Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (112)
Raspunsuri - Pagina 19
greierash spune:
Super super tare, si eu care credeam ca ai tastat gresit si incercam sa vad ce ca sa inteleg ce ai vrut sa zici!!!! Adica ma uitam pe tastatura sa vad care litere sunt langa care ca sa vad ce ai gresit!!! Ce fraiera sunt!!! Oricum e tare faza! Da cand il atarnau pe "pampers " la fiecare postare, cum era?
greierash mamica de Andrei Robert(05.07.2007)
- "Traieste clipa" -
greierash spune:
Na ca am vorbit de lup!!!!![]()
- "Traieste clipa" -
mychydutza spune:
ioanaiub, nici luna n-a putut sa se cremuiaskatunci cand a vrut muschii ei![]()
![]()
![]()
. ar trebui sa-l puna cineva pe Vanghele sa conjuge verbu asta : a se cremui!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
carla, stii cum se spune: "daca avea pantaloni il vedeai imediat"![]()
![]()
![]()
![]()
ghinetz, hai ca m-ai dat pe spate cu problema ta......pt mine?????? pai ma "cremuesc" de dimineata, inainte sa se trezeasca andrei, sau daca s-a trezit il las cu taicasu(atat cat vrea sa stea cu el).imi mai pun o mask pe fata, nu a lu Zorro, una de fructe sau de argila si dupa aia mi se pare ca stralucesc ca soarele.![]()
am inceput sa fac cateva abdomene, atunci cand mai am putere, ca am cam facut burta. si cam atat........cam subtire , nu???????

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!
mychydutza spune:
..........a ,si mai trag cate o barfoteca la telefon cu prietena mea cea mai buna. asta chiar e terapie pt suflet..........
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!
ghinetz spune:
(gata, ne-am intors din plimbari; am fost si la mama si am mancat supa)
Am intrebat de "timpul numai pentru voi" pentru ca simt din ce in ce mai mult ca la mine lipseste cu desavarsire. Nu neaparat asa, ca timp fizic, ci ...cred ca nu stiu sa-l fructific. Sau nu mai stiu exact de ce are nevoie sufletelul meu? Ideea e ca nu-mi mai gasesc starea sa citesc, nu-mi mai gasesc starea sa ascult muzica...
Ma bucur de timpul in care fac "bunatati". Ma gandesc cu drag la cei pentru care le fac si ma simt bine.
Eu sunt o fire sociabila si, recunosc, imi lipsesc muuuult oamenii. Cred ca macar o shueta pe luna ar fi numa' buna pentru sufletul meu. Da. Ar trebui sa iau masuri in sensul asta. Cum de plecat nu poate fi vorba, am sa chem oamenii la mine.
Ce mai fac? Mai bantui pe net. Pe forum, cu voi, si pe cate un blog interesant.
Cre-mu-i-tul nu-mi provoaca mari satisfactii. O fac mai mult de nevoie.
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
Sonia are nevoie urgenta de noi
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
greierash spune:
Ghinetz vreau de ceva timp sa te intreb daca si cum ai rezolvat cu intarcatu'...scuze daca sunt indiscreta....sau daca ai spus si nu am fost atenta....
- "Traieste clipa" -
mamii spune:
Fetelor acu despre cremuiri nushu ce sa zic.Nu dureaza o veshnicie sa te dai cu crema si nu o pot considera ceva gen....fericire ca ma dau cu crema.Da, timpul s-a miscshorat considerabil, nu mai am timp sa ma epilez cu aparatu iar la estetica mi-ar fi momentan imposibil sa ajung caci au acelasi program cu al sotului.Nu mai am timp sa ma machez 2 ore inainte sa ies afara si nu prea imi place lucrul asta.Cat despre lucruri facute pentru sufletul meu este de plans, dat habar nu mai am ce inseamna asa ceva pentru ca NU AM CU CINE!
Uneori imi vine sa urlu.Eu sunt dependenta de oameni de agitatie etc...iubesc sa vorbesc..dar aici nu am cu cine imi este incredibil de greu dar asta e sper ca in curand sa ma reintorc in ro sa pot socializa in nou![]()
ghinetz spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui greierash Ghinetz vreau de ceva timp sa te intreb daca si cum ai rezolvat cu intarcatu'...scuze daca sunt indiscreta....sau daca ai spus si nu am fost atenta.... ![]() greierash mamica de Andrei Robert(05.07.2007) - "Traieste clipa" - |
Nu esti indiscreta, stai linistita.
Ce sa-ti spun...suntem mai rau ca atunci cand va scriam despre subicet. Adica ne-am reintors si la alaptat ziua. Ideea e ca m-am linistit eu putin pe subiectul asta, adica nu mai vad ca pe o drama faptul ca il alaptez, incerc sa iau partea frumoasa si buna. (culmea e ca cei din jur vad asta ca pe ceva fff ciudat; in we merg la socrela si ma inarmez cu rabdare si cu dopuri de urechi. Si ma gandesc ca toti cei care vor sa-l vada intarcat se gandesc de fapt cu drag la mine, ca imi e greu etc. Si uite asa, imi devin dragi in loc sa-i privesc chiorash)
Ce sa zic...imi tot propun, stii tu, faza cu "de maine" (sau de joi). Acum inca sunt f agitata cu alte probleme in familie si nu ma pot canaliza strict pe asta.
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)Sonia are nevoie urgenta de noi
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
mamii spune:
oana dar nu e nici o problema ca alaptezi.eu l-am intarcat pe alex pentru ca nu ii mai faceam fata lui ziua.Asta este unicul motiv.Daca tu esti bine asa nu inteleg care ar fi problema si de ce te-ai stresa