Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (112)
Raspunsuri - Pagina 20
musso17 spune:
buna ziua.
azi am fost la doctor,am ner...nu stiu ce,o problema cu nervii de la mana,ma dor de mor,am stat vreo doua ore sa fac o rodiografie si o ora sa intru la un neurolog,toata afacerea,fara medicamenete, m-a costat vreo 90 ron
..problema e ca cu mana stanga nu prea pot face mare lucru,in special chestii de ridicat,strans si altele,azi dimineata nu am putut sa-i pun scutecul lui fii-miu.
ce fac in timpul "liber"...stau pe net cu o cafea in fata,ies la o sueta cu prietenii si invat...cam anost,dar atat pot face.treaba cu crema
..o fac din necesite si nu din placere.
eu in schimb m-am decis sa ma mut intr-un cort,da cort,caci m-am saturat de spalat fase si smotruit la baie si bucatarie,nu mai zic ca am un maldar de rufe nestranse si nepuse in raft...insa,aseara pentru ca m-am nervozat,m-am uitat la un film desi bucataria era vraiste ca am prestat o placinta de dovleac.
ma duc sa culc cupilu si poate am un ragaz.
ghinetz spune:
Musso, ce sa zic, intr-adevar, la cort nu shmotruiesti baia, dar nu e tocmai placut sa speli ceaune in apa inghetata a raului si sa le freci cu nisip...Desi, daca ma gandesc bine, parca mi-e dor de vremuri de alea. Ia sa imi pun niste folk, ca merge teribil cu gandurile astea montaniarde. (o fi existand cuvantul asta in dictionar?) Uite cum ma trimit tu mereu cu gandul spre anii frumosi ce au trecut. ba Mihaela Runceanu, acum muntele...
si ca sa treaca nervii. Eu incerc sa nu ma mai enervez pe diferitele "sisteme" din Romania (cel sanitar, cel de invatamant). Le iau in ras. ca daca ma enervez tot nu rezolv nimic. Asa...rad si eu de ce se poate intampla. Am niste istorisiri de cand am fost cu Victor in spital de...coma. Sigur, as putea sa le iau in tragic, ca limita e fff fina, dar mai bine rad.
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
Sonia are nevoie urgenta de noi
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
Timi07 spune:
musso nu-i cam frig acum pt cort? Las-o mai pe vara. Si mie mi s-a acrit sa ma joc de-a gospodina.
ghinetz in afara ca citesc ce mai face strumfaria mai bantui pe bloguri cu
sau citesc cate un pic seara dar cel mai bine imi prinde si ma relaxeaza cand merg la sala. Nu se intampla des doar o data la cateva saptamani dar in cel 15 minute cat sunt in sala (fug iute in pauza de masa si-s tot mai greoiaie asa ca timpul de tras de fiare se scurteaza)nu mai sunt mama, sotie, angajata sunt doar o X care arde nervii si energia negativa.
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe
musso17 spune:
te pup si eu ghinetz...asa e,cam iau in deradere tehnologia,mama s-ar supara daca m-ar auzi,ea care s-a chinuit ani buni sa stoarca rufe,sa le calce cu apret,sa spele vase cu apa rece,etc...vorba lui timi,m-am saturat sa fiu gospodina,vreau la mama acasa cand nu-mi pasa de nika si mai aveam si nevisori,na adoloscenta iar ea saraca venea de la servici si trebuia sa ma suporte si pe mine...bag seama ca mi-e dor de mama,n-am vazut-o de aproximativ un an,dar lasa ca vin sarbatorile si boieresc.
greierash spune:
ghinetz,
,
de asemenea si celorlalte fete care nu mai au atat de mult timp pentru ele cum aveau!!! Am eu un remediu super! Imi vars nervii si energiile negative pe sot, si mai imi trece! Acuma nu stiu cat o suporta si el saracu'!
Hai va pup ca ma plec acasa la strumfica al meu care e tare dragalas...![]()

greierash mamica de Andrei Robert(05.07.2007)
- "Traieste clipa" -
mychydutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui greierash [ Am eu un remediu super! Imi vars nervii si energiile negative pe sot, si mai imi trece! |

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!

brazuca25 spune:

Ce cautati fetelor pe pagina 2?!

mamik de
Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz