Pepenasi de iulie-august 2008 (38)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Proba...

Dia mami de Miruna 15.07.2008

poze
poze burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Revenit nu prea am citit din urma decat asa pe sarite, multumim de felicitari sunt tare happy, Irda parca intreba de ce nu i-am dat pana acuma, i-am dat dar nu a vrut sa pape mancare gatita deloc. Si am zis ca moare cupilu de foame si am trecut pe borcanele si nu am mai reusit sa scapam de ele.
Dia aici iara cate bordeie atatea obiceiuri: deci vegeta nu pui ca are sare multa in ea 60 la suta e sare in vegeta deci no,no decat asa un fir de sare cat sa aiba gust dar aici ierburi si piper zice sa le pui de cand is mici sa dea gust la papa sa se obinuiasca cu diversele arome de la ierburi.
Tecky te referi la pozele cu achizitiile? Hai ca mai pun link-ul poze cu fetele nam mai apucat sa pun da pun si din alea maine creca ca in seara asta nu mai apuc.
Anka maine va scriu reteta si am si poze pas cu pas, well aproape nus toti pasii in poza ca nu mai faceam mancare daca poza fiecare stage. E o reteta noua care am incercat-o eu ieri prima oara si a iesit delicioasa.
Deci aici iar link cu achizitiile. Daca nu asta lipsea Tecky scuze merg sa pun si poze cu fetele pe picasa ca mai am timp vreo 5 minute pana se uploadeaza pozele.
Edit pus poze noi pe picasa cu pepenasa si piersicutza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

Fetelor, eu il cantaresc pe Luca o data pe saptamana, azi a fost ziua de cantarit si e prima data de cand s-a nascut cand scade in greutate de la o sapt. la alta. Mi-a scazut 80-90 grame, fara sa fie racit sau sa aiba alte probleme de sanatate... E normal sa mai si scada in greutate bebeii? Eu il alaptez, dar nu exclusiv, la 2-3 mese pe zi ii mai dau si putina completare, dar uneori nu vrea s-o manance si pace. Nu e el un mancau de felul lui, insa nu mi-a mai scazut pana acum niciodata in greutate. Oare o fi normal?

Dia, eu din textul legii asa am inteles, ca beneficiem si noi, cele care am intrat inainte de 1 ian. in CIC. Doar ca pana la 1 ian. vom lua tot amaratii de 600 ron, dar dupa intram la 85%.

Sunt curioasa si eu cu ce imbracati bebeii sub fash, ca tocmai ce-am achizitionat si eu unul ieri si abia astept sa-l imbrac maine, acum e la uscat.

Monica, mami de Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

Ufff, sa scap odata de moderare ca e enervant...

Noapte buna fetelor, multumesc de primire! Somn usor voua si bebeilor!

Monica, mami de Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Mada ma refeream la pozele cu fetele.
maitreyi scuze de confuzie.

Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

anutzo nu m-am suparat. Decat ca am crezut ca tu te-ai suparat shi ai impresia ca ma ascund .

bubu shi dia disociatul meu este cel cu 3 zile: 3 fructe, 3 legume, 3 carne shi 3 lactate (in ce ordine vrei, io alternez diareea adica fructe / lactate / legume / carne). Dar dupa cum ziceam ... gata, nu - mai - pot!!!!

dia sa mi-l zici si tu pe al tau desi imi e greu sa cred ca cu prajeli si fainoase e posibil sa slabesti da' ... who knows. Pt astea 3 kile de le mai am o iau cu "cura mancatului cu bun simtz" ca daca mai aud de dieta ... fac ... ghicitzi ce ... SPU-ME .

