Pepenasi de iulie-august 2008 (38)
Raspunsuri - Pagina 10
a.cicel spune:

5 luni 

Alexandru Ionut
Stefan Cristian
4 luni 

Ilinca Melania
Ioana Maria
Daria Ecaterina
Alexandru Matei
Si pt ca azi e Sf. Ap. Filip
Filip

ralirali spune:
Neata si de la noi.
Anca, ai mare dreptate cu prietena mea...doar ca e fata faina in rest, ce sa-i fac? Eu, ca si Capri, merg inainte cu medicalul si prin 15, 20 dec si-mi depun actele de CIC.
CApri, sar'na mult, parola veche o am, am citit si documentele si sper sa fie asa cum inteleg eu.
Adriana, si eu am o problema cu urechile. Cezar a iesit din burta cu o ureche sifonata si degeaba am tot incercat eu sa i-o indrept ca si-a clapaugit-o si pe celalalta de la frecus.
ana_a spune:
'neatza! Cu bruma groasa si friggg aici la Bistrita!
Si io de 2 zile imi propun sa-mi invelesc patrunjelul din gradina cu un nailon sa-l am verde toata iarna...deja la brumat de 2 ori nu stiu ce se mai alege de el daca nu-mi fac timp sa-l invelesc ...
Dia in primul rand pupa Mirunica scumpica! Matei este de-a dreptul topit dupa ea!
Tu ai adresa de YM?baga aici sa te trec in listuta.Cu mama ta...io nu stiu ce sa zic ca ale mele nici una nu se baga, adica nici mama nici soacra.
Acum sa-ti raspund si eu la intrebari.
la 1 nu stiu, habar nu am...io raman oricum pe legea veche ca am fost platita mai mult de jumate la negru....
la 2 eu am o salopeta de fash intreaga si pana acum i-am lasat ce purta prin casa daca ieseam numai la plimbare, adica o salopetita intreaga si un body cu maneca lunga. Uneori ii mai dadeam o bluza peste ca dormea in carucior si sa nu-l prinda frigul.(Fashul nostru nu este gros, este chiar subtirel si sper sa nu fie o iarna daia de sa crape pietrele sa fiu nevoita sa cumpar altul) In picioruse am crosetat niste sosete de lana 100% pt ca sa-i fie cald si peste sosete avem niste botosei mai grosuti tot din fash de la alt costum care ia ramas mic
.Dar de exemplu azi dimineatza era bruma de un deget pe aici...daca se raceste probabil ca ii pun in loc de salopetica vreun pantalon de trening si strampi...habar nu am...
Asa, caciulita una peste urechi potrivit de grosuta, dar daca se raceste trecem la alta mai grasuta eventual dubla.
Irda, si eu tot fibro bar mancam
cand vroiam sa dau jos cateva kile sa ma mentin. Este bun la gust, insa uneori imi facea greata...
Moni si bebe LUca bine ati venit la noi!
Ileana cat ai slabit tu cu schema asta?Cu 3 zile de fiecare? Ca nu-mi mai amintesc unde ai scris.Cat ai tinut cura? Nu ca m-as apuca io acuma ca nu pot...dar adun informatii ca am vreo 14 kile in plus... si ma depreseaza rau de tot!Eu am 68 de kile acum si sper sa reusesc sa dau macar 14, ideal ar fi 18 sa ajung unde eram odata ![]()
Io nu am schimbat inca sticluta de vigantol de la nastere. Dar acum am 2 sticlute, si pentru Stefan si i-am mai dat la Matei din cea a lui Stefan si la Stefan din aia lu Matei ![]()
atb, am vazut pozele cu Nicolas!este un scump!Cum se uita el la revista!
Nu stiu ce sa zic cu urechea...am mai auzit pe la altii ca le-ar lipi de cap cu leocoplast
insa nu ti-as recomanda, nu cred ca este cazul.Poate isi revine in timp.
M-am lungit...trimit mesajul pana nu-l pierd si mai revin
Ana - mami de
Stefan si
Matei
Anilansa spune:
buna dimineata
tare si de la noi
Moni si bebe Luca bine ati venit!
a. cicel imi pare rau ca nu ai dormit,
Darius dorme... si eu sunt cu pregatitul bagajelor ... plecam in vacanta

... mergem un ween-end la Durau pt incarcarea bateriilor... asa ca va urez o zi placuta si un ween-end fain.
pt toata lumea
Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa
ana_a spune:
andreea, multumim de urari! Da...astazi facem 4 luni!
pt toti sarbatoritii zilei!
Noi suntem in puseu de 4 luni urlam la greu si vrem numai si numai in brate. Asta cu bratele nu ar fi problema, insa ca niciodata, urla si in brate si cand se trezeste de cele mai multe ori se trezeste in tzipat. Doar dimineatza ce se trezeste linistit.
Sa va spun ce am patit ieri...Matei a facut kk in vanita la baie!Nu am mai patit pana acum
L-am strigat pe tati sa-l tina de subsuori sa-l clatesc un pic ca fiind moale kk sa imprastiat rapid de sa facut apa galbena. Apoi la-m tinut in prosop pana am pus alta apa...
Cred ca mi se strica monitotul ca se tot coloreaza cand in galben cand in verde....
Ana - mami de
Stefan si
Matei
Irda spune:
La Multi Ani sarbatoritilor zilei!
Andreea....da ama incoace o cisterna de cafea si pentru mine....si un pachet de scobitori ...ca sa-mi tin ochii deschisi!
La noi luna plina dde ieri seara se pare ca a avut....luna plina partea a2-a in seara asta:((
A urlat sistematic din ora in ora......pe la 3 ii dadeam Sab ca se chircea de burtica:((
Nu stiu ce a patit...singura modificare in program a fost ca i-am dat picaturile de fier mai pe seara decat de obicei (zicea o fata ca nu i-a recomandat dr ca il doare burta pe bebe), nu stiu dca-i de la asta, dat sunt o mare varza cu dude de somn si acu face DAri ochi si ma ia de odihnita!
Nah...ca mi-am zis si eu pasul....
Doamneeee....nici buna dimineata nu v-am dat....pai ce sa va dau ca la mine ar fi noapte buna dupa cum ma simt!
Buna dimineatza, gagici!
bubuleana spune:
LA MULTI ANI SARBATORITILOR ZILEI:
Alexandru Ionut
Stefan Cristian
Ilinca Melania
Ioana Maria
Daria Ecaterina
Alexanru Matei
Filip
Sa fie sanatosi si fericiti mereu! 

ile: si eu vreau sa stiu cat timp ai tinut tu dieta asta disociata, pls Si fructe inseamna orice fel de fructe, chiar si banane? Iar legume inseamna orice fel de legume, inclusiv cartofi si fasole?
moni_or spune:
Buna dimineata!! La multe lunitze sarbatoritilor de azi!!
Ileanna, multumesc, mi-ar place sa fim si noi pe listutza voastra. Deci, datele noastre sunt:
Luca Andrei (17.07.2008) de Monica (24.06.1980) - 3,400 kg, 52 cm, Apgar 9/10, cezariana, 39 saptamani.
Uitandu-ma eu acum in listuta sa vad ce trebuie sa scriu, vad ca avem o sarbatorita si printre mamici:
La multi ani draga Gini, sa fii sanatoasa si iubita si sa-ti aduca fetita numai bucurii!!
Monica, mami de
Luca
M&M spune:
Neata...
SUnt in zona, va citesc, dar nu am dispozitia necesara de a scrie...
Atb, si Mihaita reuseste sa isi indoiae urechile....
Mada, sa fie de bine noua coafura..iti sta foarte bine!!!
In legatura cu noua lege cu 85% in CIC nici tantiile de la primarie nu au stiut sa imi zica nimic,,,cica nu au primit nimic scris si habar nu au daca se calculeaza din brut sau net, daca mai trebuie sa mergem sa depunem un alt dosar de la 1 ian. De un singur lucru erau sigure, si anume ca toate mamicicle vor beneficia de cei 85% chiar daca au intrat in CIC inainte de 1 ian 2009...deci...nu se stie nimic...

Moni, bine ai venit!!!
pepenasului Luca...
Mina, ce mai face Deea????

Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)
kamelya spune:
Neata
LA MULTE LUNITE PEPENASILOR SARBATORITI ASTAZI: ALEXANDRU IONUT ,STEFAN CRISTIAN, ILINCA MELANIA,ALEXANDRU MATEI,IOANA MARIA!!!
FILIP
Moni bun venit 
Andreea,Ana, Irda,bubuleana multumim 
buburuza a mai facut un progres: o pun in pozitie culcat o iau de manute si se ridica in fundulet si dupa aceea in picioruse 

buburuza mea
de Daria 14.07.2008