Pepenasi de iulie-august 2008 (38)
Raspunsuri - Pagina 8
ankalaura spune:
Ashea... si acumaca citiram si din urma...
MADA - care reteta de tocanita soro? Ai pus-o la retete sau e noua sau cum? Ia da si la mine ideea ca sunt in pana de idei pentru maine...
Mai am o reteta care pare misto de CHILLI CON CARNE de la Vicky, zic "pare" pentru ca nu am incercat-o inca... Poate maine.
Felicitari pentru papica! Ma bucur ca esti asa de incantata! Sa ne tii la curent cu evolutia.
MONI - bun venit!
CAPRI - pana acum, ce a zis Sandru s-a dovedit pertinent si valabil! Au fost lucruri pe care le-a zis chiar inainte de promulgare, inainte de articole si emisiuni la tv sau radio, si s-au adeverit. Eu cred ca ea este foarte in masura sa isi dea cu parerea, mult mai in masura decat PRoTV sau mai stiu eu cine care face articole pe ici pe colo fara ca macar sa citeasca Monitorul sau sa dea o cautare pe google dupa numarul legii....
Cu pacaleala, eu nu cred ca au cum sa tergiverseze lucrurile, cu profesorii e altceva, deja se dau in stamba cu motiuni si noi ordonante... e de rasu' plansu'... In cazul mamelor nu e totuna. Ca nu sunt bani nu poate sa fie un argument. Nu sunt nici macar 200 de mii de copii pana in 2 ani in tara asta!!! 200 de mii de persoane sunt la mine in cartier! Deci ar fi absolut penibil sa se foloseasca de un asa argument.
Desigur, ne-am invatat sa consideram ca totul e posibil la noi, dar parca nici chiar asa....'
Ma grabeam sa ma dau mare ca de ieri am inceput in mod oficial diversificarea, ca pana acum am incercat eu sa ii dau putin suc de ceva (mai degraba de curiozitate sa vad cum face, dar mi l-a scuipat pe tot pe mine.. I-am dat si putina banana pasata, na, aia cred ca a fost singurul aliment pe care l-a inghitit de-adevarat....
Asa ca ieri i-am dat 7.5 ml de suc de morcov, iar azi am esuat... Ca am curatat morcovul sa fie pregatit, am zis ca estimez ora la care se trezeste, si cand colo, a dormit mai mult cu vreun ceas jumate si nu i-am mai dat sucul, pe care il pregatisem deja pentru ca ma bazaia si Eliza ca vrea si ea....
Asa ca vom continua diversificarea maine ![]()
ana_a spune:
maitreyi super filmuletul! Maine caut si eu un balon sa distrez copilul ![]()
Ileana io nu am vrut sa te supar
am zis pitita in sensul ca nu ai chef de mess 
Maine fug sa cumpar si eu vitamina cu pricina, ma gandesc ca o sa-l ajute la respins microbii adusi de Stefan acasa.
Noapte buna!
Mai revin daca nu adorm in timp ce culc copilul cel mare care asteapta ora 10 ca sa se culce...
Ana - mami de
Stefan si
Matei
AnnaBaby spune:
Irda si tu ti-ai pus speranta in cereale? Si eu la fel, da degeaba, parca mai des se trezeste!
Anna
de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii
jos kg!!!
carissma spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui maitreyi moni welcome ca sa iti poti pune emoticon la semnatura tre sa retii din lista de emoticoane codul emoticonului respectiv - gen = [ bibe ] (fara spatii) si il transcrii la semnatura. sper ca m-am facut inteleasa ------- Ana-Maria de iepuras coconas------- Cine-ti saruta genele-n somn ? Si cine-i acolo cand ingerii dorm ? Toate zanele bune sa te ocroteasca... Toate florile campului sa te infloreasca... ![]() Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008 |
Maytrei
multumesc si eu pt explicatii! De mult ma chinuiam sa-mi pun si eu ceva la semnatura si nu gaseam lista cu emoticonuri. E minunata Ana Maria
! Ghici cine umfla acum baloane? Moi...
Irda spune:
Anna...speranta moare ultima....da' mi-am luat o mega tzeapa cu cerealle...ca tot ce stie ea aia face!
Ultima masa de lapte pe la 9 umate 10...si apoi ceas....1-3-6....
bubuleana spune:
turtu:
daaa, ce frumos cu Mara ca si-a facut program si e cuminte si doarme mult, ai vazut ce frumos e, sa tot faci copii asa!!
Noi n-am mai avut puseu la 3 luni, cel de 8 sapt a fost ultimul si cel mai greutz...sper sa nu aiba acum la 4 luni, desi nu pare ![]()
ile: da mey, am avut 93 si am slabit foarte mult si foarte repede in primele 2 luni fara sa fac nimic deosebit dupa care am stagnat si stagnat si m-am enervat si m-am apucat de superdieta de la Mada pt ca era usor de tinut dar n-a dat nici un rezultat ... Poate o incerc si pe cea disociata pt ca trebuie sa ajung la 55 kg. Cum ziceai ca-i asta disociata??
Caprioara spune:
Mada, felicitari pentru victoria cu papica
!
Maitreyi, vazut o fata razareata care se joaca cu balonu. super haioasa!
Ileanoo, esti TOTALA! Am ras azi cu tine, de-a lungul zilei (ca io toata ziua m-am chinuit sa recuperez din urma
), de mi-a mai trecut supararea cu chiraiala Ilincutzei de luna plina
. Normal ca m-am prins fata de metafora
. Hai
.
Bai, mai aveam multe de zis, da ma cheama barbatu ca nu-s ce vrea sa-mi arate. L-am pus sa-mi caute desene cu baby einstein, ca io pana acum nu am vazut cu ce se manca astea, de e atata de laudate de toate lumili
.
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze (cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
dia_filipas spune:
Seara buna fetele!!
Is putin ciufuta pt. ca m-am certat cu maica-mea, ca se tot baga peste mine cand vine vorba de cum sa ma ocup si ce sa-i fac lu' Miruna...si of course ca se adevereste ca eu am dreptate, si ea da din umeri si zice pai n-am stiut...pai nu ti-am zis???

Asta in fiecare zi...
Anyway...
Pliizzz lamuriti-ma si pe mine cu neshte chestii:
1. Daca is in CIC din septembrie, de la 1 ian. 2009 mai pot beneficia de cei 85%?
2. Voi cum imbracati copiii afara? Si daca aveti salopete de-alea de fash, ce le dati pe dedesubt??
Irda fibro barul e un produs de slabit, care inlocuieste o masa. Eu am facut cura cu asa ceva. Mie mi-au placut. Cica mananci unu de-ala si bei o cana maaare de apa, si nu-ti mai e foame...si slabesti. Te bat daca mai zici cu voce tare ca ai 46 de kg si e prea mult...
...glumesc
.
map bine ai revenit!
grasunelul vesel si sper ca nu va avea nevoie de casaca!! Ce duulceee eee!
Mada felicitari pt. Ari care a papat cuminte!! Vroiam sa intreb, de la ce varsta se da la copii mancare condimentata, adica cu sare, piper, ierburi, vegeta & stuff?
maitreyi fooarte dulce Alexandra cu balonul. Ce frumos rade! Abia astept sa rada si Miruna!
Moni si bebe Luca bine ati venit!
Ile ce ma distreaza postarile tale...chiar daca tu te razvratesti de fapt... Si eu vreau sa stiu exact cum e disociatul tau, ca eu am unul mai lejer, in care nu amesteci grupele decat dupa 4 ore, si poti manca inclusiv snitele, omlete, chiftele si alte asemenea... Intr-o zi apuci sa mananci din toate alimentele...si cantitativ nu conteaza. Totusi, il vreau si pe ala pe zile, ca rezultatele la al meu apar dupa un timp mai indelungat si eu vreau si ceva rapid, ca am + 13 kg!!! 
Ma duc sa-mi beau ceaiul si sa ma bag im pat.
Noapte buna si linistita!!
Dia mami de
Miruna 15.07.2008
poze
poze burtika
ana_a spune:
Lume lume mesaj important de la profesoara noastra draga - adica nimeni alta decat diarux - ia vedeti acilea ca io dau copy si paste:
"e a treia oara cand scriu mesajul asta si nu se trimite. Sunt sabotata! deci: dragi pepenashiste si odiseiste, io sunt oleak ocupata zilele acestea, de aceea nu am mai stat pe forum. asa ca nu va speriati sau bucurati de absenta mea, ca reviu! va puuuuup si mai ales pe bebelushani!"
Ana - mami de
Stefan si
Matei
Caprioara spune:
Dia, ca tot te-am citit inainte sa inchid pravalia
, hai sa-ti si raspund. La faza cu 85%, AM VREA SI NOI SA STIM RASPUNSUL
. Io personal, cred ca vom beneficia, si daca am intrat direct in CIC dupa postnatal si daca ne-am luat medical si apoi intram in CIC. Dar e parerea mea personala... Cu imbracatul, pe sub salopeta eu ii pun doar boby si pantalonasi cu labute (care este de fapt costumatia de casa).
O noapte linistita sa aveti!
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze (cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

= [ bibe ] (fara spatii) si il transcrii la semnatura. sper ca m-am facut inteleasa