moni or bine ai venit. Daca vrei da datele shi te pune una din cele mai dulci fete de aici pe listutza (te uiti tu in lista si iti dai seama ce trebe). Din Oradea mai era o fata, andreea_or care insa nu a mai intrat de mult.
Iar despre emotzicoane le vezi atunci cand postezi, in stanga. Pur si simplu dai click pe cel care il vrei shi apoi copiezi ce iti apare la semnatura pe care o ai in profil user.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Biri inca rumeg la tot ce ai zis ...
O sa te mai stresez ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Hellau si de la mine! Io sunt cam fara chef de ceva zile, va citesc dar cand apas pe reply stau in fata paginii goale si zici ca mi se reseteaza creierul ca nush ce sa mai scriu! Uooofff! AM O LENE DE MA DOARE!!!! Mai stiti expresia asta? Era un lait-motiv in oareshce perioada a odiseei.
Apoi n-are rost sa mai scriu de vigantol ca n-am noutati si nu vreau sa-l infurii pe Zeul Dero , da ma bucur sa aud ca mai sunt persoane care inca si-acum mai au sticluta de la nastere. Cuscrooo, pup you!!! Ca nici eu nu m-am stresat sa-i dau zilnic si nici n-am schimbat sticluta la o luna!
Mada, felicitari pt. prima papica "de-adevaratelea" a lui Ari. Si pentru pupicul din reclama! Inseamna ca sunteti pupaciosi, voi doi, si-acuma o sa fie si Ari pupacioasa! S-o vedem si pe Ami mai incolo!
maytrei, io nu pot sa vad filmuletul, mi se blocheaza dupa 2 sec, nu stiu ce are.
Dia, imi pare rau ca te-ai certat cu mama ta. Eu pe sub fash il imbrac pe bebe destul de lejer, ca fashul e f gros, adica ii dau un body cu maneca scurta, strampi, si o bluzita cu maneca lunga.
Turtu, felicitari pt. fetita cumintica!
Moni or, bine-ai venit! sanatate lui bebe Luca!
Tecky, ti-ai vopsit parul sau inca nu? Eu am fost azi la coafor, si din satena cu suvite, mi l-am deschis la culoare, acum e ceva gen aluna, eu vreau sa ajung la blond, cum eram in tinerete, dar o iau incet-incet ca nu vreau sa-mi stric parul cu decolorari. Si apropo de ceea ce mi-a recomandat Xena, nu avea coafeza nimic din gama recomandata de ea fiindca tipa foloseste produse profesionale dar nu din gama aceea. Xenooo, zi-mi de la ce firma e "enrich balm"-ul ala, fiindca coafeza mea nu a auzit de asa ceva si nici in cataloagele ei de la firmele L'O.. si Schw.... nu am gasit.

Acu am si io o intrebare: la bebeii vostri le stau drepte urechiusele cand dorm pe parti? Ca alui meu i se indoaie urechea stanga de fiecare data cand doarme pe ea, oricat i-as indrepta-o! Si de pus caciula sau bentita nu-i pun ca am si io un pitic: fara caciula in casa! Da el e un mic pui de Dumbo! Nu are urechile f clapauge, dar asa, putin... Si de nascut s-a nascut cu ele drepte si "lipite" de cap, s-au labartat intre timp, aia din stanga putin mai tare decat dreapta. O fi tot vigantolul ala de vina? Bata-l cucu'!
Ileee, tot n-ai somn? Tot cu... spumele?

Adriana mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Am mai pus 5 poze pe picasa cu... noile pasiuni ale lui Nicholas: caruselul, leaganul si... tantile!

Adriana mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Neatz
N-am citit inca ce ati scris azi-noapte. Eu sunt M-a pus al' cu coarne sa beau ieri cafea. N-am mai baut de vreo 11 luni. Si azi-noapte am defilat prin casa, m-am uitat la vanghelie si prigoana (in reluare de la ora 4), ma rugam sa se trezeasca Denisa sa manance si ea...nimic. Nici macar Bianca nu sa dezvelit azi-noapte ca sa am o scuza ca merg la eain camera din 20 in 20 de minute . Denisa s-a culcat aseara la 8 jumate si s-a trezit la 5. Acuma normal ca Denisa e fresh si povesteste in pat iar eu...chioara de somn. Si azi trebuie sa mergem si la Balul parintilor
Merg sa fac o pentru toata lumea

Mergi la inceput