tema zilei:

timp pentru mine, mai putin dar consider ca tot pentru mine e plimbarea de dimineata cu copiii, apoi la pranz, cand dorm ei, daca nu trebuie sa fac mancare sau alte treburi gospodaresti, mai "navighez" pe net, mai rasfoiesc o carte
seara, dupa ce dorm copiii (asta se intampla devreme, pe la 20,30) am timp sa ma mai uit la televizor, sau ma pun in pat si citesc o carte
in week-end-uri mai iesim cu copiii, chiar week-endul trecut am fost la poiana brasov, ne mai vizitam prietenii, mai facem o "sezatoare"
tot pentru mine, sa mai ies din rutina, am intrat intr-o echipa de distribuitori de produse naturiste, ne intalnim din cand in cand la o "sedinta de lucru"
cam astea ar fi, nu prea multe ... din cand in cand o chem pe soacra-mea sa stea cu Mara si mai dau o fuga in oras sau la cosmetica sau la coafor
poate cand ma voi intoarce la serviciu o sa am si eu o "viata sociala" mai activa, sper

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Ca sa raspund Oanei, de dimineata, cum ajung la serviciu, ies la cafea sau moccacino cu colega de la serviciu, mai barfim una - alta. Apoi intru pe internet, pe forum, pe mail si abia apoi ma apuc de treburi.
Cand ajung acasa, mananc si daca puiul e obosit dormim impreuna, daca e fresh, iesim la magazin (la supermarketul nostru din comuna) sau mergem la casa noastra in constructie. Apoi fac de mancare pentru a doua zi. Cand vine tata ne uitam la un film adus de pe torrent, apoi pe la 21-21.30 ne retragem in camera noastra.
Intre toate momentele astea, eu si cu Razvan ne pupacim, smotocim si dragalim cat putem. De fapt, sta lipit de mine ca timbrul de scrisoare.
Cam asta e la mine o zi de lucru din saptamana.
In weekend fac curatenie in casa si alte treburi domestice, iesim cu siguranta la plimbare si daca e posibil facem vreo vizita sau primim musafiri.
In fiecare moment caut sa gasesc ceva bucurie si recunostiinta.

Mi-as dori o multime de lucruri sa fac pentru mine, dar deocamdata, pana mai creste Razvan, sunt a lui cat pot de mult. Norocul meu e ca baietelul e iubaret tare si ne simtim bine impreuna si nu ne plictisim.

Razvan Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Mychy, multumesc. Mea culpa, ma invarteam prin meniuri si nu-l vedeam de nas .
Stefania, Catarina se face din ce in ce mai frumoasa, nu credeam ca se poate si mai si... dar mereu ma surprinde. Ma rog, are cu cine sa semene. Imi plac mult pozele voastre, pe langa modelul superb si priceperea taticului in ale fotografiei, se vede ca traiti intr-o atmosfera mai calma si mai curata decat aici.

Uraaa, azi am schimbat saptamana .

Carla, s.10 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Eu timp pe mine nu am prea mult. Fac naveta la munca si in tren citesc cu placere romane criminale, aventura. Seara cand ajung acasa fac de mancare daca nu a facut sotul si ne jucam impreuna, dansam, alergam. Dupa ce catarina merge la culcare am aprox. 1-1,5 ore pt mine in care ma uit la vreo-un serial sau fac baie si ma creia o pauzasc sau imi fac manichiura.
In weekend mai fac jogging cu vecina sau stam la taclale.
Cam atat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

hai ca-i tare forumul asta

au bagat niste filtre pe aici, ca nu poti sa zici nici ca te dai cu crema ca te si trimit sa iei o pauza

auzi acolo: "ma creia o pauzasc"

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput